Şimdi Ara

Kalıcı Dövme (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: korkuluk13

bende de dövme var onun için az buçuk biraz yorum yapabilirim

öncelikle seçtiğin şekil(mofit), yarın öbür gün senin önüne engel olucak bir şey mi?! onu düşün, sonuçta gelecekte bir iş yerinde çalıştığında senin başına türlü türlü sorunlar getirebilir.
    gerçekten senin için özel bir anlamı olan motif yaptır gelecekte sıkılmana engel olmalı çünkü yarın öbür gün beğenmeyip çıkartmak istediğinde dövmeyi yaptırdığın paranın katlarını vereceksin ve yanık derecesinde iz kalır .
    yaptıracağın kişinin stüdyosunu gez hijyenik mi değil mi araştır? gerekirse önceki çalışmalarını incele ve kesinlikle önceden çdövme çalıştığı kişilere danış
    17 yaş bir dövme için hele ki kolda olucak bir dövme için sakıncalı esneme yamulmak gibi defarmasyona uğrayabilir. bunu düzelttirmen masraflı kesin sonuç vermeye bilir cünkü şimdi kullanılıcak boya ile deforme sonucunda yaptırıcağın dövmedeki boya eminim aynı olmaz bence biraz daha bekle 20 yaşında falan yaptırırsın en azından o yaşa kadar hangi yolda ilerliyeceğini belirler ona göre bişeyler yaptırırsın sakın aceleye getirme
    eğer soru sormak istersen olabildiğim kadar yardımcı olmak isterim

mofit
    mofit
    mofit
    mofit
    mofit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 25 Nisan 2012; 1:29:33 >

• pis CÜNÜP
  • Gram pişman değilim iyiki yaptırmışım
  • SS isterük hortlatmışın bari.
  •  Kalıcı Dövme (Yardım)

Sol elimle anca bu kdr yazabildim D.H.FORUM saygılar inceden ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lincoln.10 -- 25 Nisan 2012; 2:15:04 >
  • Kaça yaptırmıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orjinalden alıntı: lincoln.10

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

quote:

Bu el ile dirsek arasına yaptırılabilecek güzel şekiller bilen var mı veya anlamlı yazı falan? Bir de kalıcı değil ama birkaç yıl çıkmayan dövme oluyormu?(1 sene en az)

yok öyle bişey ben araştırdım.ya en fazla 1 ayda geçen dövme yaptırcan ya da kalıcı

Hadi ya kötüymüş o. Günah mı peki? (yeni tartışma başlatalım )

allahın verdiği vucudu bozduğu için bir günahı var ama boy abdestine engel değil!!

Ama Allah'ın verdiği vücudu beğenmeyip değiştirince günah oluyor diye biliyorum. Dövme ise vücudu beğenmediğimiz için yapılmıyor sonuçta. Sadece bir süs. Tabi bu yüzden günah değildir falan diye birşey demiyorum.

Vücuduna acı çektirdiğin için günah. Ayrıca peygamber efendimiz lanet etmiş.

vücuda zararlı olduğu için tıpkı sigara gibi

• quote:

Kaça yaptırmıştın?

Ben de merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerde ne yapıyorlar ki giden bilen arkadaşımız var mı forumda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Kaça yaptırmıştın?

Ben de merak ediyorum.

Eğer izmirdeyseniz 2007 yılından beri bu dövmeyi vucudunda taşımak isteyen herkese ücretsiz yapıyor bir firma.Ben orda yaptırdım ücretsiz.Hem İzmir'in en kaliteli dövme studyosu.Diğer stutyolarda da 50-80 tl arası bişey.
  • Asker de nöbet yazmıyorlar kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln.10

quote:

quote:

Kaça yaptırmıştın?

Ben de merak ediyorum.

Eğer izmirdeyseniz 2007 yılından beri bu dövmeyi vucudunda taşımak isteyen herkese ücretsiz yapıyor bir firma.Ben orda yaptırdım ücretsiz.Hem İzmir'in en kaliteli dövme studyosu.Diğer stutyolarda da 50-80 tl arası bişey.

neresi orası ? tarif edebilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu el ile dirsek arasına yaptırılabilecek güzel şekiller bilen var mı veya anlamlı yazı falan? Bir de kalıcı değil ama birkaç yıl çıkmayan dövme oluyormu?(1 sene en az)

yok öyle bişey ben araştırdım.ya en fazla 1 ayda geçen dövme yaptırcan ya da kalıcı

allahın verdiği vucudu bozduğu için bir günahı var ama boy abdestine engel değil!!

Ama Allah'ın verdiği vücudu beğenmeyip değiştirince günah oluyor diye biliyorum. Dövme ise vücudu beğenmediğimiz için yapılmıyor sonuçta. Sadece bir süs. Tabi bu yüzden günah değildir falan diye birşey demiyorum.

o zaman dovme makinasi varmiymis lan oha. biz magaradan cikmisik o zaman.

• Dövme mö.2000'den beri var diye biliyorum ilk antik Mısır'ın insanları yaparmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman dovme makinasi varmiymis lan oha. biz magaradan cikmisik o zaman.

Hayır o zamanlar yokmuş, ama peygamberimiz vücuduna acı çektirecek her hangi bir şey yapanı lanetlemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: w0rM

Asker de nöbet yazmıyorlar kardeş.

Neden ? Atatürk dövmesine de mi ? çok yerinde bir konu açtınız 1 aya kalmaz askerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

quote:

quote:

Kaça yaptırmıştın?

Ben de merak ediyorum.

neresi orası ? tarif edebilir misin?

gogıla köprüaltı tattoo yaz çıkar

• dövme 17 gibi bi yaşta sadece pişmanlıktır.. fazla hevesli olmamanı tavsiye ederim.. piercing küpe farklı saç rengi gibi bi arayıştır o yaşlarda..
  • bırakın şu boş işleri .
  • quote:

quote:

1 Yıl filan kalan dövme yok yapan yer varsada yalan atıyor mesela benim arkadaşa dedi 4 ay sonra çıkcak 4 ay oldu çıkmadı adam da düzgün dövme yapamıoyrdu zaten beş para etmez bişide yaptı ben araştırdım sonra bu işin harbi prof ları var onlarda dedi kandırmışlar öyle bişi olsa biz yapardık diyo adam ki haklıda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.