ne demiş ünlü bir düşünür ilk önce bakarım söyliyeceğim lafmı lafsa bakarım karşımdaki adammı ben osmanlıların bize abi dediği zamanlarıda hatırlıyorum serverı bıraktık çoştunuz neyse uzun hikaye anlatmaya deymez ßß
quote:
Orjinalden alıntı: splendour.rrr
ne demiş ünlü bir düşünür ilk önce bakarım söyliyeceğim lafmı lafsa bakarım karşımdaki adammı ben osmanlıların bize abi dediği zamanlarıda hatırlıyorum serverı bıraktık çoştunuz neyse uzun hikaye anlatmaya deymez ßß
hepimiiiiiiiiiiiz kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. varlıktaaaaa. yokluktaaaaa. böyle bişeydi galiba. dağlar oooy oy oy dağlar oy oy oy
osmanlı bayragı yeşildir..mhp osmanlı'dan esinlenmiş diye kendini inandıranlar mhp Göktürk devletini esas almıştır..HUN'lardan daha önceki ilk Türkleri kurtun dogurdugu inanılır bütün türklerde bu böyledir fakt mhp aşırı sagcı bir başka deyişle faşist bi toplum için ugraşmaktadır bu faşist toplumda sadece dünyada Türkler vardır.yani bi ırçılık istegi ki bunuda laflarından özellikle gavur demenden anlayabilioruz..sanki yabancı arkadaşlarımızın anasına bacısına kaymıorlar.
neyse ne kadr bilirsek bilelim bilgimiz karşıdakinin anlayıcagı kadr it ürür kervan yürür..
O party le bi alakamız yok son kez sölym de ben.. Anlamak istemeyende ne düşünrse düşünsn
ya tamam yeter artık kim kıralsa kıral artık dövüşmeyin. bu arada beni ocakla tehtid eden arkadaş. gerek yok sağol bizde fırın var
Ya Warrior Adamın Azını Açtırma İyi ki Aldınız...Guıldinin Masterını Ne Mal Oldğu Ortada Kaleyi Alıcaz Merak Etme Ağlarsın Sonra ...
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Geçen hafta kaleyi Gawurların elinden almıştık.. Acemiyiz diye elimizden alacaklarını sanıyorlardı ama türkün gücü herşeye bedel.. Kayıt yapılamadığı için unionumuz giremedi savaşa tek başımza savaştık 1 guild 3-4 guildi felç ettik.. son ana kadar savaş vardı zevkliydi Eldorado nun kralıyız kıskanan çatlasın Türk bayrağını indirmycez o kaleden !!!
ilhan elinize kolunuza yüreğinize sağlık türk gücü işte tebrik ederim inş. hep sizde kalır
in$. kardeş.
Nedir Yhau bu Biz eldoradoda türklerin kalıcı bir şekilde egemen olmasını istiyoruz. Sizde Wicket ; yakın yıkın kaleyi geri alın diyorsunuz.... Ne biçim türklük ya bu Türküm diyimte gidipte Wickete girenin .......
Hala daha Wicket diye biryerlerinizi yırtıyorsunuz
diyorsunuz ki Wicket istese alır kimse sonradan alıcağı kaleyi önceden wermez
__OSMANLILAr _OSMANLILAR_
Bu serverda Kral kalacak Kale bizimdir Bizim KALACAK ! . . . .. .. . . . . .. . . (WarriorAngel + 1903 )
helal
1.Wicket deil Wicked
2.Wicked unionun %80i TÜRK dür.
3.Hâlâ ısrar etmeyin kardeşim boş kaleyi gidip aldınız...Mutlu olacaksanız ne diyim o zaman kaleyi 2 3 kişi savundu sizde aldınız hadi helal olsun size büyük
başarı
4.Ortaya attığınız fikirlerin biraz dayanağı olsun boş atıp tutmayın...
quote:
Orjinalden alıntı: Manisali45
1.Wicket deil Wicked
2.Wicked unionun %80i TÜRK dür.
3.Hâlâ ısrar etmeyin kardeşim boş kaleyi gidip aldınız...Mutlu olacaksanız ne diyim o zaman kaleyi 2 3 kişi savundu sizde aldınız hadi helal olsun size büyük
başarı
4.Ortaya attığınız fikirlerin biraz dayanağı olsun boş atıp tutmayın...
Ne Oldu Kale Savaşınız Kursağınızda Mı Kaldı Yalvarıyosunuz Wıckeda Yardım Edin Ne Yaptı Duty Para için Uza Şimdi Ok....
auto cad şikayet edildin....
Konuyu saptırmadan devam ettirirseniz sevinirim.
test
oguz dun gördüm bunlar atısıyordu ne oldu anlamadım duty_1 le avcılar neden kapıstı?
ii olmus hayırlı olsun bende eskıden eldoradoda oynuodum ben bugune kadar o kaleyi alamamaniza sasiriodum zaten sonunda sizin olmus ii olmus bu AVCİLARDA neymıs bea ben 10 lvl ken serverin abilerindedi hala ole adam 1 cara rahat 2 2.5 senesını verdı bravo tum smile leri koydum daha ne ekliim :D:D