Şimdi Ara

KALDIRIRMI ! [BF^3]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yarın Bf3 Alıcam Media Marktan 30 lira diyorlar[Pahalımı] , Birde Sistem Gereksinimlerim Kaldırırmı
    SİSTEM GEREKSİMLERİM
    --------------------------------
    İntel(R) core(TM) i5-3337U CPU @ 1.80GHZ and 1.80GHZ 4,00 Ram [Kullanılabilir miktar 3,88] 64 bit işletim sistemi
    SİZCE KALDIRIRMI SAOLUN ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MineTürkiyeCraft -- 10 Ağustos 2014; 19:57:19 >

• Büyük ihtimal laptop bilgisayarın.Isınmıyorsa rahatça oynarsın med-high ayarlarda karışık.
  • Onları Nasıl Ayarlıyıcam ?

• Oyun launcher ile başlıyorsa büyük ihtimalle launcher den yapacaksın .eğer direk başlıyorsa 1) oyuna gir 2) ayarlar(settings) 3) oyun ayarları 4) ekran ayarları veya video ayarları (screen settings veya video settings ). 5) kalite (quality) 6) orta (medium) veya (high) 7)bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını yazaydın iyiydi. Neye göre kaldırır yazdınız bilmiyorum.
  • ekran kartını yaz ona göre karar verelim
  • Kaldirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İntel hd4000 ise low da düşük fps
    Nvidia gt600m civarıysa medium
    Nvidia gt700m civarıysa high seviyede oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

İntel hd4000 ise low da düşük fps

çok saçma açıklamışsın, gt610m ise en düşükte bile kasar, gt680mx ise ultrada oynar.

ekran kartında ikinci rakam, ekran kartının serisine göre çok daha önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: mpy

İntel hd4000 ise low da düşük fps

çok saçma açıklamışsın, gt610m ise en düşükte bile kasar, gt680mx ise ultrada oynar.

ekran kartında ikinci rakam, ekran kartının serisine göre çok daha önemlidir.

kardeşim denediğim için söylüyorum. yoksa bu kadar net yorum yapmazdım. yukarıdaki veriler asus laptoplarda denenmiştir. isteyen youtube da benzer donanımlarla çekilmiş oyun içi videolarını izleyebilir. nvidia gt 610m bf3ü mediumda akıcı bf4 ü ise lowda 20fps civarı çalıştırmaktadır. iyi bir ekran kartı değil ama bf serisi lowda sistem dostudur.

kendi laptopum: i5 3337U - 6gb ram - gt740m >> bf3 ü highta, bf4 ü mediumda olmak üzere minimum 30fps oynuyorum. yaz aylarında olduğumuz için odada klimanın çalışıyor olması lazım yoksa 20dk dan sonra fpsde düşüş kaçınılmaz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 13 Ağustos 2014; 21:04:49 >

• mpy kullanıcısına yanıt
    gt600m medium diyorsun, gt610m lowda oynatır ancak, gt680mx ise ultrada oynatır
    gt700m high diyorsun, gt 710m'de anca lowda oynatır.

bu yanlışını düzelttim, mesajını gören adam gt650m'li laptop alıcakken vazgeçip gt710m'li laptop alır senin yüzünden.
  • kardeşim neye dayandırıyorsun bilmiyorum ama ben kendi tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum

video 1 - 740m i5 işlemci _ ultra ayarlar (740m ile 710m arasında büyük bir fark yok)
    https://www.youtube.com/watch?v=T-ndxqbJFfA

video 2 - nvidia gt 610m - i3 işlemci _ textures ultra diğer ayarlar medium
    https://www.youtube.com/watch?v=Z3YYRk9C-4Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 14 Ağustos 2014; 18:25:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.