Şimdi Ara

Kale bizimdir bizim kalacak !! [_0SMANLiLAR_] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Ben sanamı dedim birader cümlemin başında bakarsan kimin adı yazıyor...Sende heryerden çıkıyorsun karşıma bu arada ben buraya ister yazarım ister yazmam tamam mı...Lafını bilde öyle konuş ben ilhanı savunmak için yazdım

ya sizin yaptığınız çok ayıp ve terbiyesizce bi haraket adam gelmiş güzel güzel konu açıyor siz konuy siyasete vurdunuz...ne bu ya hadi git işine ya senle uğraşamam sabah sabah

git yüzünü yıka gel oku mesajları ben burda siyasetle ilgili birsey yazmısımıyım?Seninle bende hiç ugrasma taraftarı degilim suan işim basımdan askın ama gelip burda tehdit savunma isteyen istedigi yorumu yapar.

Ben yada baskası cıkar soyledigin cumleye kayıtsız kalacagımı sanıyorsan yanılıyorsun.İlhanıda savunacaksan adabında savun biz senin greece deki muhabbetlerini bilmıyoruz mudahalede etmıyoruz ama senın ELDORADO ile alakan yok gelmıs burda kanıtsız bir sekilde arkadasını savunuyorsun

sana arkadasını savunma demiyorum.Ancak Eger bilgin varsa savun bos atıp tutma

• quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

@Autocad
    Yahu heryerde geri kafalı tipik geri zekalı şiddet kullanıp birşey yapmaya çalışan insan oldugunuzu belirtmeyin
    bütün ülkü ocagını toplayıp da napıcaksın 1 kişiyi mi döviceksiniz. 1 kişiye onlarca kişi sizin yiğitliginiz demek ki bu oluyor.
    Laf bişey yapcaksınız diyecemde o da imkansız tarihde anca şiddete başvurmuşsunuz. insanları anca ırklarından,dini inançlarından dolayı katletmişsiniz başka ?
    demi moore

Düzgün konuş akıllı ol... yoksa bu konu çok başka yerlere gidicek...sen siyasetle uğraşmayı bırakta ev ödevlerini yap

• sıkısınca laf sok dimi

dogruları konusuyorum.Ve düzgün konusuyorum.Hadi sende yorum yapma artık zor durumda kalıyorsun

ayrıca bnm ev ödevlerimi yapma yaşım çoktan gecti bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 30 Mayıs 2008; 10:07:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

quote:

Ben sanamı dedim birader cümlemin başında bakarsan kimin adı yazıyor...Sende heryerden çıkıyorsun karşıma bu arada ben buraya ister yazarım ister yazmam tamam mı...Lafını bilde öyle konuş ben ilhanı savunmak için yazdım

ya sizin yaptığınız çok ayıp ve terbiyesizce bi haraket adam gelmiş güzel güzel konu açıyor siz konuy siyasete vurdunuz...ne bu ya hadi git işine ya senle uğraşamam sabah sabah

git yüzünü yıka gel oku mesajları ben burda siyasetle ilgili birsey yazmısımıyım?Seninle bende hiç ugrasma taraftarı degilim suan işim basımdan askın ama gelip burda tehdit savunma isteyen istedigi yorumu yapar.

Ben yada baskası cıkar soyledigin cumleye kayıtsız kalacagımı sanıyorsan yanılıyorsun.İlhanıda savunacaksan adabında savun biz senin greece deki muhabbetlerini bilmıyoruz mudahalede etmıyoruz ama senın ELDORADO ile alakan yok gelmıs burda kanıtsız bir sekilde arkadasını savunuyorsun

sana arkadasını savunma demiyorum.Ancak Eger bilgin varsa savun bos atıp tutma

Sende doğuştan bir sorunmu var yoksa benmi yanlış yazdım ya birader ben CaptainIvy ye yazdım siyaset diye la heryerden çıkma öle....Çok meraklı olma ne demişler...

Bir insan ya meraktan yada .................... ölür

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

@Autocad
    Yahu heryerde geri kafalı tipik geri zekalı şiddet kullanıp birşey yapmaya çalışan insan oldugunuzu belirtmeyin
    bütün ülkü ocagını toplayıp da napıcaksın 1 kişiyi mi döviceksiniz. 1 kişiye onlarca kişi sizin yiğitliginiz demek ki bu oluyor.
    Laf bişey yapcaksınız diyecemde o da imkansız tarihde anca şiddete başvurmuşsunuz. insanları anca ırklarından,dini inançlarından dolayı katletmişsiniz başka ?
    demi moore

Düzgün konuş akıllı ol... yoksa bu konu çok başka yerlere gidicek...sen siyasetle uğraşmayı bırakta ev ödevlerini yap

şekerim bize ev ödevleri vermiyorlar
    ne yapıcaksın başın sıkışınca beni mi dövdürtüceksin o ülkücü arkadaşlarına
    pehh

• acıkcası özür dilerim.Bana yazdıgını görmedim

Merakla alakası yok.Genelde seninle tartıstıgımız icin mesajın ıcerigine bakmadım iyi forumlar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 30 Mayıs 2008; 10:12:37 >
  • Ya OSMANLILAR değil mi aldıkları kalenin bile zevkini cıkarmayı bilmiyorlar al konu ne hallere dustu helal olsun yiyin birbirinizi.....

Ha Bu arada "Wicked kaleyi kaptırdı.." lafını kullanıyorsunuz çok komiğime gidiyor...Kale savaşını TV den maç izler gibi ekrandakı yazıları okuyarak izledik...

İlla insanları kendınızden sogutmayin..Zaten bi kaleyi aldınız(boş kaleyi) sonra tum gun globalden atışmalar efendım görmemişlikler, laf atmalar..

Efendi olun biraz...Efendi gibi savunun kalenizi..

Şunuda belirteyim yarin öbür güb şu oyun kapandıgında OSMANLILAR o zaman kafayı taşlara vuracaktır şu oyuna verdikleri paralar yuzunden...
  • tbriklerr
  • quote:

Hocam istersen sana cd temin edebilirim eğe rçok öğrenmek istiyorsan komutların olduğu bi sayfada çıktı alır veririm biraz kurcalarsın...

gelir bide çayımı içersin

Cd yi bulurum sorun degil Teklifin için çok teşşekürler =)
  • O bayrak bş kere Mhp nin bayrağı osmanlı ile ilişkisi yok Osmanlı imparatorluğunun bayrağı yeşildir o arkadaşta sorun çıkmasın diye hem osmanlı hemde mhp nin bayrağı demiş valla hiç tastik etmiyorum..
  • ülkü bilmemnesini getirecekmiş yanlış anlaşılmasın ama siz kendinizi dağdamı sanıyorsunuz bu ülkede kanun denen birşey var. kolay değil öyle adam dövmek. benim arkamdada aşiret var ama ben bişey diyormuyum?
  • benim annem babam dedem falan hepsi mhp ye oy veriyorlar ama ben hazzetmiyorum hiçkimse bana karışamaz istersem gider genç parti ye veririm oyumu kimsede beni tehtid edemez burası kimsenin babasının çiftliği değil. öyle tehtidle olmuyo bu işler sandık da konuşun. buda bu konuya son postum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmReErDeM 07 -- 30 Mayıs 2008; 18:47:06 >
  • Warrior ! . Sp farm bıtıoo 160 k .. Bu arda anLamıorm su wıcked fLn neden dusmanız
    Sonucta TURK deıLmıyzz ... SeLamlar forumm xD..
  • 1 gün girmedik forma döktürmüşler yine , boş buldunz çayırı salın .....

Wicked guildi size sesleniyorm : Madem kraldınz niye kaptırdınz elin gawurlarına kaleyi ? adamların elinden hemen ardındaki savaşta kaptık kaleyi.. Alabilcek gücünz olsaydı ztn gelir saldırırdınz yok dinleniyoz yok bilmem ne uydurunbahaneleri. yetmedi bizi mhp li yaptınz ( KESİNLİKLE ÖYLE BİRŞEY YOK BAYRAĞIMIZ ESKİ OSMANLI BAYRAĞI ; O PARTY ZATEN ORDAN ESİNLENMİŞTİR !!! ) Oda olmadı benim türkçeme laf ettinz oda olmadı ne hikmetse yaşıma laf ettinz Sanki alayı başıma 30-40 yaşnda adam .

Eziqsinz kabul edin kaleyi kaptrdınz elinzden söke söke aldı full sun herifler ellerinzden bizde söke söke aldık onlardan bidahada eldorado da kale kolay kolay el değiştirmez.. öyle bi imkan olamaz bile..

bidahada birşey yazmycam isterse tüm eldorado nefret etsn bizden ki sadece wicked ve türk olmayanlar nefret ediyor.. wicked da ztn türk guildi değil öle olsaydı kale yi alnca oraya türk bayrağı dikerdinz paylanço suratı değil..

bundan sora ne çamur atcaksnz çok mrk ediyorm..

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

1 gün girmedik forma döktürmüşler yine , boş buldunz çayırı salın .....

Wicked guildi size sesleniyorm : Madem kraldınz niye kaptırdınz elin gawurlarına kaleyi ? adamların elinden hemen ardındaki savaşta kaptık kaleyi.. Alabilcek gücünz olsaydı ztn gelir saldırırdınz yok dinleniyoz yok bilmem ne uydurunbahaneleri. yetmedi bizi mhp li yaptınz ( KESİNLİKLE ÖYLE BİRŞEY YOK BAYRAĞIMIZ ESKİ OSMANLI BAYRAĞI ; O PARTY ZATEN ORDAN ESİNLENMİŞTİR !!! ) Oda olmadı benim türkçeme laf ettinz oda olmadı ne hikmetse yaşıma laf ettinz Sanki alayı başıma 30-40 yaşnda adam .

Eziqsinz kabul edin kaleyi kaptrdınz elinzden söke söke aldı full sun herifler ellerinzden bizde söke söke aldık onlardan bidahada eldorado da kale kolay kolay el değiştirmez.. öyle bi imkan olamaz bile..

bidahada birşey yazmycam isterse tüm eldorado nefret etsn bizden ki sadece wicked ve türk olmayanlar nefret ediyor.. wicked da ztn türk guildi değil öle olsaydı kale yi alnca oraya türk bayrağı dikerdinz paylanço suratı değil..

bundan sora ne çamur atcaksnz çok mrk ediyorm..

yorum yok.Cok sey anlatmak ısterım ama karsındakı ınsan anlamak ıstemıyorsa elımden birsey gelmez.

ama bende hata osmanlı guiliden olana birisine zaten anlatılmaz.Cünku anlamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 30 Mayıs 2008; 20:10:01 >

• quote:

doğru birşey yaptnz sonunda..

• Warrior bak senden öncekiler ceza yediler sen de hiç girme bu yola istersen...Mutlu olacaksan istediğini yaz

Sen burda Osmanlı olarak atıp tutuyon Wickede kim oldugunu buradakılerin bilmesi gerekmez zaten oyunda herkez biliyor..Osmanlılarıda biiyorlar tabi ama nasıl bilirler sormak lazım

Burda atıp tutan biz değiliz..Senle de polemiğe girmicem yazık olmasın sonra sana...
  • ßoşa tehtid etme beni.. ßen aklı başında adamım ( erol büyükburç mydu yaw )

Kim niye banlandı bilmiyorm yapmşlardır birşeyler .. ßen sizin gazınıza gelip azacak adam değilim merak etme
  • o smile in anlamı nedir? onu gectım inan tartısmak ıstemıyorum seninle güzel kardesim kale sizin tamam mı?

ne guzel alın zevkını cıkarın cocuk muhabbetı yapıyorsun burda

sende asırı milliyetcilik sezinledım.Her kaleyi alan turk guildi illa turk bayragı mı dıkecek.Sunu unutma yabancı insanları artık bir yaratık gormekten vazgec(bu sana tavsiyemdir).Onların arasında da pırlanta gibi insanlar var.

SEni gercekten kınıyorum guildinizin bayragı bir siyasi bayrak olmasına ragmen asla ve asla hakaret de bulunmadım sen gelmis bizim bayragımıza palyaco diyorsun.

bu konuya son postumdur.Bundan sonra da seninle asla ve asla tartısmaya girmeyecegim.Çünkü sana birseyleri anlatmaya calısıyorum

Gercekleri görmüyorsun.Mümkünse mesajıma karsılık verme sadece biraz düsün.

• quote:

o smile in anlamı nedir? onu gectım inan tartısmak ıstemıyorum seninle güzel kardesim kale sizin tamam mı?

ne guzel alın zevkını cıkarın cocuk muhabbetı yapıyorsun burda

sende asırı milliyetcilik sezinledım.Her kaleyi alan turk guildi illa turk bayragı mı dıkecek.Sunu unutma yabancı insanları artık bir yaratık gormekten vazgec(bu sana tavsiyemdir).Onların arasında da pırlanta gibi insanlar var.

SEni gercekten kınıyorum guildinizin bayragı bir siyasi bayrak olmasına ragmen asla ve asla hakaret de bulunmadım sen gelmis bizim bayragımıza palyaco diyorsun.

bu konuya son postumdur.Bundan sonra da seninle asla ve asla tartısmaya girmeyecegim.Çünkü sana birseyleri anlatmaya calısıyorum

Gercekleri görmüyorsun.Mümkünse mesajıma karsılık verme sadece biraz düsün.

şimdide aşırı milliyetçi mi yaptınz beni ? mhp liden sonra ikiside değilim .. Ayrıca yabancıları yaratık olarak görmüyorm kabaca Gawur dedim diye böyle bi düşünceye kapıldıysan o senin sorunun. ayrıca oyunda birçok friend list imde ekli ünü olan yabancı arkadaşlarım war..
    Gaymaster dan tutta Hell_Flame ye kadar.. pm yoluyla sorabilirsnz . Basit bir insan değilim ben merak etmeyin.. Ayrıca bana abilik taslamayın hala.. ne çocuk muhabbeti ? ben adam gibi başlığımı açıp paylaşımımı yaptım buraya siyasetinden tutta bilmem nereye kadar ortalık karştrdınz çekemiyorsanz girmeyin başlığa ok ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.