Şimdi Ara

Kale bizimdir bizim kalacak !! [_0SMANLiLAR_] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Evet şimdi master a sordum o Eski Osmanlı imparatorluğunun bayrağı manasında kullanılıyor.. siyasi party de ordan esinlenerek kullanmş zaten..

ismimz osmanlılar ya ne bayrağı olcaktı ? amerika-ingiltere falan bayrağımı koyalm ?

bilemem o siyasi parti bayrağı aklıma geldi ilk olarak. tabikide abd veya ingiltere bayrağı koymayın. (ama şahsi düşünceniz karışamam) onun yerine 2.ci bir Türk bayrağı olsa bence daha güzel olurdu çünkü herkesin ilk aklına gelen o siyasi parti olur diye düşünüyorum. pek hazzetmemde o siyasi partiden
  • Helal olsun! :)
    Ne kadar para aldınız ????
  • Ss ler süper ya ayrı bi zevk orda bütün türkler ingilizlere karsı savaşmak insanın içinde baska bi duygu veriyor herkezin birbirine baıgırsları gel yardımn et surdan dal gir içeri kes hepsini kaleyi al söle bi bakınca ne yol kat etmişsin ama o zevk hiç bişeye deyişilmes

Helal olsun x)
    Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cRonicq-ManNaq -- 29 Mayıs 2008; 20:29:31 >
  • daha 5 dk önce olan konuşmamız.. Union master ıyla.. unionda 2 tane osmanlılar war aynı yız yani aynı kişiler tarafndan kurulmş. serverın en kral çarlarından birine sahip olan full sun glavier __DUTY__1 le yaptığım pmleşme : ( şuan union master ımz )

Kale bizimdir bizim kalacak !!   [_0SMANLiLAR_]

not : 800 m para olmş hafta sonu bölüşcez

Tekrar söylüyorm o partyle bi alakamz yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Mayıs 2008; 20:41:21 >

• pardon edit yerine alıntıyı tıkladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Mayıs 2008; 20:38:47 >
  • 800m'den cok daha fazla kazanicagınıza eminim bence butun herkesı jangan pvp ya da job savasına ya da guıld warlarınızı orda yapın maksat adam jangana gelsın sonra gıtsın her bırı 12 k
  • botlar en güzel zamanda banlandı
  • Warrior Bu Kadar Övünme Kardeş...Eldorado Server King WICKED Kale Bu arada 3 ay bizde Kaldı Daha Siz Yenisiniz Ve 2 Haftadır Savaşa Katılmıyoruz Neden Derseniz 90 Gelmiş Olması Herkez Kasıyor Diğer Savaşta Görücez Sizi...

Lord_Drizzt
  • Sroda ilk kaleyi alan Türk guildi biziz Orion mars. Tebrikler devamını bekleriz.
    edüt:yanlış yazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niang7 -- 29 Mayıs 2008; 22:38:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener1907

Warrior Bu Kadar Övünme Kardeş...Eldorado Server King WICKED Kale Bu arada 3 ay bizde Kaldı Daha Siz Yenisiniz Ve 2 Haftadır Savaşa Katılmıyoruz Neden Derseniz 90 Gelmiş Olması Herkez Kasıyor Diğer Savaşta Görücez Sizi...

Lord_Drizzt

güzel bir tehtid oldu

• quote:

Warrior Bu Kadar Övünme Kardeş...Eldorado Server King WICKED Kale Bu arada 3 ay bizde Kaldı Daha Siz Yenisiniz Ve 2 Haftadır Savaşa Katılmıyoruz Neden Derseniz 90 Gelmiş Olması Herkez Kasıyor Diğer Savaşta Görücez Sizi...

Lord_Drizzt

Anti Wicked hıh..

bekleriz çay içmeye kale kapısının önünde
  • quote:

quote:

Lord_Drizzt

Anti Wicked hıh..

bekleriz çay içmeye kale kapısının önünde

allah askına mutevazi olmak ıstıyorum ama yuh dıyecegım kusura bakma ama yasına verecegim biz kaleyı actık alamadınız actık resmen kapıalrı kapıları kıramadınız acalım dedık noldu fısssssss.

Bugune kadar konusmadım sımdı konusacagım.Senin duty_1 i örnek almanı normal karsılıyorum ancak bazı gercekleri göremıyorsun.Yasına verıyorum

Bu serverda eger wicked kaleyi almak ısterse alır.

cok agladınız cok.Alamadınız diye guild savasında yendık sızın kazmalar da ingilizce yok yenılmelerıne ragmen biz kazandık dediler neyse kapak oldu onlara kanıtımız

sen gelmıs hala osmanlılar en güzlü diyorsun valla pes

• Osmanlı bayrağını ben de öyle 3 hilal biliyordum ama milli güvenlik hocamız bize o değil Türk bayrağına benzeyen fakat hilali ve yıldızı biraz daha değişik olan bir bayrak gösterdi:

Bu bayraktan sonra da şu an kullandığımız Türk bayrağı kullanılmaya başlandı.
  • 90 a kasıyolarmş ßizde yerimzde sayıyoruz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Mayıs 2008; 22:49:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: berkartis

Osmanlı bayrağını ben de öyle 3 hilal biliyordum ama milli güvenlik hocamız bize o değil Türk bayrağına benzeyen fakat hilali ve yıldızı biraz daha değişik olan bir bayrak gösterdi:

http://www.halukakcam.com/Bayraklar/Bayrak3.htm

aşşa doru in 1499 yılı bayrağına bak bi

• quote:

Orjinalden alıntı: berkartis

Osmanlı bayrağını ben de öyle 3 hilal biliyordum ama milli güvenlik hocamız bize o değil Türk bayrağına benzeyen fakat hilali ve yıldızı biraz daha değişik olan bir bayrak gösterdi:

al gördünmü siz parti nin bayrağını kullanıyorsunuz arkadaş doğru diyor bizede hocamız anlatmıştı. o partinin guildimisiniz?

WICKED YIKIN ŞUNLARI ASLANLARIM BENİM

Tarih hocasına sordum 3 hilal değilmiş. o partiye ağitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmReErDeM 07 -- 29 Mayıs 2008; 22:55:28 >

• Kendi geçmişini bilmeyen adamdan ne beklersin ztn.. linki tıklada aşşa doğru in bakıym ne görecen orda

• quote:

Kendi geçmişini bilmeyen adamdan ne beklersin ztn.. linki tıklada aşşa doğru in bakıym ne görecen orda

diyene bak.

daha Türkçeyi doğru düzgün kullanamıyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: EmReErDeM 07

quote:

Kendi geçmişini bilmeyen adamdan ne beklersin ztn.. linki tıklada aşşa doğru in bakıym ne görecen orda

diyene bak.

daha Türkçeyi doğru düzgün kullanamıyorsun.

Gayet iyi kullanıyorum mrk etme.. sadece amele gibi bi saat yazmamak amacım.. tabi geri kafalı bir insan ın anlayamaması normaldir..

• Noldu sustunz ?? ßaşka bi bahane ya da benzeri bizi aşşa düşürcek bi olay yaratamadınz bakıyormda ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.