bazı araçlarda görüyorum plakaları normalden daha kalın bir şekilde yazılmış. bunu nasıl yaptırırız? daha dogrusu plakacıda yazdırdıktan sonra trafikte onaylanması gerekiyor mu ya da yaptırmamız gereken herhangi bir şey oluyor mu? ayrıca geçen birinden duymuştum plakayı öyle yazdırmak yasak demişti ceza kesiliyormuş. böyle birşey varmı bilgisi olanlar yazarsa sevinirim... teşekkürler...
git bir tabelacıya üzerine siyah bant çektir okadar!
quote:
Orjinalden alıntı: Deluxe1
git bir tabelacıya üzerine siyah bant çektir okadar!
aynen, hazır mühürlü plakanın üstünde bişeyler yap olsun bitsin, abuk bir plaka hazırlayıp sonra mühürletecem diye boşa vakit kaybetme...
app plaka diyorsan hic bulaşma mühürsüze :) Yaptırdım , 2.gün ceza yedim
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
sende amma yaramazsın ha hüseyin
ışıkta geçersin yanlış yere park edersin plakayla oynarsın rahat bırak polisleri
quote:
app plaka tam olarak ne oluyor? bide cezası ne kadardı?
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
ışıkta geçersin yanlış yere park edersin plakayla oynarsın rahat bırak polisleri
Genclik işte Artık polis gördüğüm yerde kacıyorum
Bu arada app bu , tabi bende karakter fazlalıgı oldugu icin sıgmadı
denzel sen gerçekten çok ceza yiyosun nazar değmesinde.benim camlar film egsoz abart daha yakalanmadım bir kere ceza yedim oda sesi fazla açmaktan lambalarda bi baktım polis daha sesi kısamadan yazdı cezayı
quote:
Orjinalden alıntı: ŞAhin
denzel sen gerçekten çok ceza yiyosun nazar değmesinde.benim camlar film egsoz abart daha yakalanmadım bir kere ceza yedim oda sesi fazla açmaktan lambalarda bi baktım polis daha sesi kısamadan yazdı cezayı
Sestende yedim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
Genclik işte Artık polis gördüğüm yerde kacıyorum
Bu arada app bu , tabi bende karakter fazlalıgı oldugu icin sıgmadı
hüseyin kardes remen birbirine girmiş harfler
Arka plaka duruyor ama öndekini cıkardım Ön cok dikkat cekiyordu.Arkay ses cıkarmıyorlar :)
bence sallıyor
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
bence sallıyor
Salladıgımı nerden gördün Yardım et gelde
her lafın bir preze
quote:
Arka plaka duruyor ama öndekini cıkardım Ön cok dikkat cekiyordu.Arkay ses cıkarmıyorlar :)
öndeki plakayı komple sök..bu aralar herkes öndeki plakayı söküyo zaten..a3 e yakışır
Bizim burda yani Ayvalık'ta son zamanlarda çıkan bütün plakalar dökülüyor,mecburiyetten kaplatıyoz,çünkü silik yakalanırsanda cezayı yiyonŞoförler odasına dava açmak lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
her lafın bir preze
Preze neymiş ?
quote:
Orjinalden alıntı: dincher
quote:
öndeki plakayı komple sök..bu aralar herkes öndeki plakayı söküyo zaten..a3 e yakışır
Oyle de denedim ama o da baya dikkat cekiyor :)
Orjinalden alıntı: dincher
Oyle de denedim ama o da baya dikkat cekiyor :)
sanırım plaka takılan yer dümdüz değil.ama dümdüzse daha da güzel durur.
Tam düz degil ama boyatmayı düşünüyorum ızgaranın icini ve plaka takılan kısmını.Siyah olunca daha hoş oluyor :) O zaman plakada takmam belki
quote:
Tam düz degil ama boyatmayı düşünüyorum ızgaranın icini ve plaka takılan kısmını.Siyah olunca daha hoş oluyor :) O zaman plakada takmam belki
plaka takınca da ceza yazıyolar bari hiç takma ceza yazarlarsa boşa gitmesin