Şimdi Ara

kaldırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim.Sizlere bir şey danışacaktım ben.Geçen gün spordan gelirken kaldırımda jip e benzer bir araba vardı ve yanımdaki bir kaç kişi de benim gibi sinirlendi.Ben de biraz yatışsınlar falan gibi şeylerden arabanın plakasının resmini tam çektim arkamdan adam geldi ıslık çalarak neden çekiyorsun fln dedi.Adam bayağı sinirimi bozdu max 40 yaşında bi adam işte 1.65 kirli sakallı bir adam.Geldi dedi ''niye çekiyorsun,kaldırım senin mi,dörtlüleri yaktım görmüyor musun...'' falan gibi bir çok şey söyledi ben evet kaldırım benim dedim.Adam baya bi itti beni derken çevremdekiler bağırmaya başlayınca ben de sinirlenip orda adama bu resmi polise vereceğimi ve darp raporu alacağımı söyledikten sonra adam baya uzun uzun bakıp gitti.Sonra millet dağıldı.Şimdi sizlere soruyorum acaba doğru olanı mı yaptım yoksa haksızsam neden haksızım.
    Cevaplarınız benim için değerli

• Kaldırımda engelliler icin sarı cizgi falan varsa sikayet edebilirsiniz. Ama geri kalanını bilmiyorum. Gidip bir karakola yardım almanız daha mantıklı olur işin ucunda ceza yazmak olunca ilgilenirler bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olanı yapmışsın, darp raporunu bilemem fakat kural ihlalini bildir. Biraz başı yansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.