Şimdi Ara

Kalın Telli, Sık saça wax önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , saçlarım kalın telli ve çok sık, çok kabarmıyor. Nasıl bir wax ve şampuan önerirsiniz?
    Biraz araştırdım kalın telli saç için Loreal hommr clay kullanılıyormuş. Şampuan olarak da ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, ben Osmo Matte Clay Extreme kullanıyorum. Saçlarım senin tarif ettiğin gibi.
    Biraz sürüp sıcak fön ile şekillendiriyorum. Saçları başka türlü şekillendiremiyorum çok asi :D
    Şampuan olarakta Loreal Professionnel Serie kullanıyorum ama çok beğenmedim. Bende şampuan arayışındayım.
  • Özele bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serginho1912 kullanıcısına yanıt
    Wax ı nasıl kullanıyorsun? Islakken sürüp sonra kurutup mu yoksa kuruttuktan sonra mı ? Şampuan konusu çok pahalı kerastase ın 250 lik kalın telli saç için parfümü en ucuz 75 TL :)
  • Önce fön makinesiyle saçı şekilli bir biçimde kurutuyorum. Sonra wax sürüp tekrar şekili sağlamlaştırıyorum. Berberin iyiyse kesimi de saç şekillenmesinde önemli. Şampuanın çok faydasını olduğun düşünmüyorum, saç kremleri belki işe yarayabilir ama saçlar uzun değil o da ne kadar fayda sağlar bilemedim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    İnce telli saç için wax
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.