Şimdi Ara

KALEM ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseye başladığımdan beri her hafta kalem değiştiriyorum.Elime hangi kalemi alsam 1 hafta içinde ya bozulur ya kırılır.Bana adam akıllı 20-25 TL civarı rotrıng hariç uçlu kalem önerisinde bulunurmusunuz. 0.7mm olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8narqozlu8 -- 11 Ocak 2014; 13:52:47 >

• *
     KALEM ÖNERİSİ
  • faber castell grip 1347
  • Bakıcam başka kullanıcıların önerilerinide bekliyorum.Bunu alma ihtimalim var.Tecrübeliler varsa cevap versin.
  • Valla 75 kr bir kalem aldım bir sene kullandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grip plus da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rotring Rapid diyecektim de hem Rotring istemiyorsun, hem de çabucak ucu yamulur.
  • faber siyah üçgen al kardeşim ben bir yıl oldu neredeyse kullanıyorum sapasağlam rotring ve parkerdan uzak dur derim

• Bana hem uç kırmayan hem içinde uç tıkanmayan hemde eskimeyen şık bir kalem lazım önerilerinizi inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8narqozlu8 -- 11 Ocak 2014; 14:11:10 >
  • pritt trıo grıp nt de var tam f/p urunu yanı faberden kat kat daha iyi bulabilirsen pentel al
  • Rotring der giderim.

• pritt trıo grıp nt de var tam f/p urunu yanı faberden kat kat daha iyi bulabilirsen pentel al
  • Pensan my tech
    Faber Castell ball pen

• Uni Alpha Gel. 4 senedir kullanıyorum hala sapasağlam, süper bir kalem

KALEM ÖNERİSİ

http://www.jetpens.com/Uni-Alpha-Gel-Slim-Mechanical-Pencil-0.5-mm-Royal-Blue-Grip/pd/7081

Silikonu hamur gibi yumuşak saatlerce yaz yormuyor parmağı

• Parker,Rotring,Sckrikss bu markalardan haricine verilen para çöpe atılmış demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.