Şimdi Ara

Kalıcı Dövme (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb..Ben 17 yaşında bir gencim.koluma kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum. gelişim çağında olduğumdan dolayı bu dövme ileride bozulur mu acaba ??

• diyelim bozulmıcak 10 yıl sonra beğenmiceğinden eminmisin ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailedoktoru

diyelim bozulmıcak 10 yıl sonra beğenmiceğinden eminmisin ???

Anlayamadım.Beğeniceğinden demek istediniz sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln.10

mrb..Ben 17 yaşında bir gencim.koluma kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum. gelişim çağında olduğumdan dolayı bu dövme ileride bozulur mu acaba ??

Kalıcı yaptırma arkadaşım bence de, üstteki arkadaşın dediği gibi sıkılırsan geri dönüşü yok. Daha 17 yaşındasın, 10 yıl sonra aynı şekilde düşüneceğinin garantisini verebilir misin?
  • bende de dövme var onun için az buçuk biraz yorum yapabilirim

öncelikle seçtiğin şekil(mofit), yarın öbür gün senin önüne engel olucak bir şey mi?! onu düşün, sonuçta gelecekte bir iş yerinde çalıştığında senin başına türlü türlü sorunlar getirebilir.
    gerçekten senin için özel bir anlamı olan motif yaptır gelecekte sıkılmana engel olmalı çünkü yarın öbür gün beğenmeyip çıkartmak istediğinde dövmeyi yaptırdığın paranın katlarını vereceksin ve yanık derecesinde iz kalır .
    yaptıracağın kişinin stüdyosunu gez hijyenik mi değil mi araştır? gerekirse önceki çalışmalarını incele ve kesinlikle önceden çdövme çalıştığı kişilere danış
    17 yaş bir dövme için hele ki kolda olucak bir dövme için sakıncalı esneme yamulmak gibi defarmasyona uğrayabilir. bunu düzelttirmen masraflı kesin sonuç vermeye bilir cünkü şimdi kullanılıcak boya ile deforme sonucunda yaptırıcağın dövmedeki boya eminim aynı olmaz bence biraz daha bekle 20 yaşında falan yaptırırsın en azından o yaşa kadar hangi yolda ilerliyeceğini belirler ona göre bişeyler yaptırırsın sakın aceleye getirme
    eğer soru sormak istersen olabildiğim kadar yardımcı olmak isterim

• Kimse soruyu cevaplamamış, herkes nasihat peşinde.

Soruyu cevaplarsak;
    Gelişimin genel olarak 22-23 gibi tamamen duracak. O noktadan sonra olabilecek tüm değişimler ya kas çalışmakla şişerek, ya da aşırı yiyerek şişmeyle olur. Örneğin eğer omzuna bir dövme yaptırmışsan, boy atmayla çok etkilenmez, ancak çok fazla kas çalışırsan, ve omuz çevren 5-6 cm'den fazla genişlerse elbette dövme de kolunla birlikte genişliyecek ve kötü bir görüntü oluşacaktır. Ama bu yaşınla alakasız birşey, hangi yaşta yaptırırsan yaptır, çok kas çalışırsan dövme kötü bir hale gelir.
    Yani boyun çok fazla uzamazsa çokta etkilemez seni. Örneğin 170cm olsun şu an boyun. Tam 10 cm uzasan, ve dövmenin boyu da atıyorum 10 cm olsa; dövmenin son boyu ne olur hesapla bakalım 10 cm'lik bir uzamada ancak gözle görülür bir fark olabilir gördüğün gibi.
    Ama dersin ki ben 25cm uzicam, 5 yılda kas çalışcam, yaptırma o zaman tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

quote:

mrb..Ben 17 yaşında bir gencim.koluma kalıcı dövme yaptırmayı düşünüyorum. gelişim çağında olduğumdan dolayı bu dövme ileride bozulur mu acaba ??

Kalıcı yaptırma arkadaşım bence de, üstteki arkadaşın dediği gibi sıkılırsan geri dönüşü yok. Daha 17 yaşındasın, 10 yıl sonra aynı şekilde düşüneceğinin garantisini verebilir misin?

Yara izinden ya da doğum lekesinden sıkılıyo mu insanlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dövme önerisi.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

quote:

Yara izinden ya da doğum lekesinden sıkılıyo mu insanlar ?

kim yara izinden yada doğum izinden hoşlanır? emin ol sıkılır insan

ama dersen ki apachi takımı yara izleri ile var oluyorlar onlara lafım yok

• şöle koluma kalıcı atatürk imzası yaptırsam askerde yardımı olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoCommentBaby

şöle koluma kalıcı atatürk imzası yaptırsam askerde yardımı olur mu

Bu aralar herkeste var o dövme'den moda oldu sanırım.
  • quote:

sırf askerde işe yarasın diye yaptıracaksan hiç yaptırma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MightyMouse

quote:

sırf askerde işe yarasın diye yaptıracaksan hiç yaptırma derim

yokya şakasına dedim hiç öle şey yaptırır mıyım zaten yaş 17 kolumda var kalıcı imzası
  • Eğer İstanbul'daysan, Ruhsel Abi'ye bir görün derim.

http://www.ruhsel.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Mine.Çilek

quote:

Bu aralar herkeste var o dövme'den moda oldu sanırım.

Ben de atatürk imzası yaptırcam zaten.Elimle dirseğim arasındaki boşluğa 10 cm boyunda atatürk imzası yaptırmayı düşünüyorum
  • 18'i doldur öyle

hatta mümkünse bir ergenlikten çıkıp teenage'i bitir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Bu el ile dirsek arasına yaptırılabilecek güzel şekiller bilen var mı veya anlamlı yazı falan? Bir de kalıcı değil ama birkaç yıl çıkmayan dövme oluyormu?(1 sene en az)

yok öyle bişey ben araştırdım.ya en fazla 1 ayda geçen dövme yaptırcan ya da kalıcı
  • quote:

quote:

quote:

Bu el ile dirsek arasına yaptırılabilecek güzel şekiller bilen var mı veya anlamlı yazı falan? Bir de kalıcı değil ama birkaç yıl çıkmayan dövme oluyormu?(1 sene en az)

yok öyle bişey ben araştırdım.ya en fazla 1 ayda geçen dövme yaptırcan ya da kalıcı

Hadi ya kötüymüş o. Günah mı peki? (yeni tartışma başlatalım )

allahın verdiği vucudu bozduğu için bir günahı var ama boy abdestine engel değil!!

• Belli bir olgunluğa gelince kalıcı dövme yaptır daha 17 yaşındasın aklın herşeye kayabilir aaa bu çok diyip yaptırabilirsin ki 10 sene kafa yapın değişebilir ki eminim değişicek şimdilik geçici dövmelerle idare et
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuluk13

bende de dövme var onun için az buçuk biraz yorum yapabilirim

öncelikle seçtiğin şekil(mofit), yarın öbür gün senin önüne engel olucak bir şey mi?! onu düşün, sonuçta gelecekte bir iş yerinde çalıştığında senin başına türlü türlü sorunlar getirebilir.
    gerçekten senin için özel bir anlamı olan motif yaptır gelecekte sıkılmana engel olmalı çünkü yarın öbür gün beğenmeyip çıkartmak istediğinde dövmeyi yaptırdığın paranın katlarını vereceksin ve yanık derecesinde iz kalır .
    yaptıracağın kişinin stüdyosunu gez hijyenik mi değil mi araştır? gerekirse önceki çalışmalarını incele ve kesinlikle önceden çdövme çalıştığı kişilere danış
    17 yaş bir dövme için hele ki kolda olucak bir dövme için sakıncalı esneme yamulmak gibi defarmasyona uğrayabilir. bunu düzelttirmen masraflı kesin sonuç vermeye bilir cünkü şimdi kullanılıcak boya ile deforme sonucunda yaptırıcağın dövmedeki boya eminim aynı olmaz bence biraz daha bekle 20 yaşında falan yaptırırsın en azından o yaşa kadar hangi yolda ilerliyeceğini belirler ona göre bişeyler yaptırırsın sakın aceleye getirme
    eğer soru sormak istersen olabildiğim kadar yardımcı olmak isterim

Dövmeyi yaptırdım şuan 20 yaşındayım olgunlaştım büyüdüm kafa yapım değişti 3 senede sıkılmadım bundan sonra da sıkılmam saygılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi ya kötüymüş o. Günah mı peki? (yeni tartışma başlatalım )

allahın verdiği vucudu bozduğu için bir günahı var ama boy abdestine engel değil!!

Ama Allah'ın verdiği vücudu beğenmeyip değiştirince günah oluyor diye biliyorum. Dövme ise vücudu beğenmediğimiz için yapılmıyor sonuçta. Sadece bir süs. Tabi bu yüzden günah değildir falan diye birşey demiyorum.

Vücuduna acı çektirdiğin için günah. Ayrıca peygamber efendimiz lanet etmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.