Şimdi Ara

Kale bizimdir bizim kalacak !! [_0SMANLiLAR_]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta kaleyi Gawurların elinden almıştık.. Acemiyiz diye elimizden alacaklarını sanıyorlardı ama türkün gücü herşeye bedel.. Kayıt yapılamadığı için unionumuz giremedi savaşa tek başımza savaştık 1 guild 3-4 guildi felç ettik.. son ana kadar savaş vardı zevkliydi Eldorado nun kralıyız kıskanan çatlasın Türk bayrağını indirmycez o kaleden !!!

Kale bizimdir bizim kalacak !!   [_0SMANLiLAR_]

• Tebrikler.Umarım hep sizde kalır.

Bu arada neden setin armor
  • Elinizden alan yok kalsın

şaka bi yana tek başınıza savunup korumanız gercekden hLL demeyi hakketiren bişi hLL olsun umarım daha nicelere sizde kalır kolay gelsib
  • helal charın güzelmiş şöyle keserken de bir ss alsaydın keşke

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

helal charın güzelmiş şöyle keserken de bir ss alsaydın keşke

yaw bisürü adam kestim , adam kestikçe rütbe gelmezmi ? sayamadım kaçtane kestm ama baya kestim.. ve sadece 2 kere yattım.. 1 isinde 10 kişi daldılar adamla vs yaparken kaça kaça kendi çadırlarına çektiler.. ikincidede yine vs yaparken zerk kullandı karşıdaki hiç rütbe gelmedi bana anlayamadım..

Neyse bizim ne olduğumzu artık herkes gördü o yeter

• tebrik ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

tebrik ederim.

sağol .. Darısı başınza..

deeeeeermişim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sende armor olmuşun noldu garment ile çokmu yattın

ARMOR --- 4EVER ---

• quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Hocam sende armor olmuşun noldu garment ile çokmu yattın

ARMOR --- 4EVER ---

Garment olup glavier a yatacama armor giyip nukere yatarım.. glavier kesmek zor, nuker kesmek kolay 3 tane str bi çar beni yatırabiliyor benim levelimde.. nukerlerle vs yapyorz ömürleri snow bitene kadar.. en güzelide capture flagta millet çatır çatır döwüşürken aralarından yürüyerek bayrağı alıp kendi tarafmza dikmem çok güzel bi duygu

• geçen gün beni 82 nuker yatıramadı bak ister inan ister inanma ben armorum ama kıytırık değil itemler süper full blue dedim ya adam 82 nuker 4-5 defa kesitm zaten mevzu olduğu için kapıştık küfür ediyo bana diyoki aynen böyle ilhancım

-Snow açık kalkanın var armorsun str sin...

cvp: BANANE adamlar snowu vs..vermişki bana kullanıyım diye düşün zerkle bile alamadı beni ezik
    ne koptum ya cumertesi gecesi savaş var zaten geçen cumartesi olduğu gibi dw kapı önünü yine yıkıcaz

----> AKINCILAR & Nıghtmıre <---- ile
    GokTurks guildi darmaduman olacak...Greece olanlar cumartesi gece 2 de dw de olsunlar izlemeye değer

EDİT: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 29 Mayıs 2008; 18:03:04 >

• bi guilde bir sürü ırkçılık yapan adam geçince demk böle oluo turan power...

tebrikler fakt daha fazla tutamayacagınıza inanıorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

tebrik ederim.

deeeeeermişim ..

warriror sıkıldık artık kale korumaktan kal geldi biraz da siz kotuyun ya 3ay dan fazla bizde kaldı o kale düsün yani

• quote:

quote:

quote:

tebrik ederim.

deeeeeermişim ..

warriror sıkıldık artık kale korumaktan kal geldi biraz da siz kotuyun ya 3ay dan fazla bizde kaldı o kale düsün yani

3ay mı ? 3 hafta mı ?

• heheh warrior geçen gün millete dalan rogue gerçekten kız çıktı
    hayrlı olsun bu arada warrior u gören rogue safe zone dan çıkamıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 29 Mayıs 2008; 19:00:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

heheh warrior geçen gün millete dalan rogue gerçekten kız çıktı

kızmydı cidden .. tüh okadarda sövdm ya . En sinir olduğum şey düşük levellere dalanlar. Görünce uyuz oluyorm. cezasını çekti ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

tebrik ederim.

deeeeeermişim ..

3ay mı ? 3 hafta mı ?

saka mı yapıyosun yoksa sen uzun sure oyuna mı girmedin 3 ay tabi

• ilk resimde o siyasi partinin bayrağını bilerekmi gösterdin?

• quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

ilk resimde o siyasi partinin bayrağını bilerekmi gösterdin?

Hayır. yine bu tartışma oldu burda.. master ımza sordum o anlamdamı koydunz dedim hayır demişti başka ne anlamı war bilmiyorum
  • Evet şimdi master a sordum o Eski Osmanlı imparatorluğunun bayrağı manasında kullanılıyor.. siyasi party de ordan esinlenerek kullanmş zaten..

ismimz osmanlılar ya ne bayrağı olcaktı ? amerika-ingiltere falan bayrağımı koyalm ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

heheh warrior geçen gün millete dalan rogue gerçekten kız çıktı

kızmydı cidden .. tüh okadarda sövdm ya . En sinir olduğum şey düşük levellere dalanlar. Görünce uyuz oluyorm. cezasını çekti ama

valla bana annen sana bir kızla nasıl konuşulcagını öğretmedi domuz falan dedi
    bende domuz hayvanının kendisinden daha yararlı oldugunu kendisinin anca egosunu tatmin etmek için düşük lvlleri öldürdügünü biraz eksik etek muhabeti yapıp kapattım
    tabi ilk önce kız olduguna inanmadım ama sürekli bana domuz diyince anladım kızı yakalasam pvp de özür dilicem de
    bu arada o 3 hilal in anlamını bilmeyenlere söyliyim bende uyuz oluyorum o resme ama,
    Osmanlı Sancagıymış sanırım. Şuan Türkiye askeri sancagının resmi de böyleymiş öyle biliyorum ben.
    Tabi Ki mhp denilen lanet partinin de bayrağı
    geçen gün abim o bayrağı görünce Deli oldu
    guildim elit bir guilde hitap etmese bende çekiç ve orak ı koyacam ama gerçi guild lvl i de yetmiyr 4 lvl e az kaldı ama inanıyorum =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 29 Mayıs 2008; 20:27:42 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.