Nicki gören tanır zaten beni eskilerden Varmı vortex oynayan hala ?
Kalmadı sanırsam. Bir kaç kişi var ama aktif değiller burada.
Ne oynuyo millet ?
Deluge oynayan bir kaç kişi var. Vortexte bir kaç kişi. Kart oyunu var istersen onu tavsiye ederim. Ligi bitirdi çoğu kişi şimdi oyunun online olmasını bekliyoruz. Bir incele istersen; http://forum.donanimhaber.com/m_47979986/tm.htm Pokemon online Br yeniden açılmış pokemon soul online olarak onuda deneyebilirsin; http://forum.donanimhaber.com/m_48190594/tm.htm Cyrus oynayan var mı bilmiyorum.
Bir bütünlük yok yani
Eskiden tek oyun olurdu herkes onu oynardı
Neyse probjknin cyrus konusunu gördüm bi indireyim dedim
quote:
Orijinalden alıntı: WantedLord.
Bir bütünlük yok yani
Eskiden tek oyun olurdu herkes onu oynardı
O dediğin 2006-2007 yılında geçerliydi. Ama Pokemon Card Game'in online'ı gelince %90 onu oynar diye tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten çok güzel ben çok beğendim.
O dediğin 2006-2007 yılında geçerliydi. Ama Pokemon Card Game'in online'ı gelince %90 onu oynar diye tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten çok güzel ben çok beğendim.
Ahh ne güzel yıllardı cidden craterin son zamanları
ben oynuyorum başladım return geri döndüm oleyy
Ben,Erkut Abi ve Türker düzenli olarak Emre de ara sıra oynamak üzere Cyrus'tayız.Dersler hafifleyince patlama yapmayı düşünüyoruz.
Vortex oynuyorum ben. Eski Crater'cıyım. Başka oyun sarmıyor o yüzden.
eskisi gibi olmasada arada giriyorum oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: Jungle Boogie
Vortex oynuyorum ben. Eski Crater'cıyım. Başka oyun sarmıyor o yüzden.
Tabikide ama vortexde zor be
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Ben,Erkut Abi ve Türker düzenli olarak Emre de ara sıra oynamak üzere Cyrus'tayız.Dersler hafifleyince patlama yapmayı düşünüyoruz.
gelirim belki msnini ekledim
Şimdiki oyunlar zevk vermiyor.
Cratér 'den sonra hepsini denedim ama sarmıyor artık.
Bende pokemon vortex oynuorum.. Eski creater clardanım.. Sarmıo oburleri bunda emek oluor.. Hemde smdi bde 1.8 oldu deymeyn keyfme .d.d
Eski değil ancak vortex oynayan biriyim.
Craterle Vortex arasında pek bi fark yok gibi.Yani yeni başladım efsane poke çok zor çıkıyor.3 saattir yollardayım hala çıkmadı.3 sene aradan sonra oynuyorum Vortex.
Bi öbürlerinide deniyelim.Card game merak ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme