Merhaba arkadaşlar, kalemli telefon almak istiyorum, samsung note serisi düşünüyordum ama samsung arızalı çamaşır makinası gönderdikten sonra(beyaz eşya farklı olabilir tabii) markaya güvenim kalmadı
lg g2 kullanmıştım kalemli değil ama kamerası çok iyiydi. Kamerası,işlemcisi iyi olan kalemli telefon tavsiye eder misiniz?
Notedan baskasi tatmin etmez. Lg stylus da vat ama onun kalemi s pen yaninda, ucu plastik olan ve telefoncularda 5 tlye satilan kalemlerden farksizdir.
Benim de çamaşır makinem ariza verdi, isitma sisteminde sorun var, ramazan bayraminda acilen cozulecek sekilde not birakilan genel merkezden ne gelen var, ne giden... acil olmasaydı ne olacaktı kim bilir
Kalem diyorsaniz note serisi ustad. Hic baskasina bulasmayin. Note 8 den asagi düşmemek kaydiyla hangi seryi seçerseniz secin, pişman olmazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Notedan baskasi tatmin etmez. Lg stylus da vat ama onun kalemi s pen yaninda, ucu plastik olan ve telefoncularda 5 tlye satilan kalemlerden farksizdir.
Benim de çamaşır makinem ariza verdi, isitma sisteminde sorun var, ramazan bayraminda acilen cozulecek sekilde not birakilan genel merkezden ne gelen var, ne giden... acil olmasaydı ne olacaktı kim bilir
Kalem diyorsaniz note serisi ustad. Hic baskasina bulasmayin. Note 8 den asagi düşmemek kaydiyla hangi seryi seçerseniz secin, pişman olmazsınız
Bilgi için teşekkür ederim stylus u da düşünmüştüm kamera ve işlemcisi neredeyse note 10 a yakın ama kalemi kötüyse olmaz tabii
Evet işte samsung Türkiye Servisleri böyleyken telefonda bir arıza çıkarsa ya da arızalı telefon gönderirlerse bir de onunla uğraşmak istemiyorum
Ikisi farkli operasyon ustad. Beyaz esya servisi tam bir cop samsungun. Ama telefon kisminda isini yapıyor diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Ikisi farkli operasyon ustad. Beyaz esya servisi tam bir cop samsungun. Ama telefon kisminda isini yapıyor diye düşünüyorum.
Hasarlı telefon gönderir ve geri almazsa bir de onunla uğraşmıyım dedim lg de yıllardır kullandım wifi si değisti başka sorun olmadı yine lg mi alsam kararsız kaldım yine de teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: dahlia
Hasarlı telefon gönderir ve geri almazsa bir de onunla uğraşmıyım dedim lg de yıllardır kullandım wifi si değisti başka sorun olmadı yine lg mi alsam kararsız kaldım yine de teşekkürler
Alıntıları Göster
Note dışındaki cihazların kalemi sadece göstermelik. Hic bir işlevsellikleri yok. Yani kalem deyip de lg almak bana mantikli gelmiyor.
Kalemli telefon isteği ve Samsung olmayacak ütopik ve ironik..
Telefon özelliği istemiyorsanız iPad Pro. Çünkü Samsung harici kalemli başka bir ürün yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Telefon özelliği istemiyorsanız iPad Pro. Çünkü Samsung harici kalemli başka bir ürün yok.
Verdiğiniz cevaplar ve diğer araştırmalarım sonucunda kalemli telefonlardan vazgeçtim teşekkür ederim lg v30 ve lg g7 yi inceliyorum tekrar teşekkürler arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme