Şimdi Ara

Kali Linux Yükleyeyim Derken Windowstan Oldum Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Wİn7 kurulu olan bilgisayarıma Kali Linux eklemeye çalıştım fakat hata yaparak Windows'u tamamen kaldırdım. Dosya sistemi ext3/ext4 oldu, sadece Kali var şu anda mecburen kurdum. Bu bilgisayar Windows'u kurmam lazım çok acil, yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca, Windowstaki dosyalarımı geri getirebilir miyim?

• Dosya formatı değişimce silinen dosyaları getirmen zor ama yine de Windows kurduktan sonra deneyebilirsin.
    Şu an Windows kurman için de format medyasını takıp disk bölümlerini silip tekrar oluşturmalısın. Bu tip denemelerinizi sanal sistem olarak kurmanız tavsiye edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Sanal sistem denedim ama çok kastı, ısındı o yüzden Windows'un yanına kurayım dedim, bilmeden yapınca patladık

Şimdi Windows'u Bootable USB'den ya da live CD'den normal bir şekilde kurabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesici61

Teşekkürler hocam. Sanal sistem denedim ama çok kastı, ısındı o yüzden Windows'un yanına kurayım dedim, bilmeden yapınca patladık

Şimdi Windows'u Bootable USB'den ya da live CD'den normal bir şekilde kurabilir miyim?

Evet kurabilirsin.
    Dikkatli bir kurulumla, Linux ile Windowsu yanyana da kurabilirdin.

Şu anda arkadaşın bilgisayarından Windows'u indiriyorum. Kurmayı deneyeceğim, CD/DVD sürücüsü eksik hatası veriyordu elimdeki Windows'ta, inşaallah bu indirdiğim vermez. Sorunum olursa buraya yazarım.

Ayrıca bir sorum var; Linux'u USB üzerinden çalıştırdığımda Windows'a bir zarar gelir mi? Kurmayacağım, sadece USB üzerinden işimi görüp kapatacağım. Buna ne deniyor bilmiyorum umarım anltabilmişimdir
    Ayrıca Windows'u kurduktan sonra yanına Linux'u da kurmak istiyorum hala Yardımcı olabilir misiniz?
    Üstad, kuruluma başlarken bu hatayi veriyor, kafayi yedirtecek bana...
     Kali Linux Yükleyeyim Derken Windowstan Oldum Acil Yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar yardım xp mi vistamı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceki kurulumlarda sürücü istemiyor muydu?

Sorunu hallettim. USB'yi 2.0 girişine taktım ve diskpart komutuyla hard diski formatlayıp primary olarak atadım. Şu anda Windows kurulu. Cevaplarınız için teşekkürler.

Sorum şu, USB den Linux'u kurmadan çalıştırsam Windows'a zarar verir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesici61

Sorunu hallettim. USB'yi 2.0 girişine taktım ve diskpart komutuyla hard diski formatlayıp primary olarak atadım. Şu anda Windows kurulu. Cevaplarınız için teşekkürler.

Sorum şu, USB den Linux'u kurmadan çalıştırsam Windows'a zarar verir miyim?

Vermezsin. Live CD gibi USB oluşturup kullanabilirsin. Ubuntu gibi bir çok popüler dağıtımın da Live CD'si standartta var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.