Şimdi Ara

Kalbim Ağrıyor :( Yardım Edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben manisa-akhisarda oturuyorum ve 15 yaşında lise öğrencisiyim bundan 30 gün önce sınıfta birden kalbime ağrı girdi sanki bıçak saplamışlar gibi oldu nefes aldıkça dahada acıdı ertesi gün yine aynı saatte yine ağrı girdi kalbime ve doktora gittik ekg çektiler birşey yok dedi doktor bey . Sonra bundan 1-2 hafta geçti kalbim yine ağrımaya başladı ve geceleri yatarken çok hızlanıyordu kendimi dinlemeye başladım Panik Atak gibi bişey oldum sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Çocuk Kardiyolojisine gözüktüm ekg çekildim kan verdim röntgen çekildim ve hiçbirşey yok ama tiroid bezim mi ne çalışmıyormuş.Ve şuanda hafif bir ağrı var hala ve sabahtan beri devam edıyor nöbet nöbet gelip gidiyor. Bugün bir ara koşuyum dedim koştum ve kalbim ağrımaya başladı . Arkadaşlar Rica Edıyorum. Bu durumu daha önce yaşayanlar ve hala yaşamış olanlar bilernle bana yardım etsin.Ben araştırdım bu göğüs ağrısıda olabilirmiş. Şimdiden Teşekkür ederim.

• Umarım kötü birşey çıkmaz ileride kardeş :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde kramlar gaz sıkışması diye biliyorum. o yaşta kalp olması küçük bir ihtimal. bendede oluyor. çok fazla ağır kaldırmamdan yada gazdan. nefes bile aldırmıyor bazen yarım dakika. bendede bişey çıkmadı. rahat ol, ağır kaldırma, kendini yorma bir müddet dinlen. stresede girme.
  • yaşın 15 se sıkıntı etme yavaş yavaş azalır büyümenden kaynaklanıyo o eskiden banada olurdu ölücem diye korkardım ama çok oluyosa fazla nefes al enerjini fazla harcama dikkatli beslen 2 ayda bir veya 1 senede bir olur anca geçmiş olsun kardeşim :)
  • saolun çok teşekkür ederim abilerim ablalarım arkadaşlarım.Yarın doktora gidecem bişey çıkmadı dediler ama böyle olmasının sebebinin ne oldugunu sorucam .Tekrar teşekkür ederim.
  • sinancavus59 kullanıcısına yanıt
    yani hep 2ay da bir veya bir senedi bir hep böylemi olacak demek istediniz ?
  • belki hiç olmaz :) ama büyüdüğünden kaynaklandıgından eminim tıp okuyorum eskiden banada olurdu telaşlancak birşey yok kalbine bıçak girer gibi oluyor değilmi :) ben yerlere yıgılırdım eskiden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinancavus59 kullanıcısına yanıt
    evet abi yaa inşallah geçer size çok teşekkür ederim. :))
  • Yaa ama sabahtan beri hafif bir sancı var sol yanımda :'( çok üzülüyorum ya ve çok korkuyorum bişey olur diye .
  • Gaz sıkışması aynısı oluyor annem bana bi yatış gösterdi sakin sakin küçük nefesler alınca geçiyor sağlık ocağı na git metsil yazdır yanında dursun simdiden g.o korkma Yaşımiz ayni

• Kalbim sancılanıyor sanırsın ama sancı akciğer yüzünden de olabilir.aynı şikayetlerle bende gitmiştim.kalpte bişey yok diyip yollamışlardı.sorun akciğerlerde çıkmıştı.sen yinede bi göğüs hastalıkları doktoruna görün sağlık bu aman bişey olmaza gelmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.