Bildirim
KALE SAVAŞI SAATLERİ ####################
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Lets Go
Arkadaşlar biziim guilldde güvenilir kaynaklardan öğrendğime göre.. ki inş. yanlıştır savaş perşembe 13:00-15:00 arası. yani okul -lise olanlar unutsun savaşları
bendeokuldayım offff
cuma gün akşam 5:00 start
-
İşte çalışanlar unutmasın mı? -
NEDEN HAFTA SONU DEĞİL OFFFFFF -
quote:
Orjinalden alıntı: Lets Go
NEDEN HAFTA SONU DEĞİL OFFFFFF
onuda bize sorma yaws -
quote:
Orjinalden alıntı: Love You My Angel
cuma gün akşam 5:00 start
Yahu o saatte işten yeni çıkıyor olacağım, +45 dk yol var, bi +20'de eve kadar var. -
bende sordum 12-14 arası dediler. Allahtan yabancı guilddeyim :D -
24-26 kayıt günleri
27 savaş günü yani perşembe saat 19:00--21:00 bizim saatimize göre 12:00--14:00
bence gelecek haftalarda cumartesi 22:00 gibi başlasa çok katılım olur
Kaynak = silkroad.net
Hello. This is Silkroad Online.
Previously we have announced to our users that the time of Fortress War will be every Friday, 19:00~21:00 Silkroad Standard Time. However, this has changed to every other Thursday, 19:00~21:00 Silkroad Standard Time. And the first Fortress War will begin at 12/27/2007.
We will change the time in the future to a week duration, as announced previously. Please understand that the time of Fortress War may not satisfy all of our users, as we have users from all over the world in different time zones. Thus the time of Fortress War we will change to in the future will be the time when the largest number of users log on to our game, and we ask our users understanding regarding this issue.
Thank you.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 27 Aralık 2007; 11:07:52 >
-
hahhhahhaaa 13:00 - 15:00 arası evdeyim -
-
ben eve geldiğimde başlıyo iyi yani -
Ya sallamayın bari, birazdan başlıyor savaş TR saatine göre her perşembe(bugün) 12:00 - 14:00 git bak jangana ana baba günüdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 27 Aralık 2007; 11:06:36 > -
tüh be saat 14.13 13 dk geç kaldım -
ya şu kale savaşlarını baya bi merak ettim rapidden indirdim ama bozuk çıktı bilgiler için teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: K-orn
hahhhahhaaa 13:00 - 15:00 arası evdeyim
bende evdeyim ama etüd war o işe nasl ayar wercm ben ya öğrenci olmak çook zor cuma olsa cumartesi gece fln olsa yada pazar günü full time yapsalar adamlar para rekoru kırıck -
haftasonu olsaymış daha iyi olurmuş -
abi ben anladım
bu adamalr topluca türklere oyunu bıraktırmaya çalışıyor galiba başarıcaklar -
kahrolsun joymax kahrolsun joymax niye hafta sonu değilde perşembe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X