Şimdi Ara

Kaldığınız yurtta yaşadığınız ilginç veya komik anılarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, eğitim süresince kaldığınız ya da kalmakta olduğunuz yurtta yaşadığınız ilginç veya komik anılarınızı paylaşır mısınız?

İlk olarak ben paylaşayım. Kaldığım özel yurt okula bir o kadar uzak ve şehrin en uç en saçma bir yerinde. Yurdun tek bir iyi yanı yok. 3 kişilik odada kalıyorum. Okulların başlamasından birkaç hafta sonra yanımda kalan iki arkadaş devlet yurduna geçti ve ben odada tek kalmaya başladım. Bir gün okuldan döndükten sonra yan tarafımdaki yatakta yemekhanecinin uyuduğunu gördüm. İlk başta anlam veremedim ama neyse deyip geçiştirdim. Yatağıma geçtim laptopu da açtım takılıyordum. Sonra adamda bir hareketlenme oldu ve sol elini pantolonundan içeri sokup gezdirmeye başladı (tüm bunları rüyasında yapıyor), sağ elini ise yukarı kaldırdı ve sanki bir bayanın göğüslerini okşarcasına elini ovuşturuyordu. Bu bir 30 saniye kadar sürdü. İster istemez rahatsız oldum. Daha sonra uyanıp akşam yemeğini dağıtmak için aşağı inmişti :D

Evet sizlerin anılarını bekliyorum.

• Hiç kalmadim bulunsun okurum yazilanlardan
  • bizim yurtta da lavaboya büyük tuvaletini yapmıştı öküzün biri
  • Normalde bu sene üni.deydim Ama eve çıkardım herhalde bi kızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Mart 2014; 19:47:13 >
  • 4 yıl geçirdim bi 4 yıl daha var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.