Şimdi Ara

KALİPER KAPAGI YARDIM !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • imzamda uygulaması mevcut.bende uzun zamandır var. hiçbir zararı olmadı şimdiye kadar
  • Ürünü aldığınız sitenin linkini burada paylaşırsanız merak eden ve almak isteyen arkadaşlar için yararlı olacaktır.
  • Goruntu olarak guzel fakat bazi araclarda orjinal jantlara surtme yapıyor. Astrada oyle mesela. Ben kapak yerine kendim boyadim guzel durdu.

Balata tozunu tutar cabuk isinip gec sogur balatalar. Iki turlu takiliyor. Biri yapistirilarak digeri ise delik acilarak takiliyor. Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balatanın rüzgar görüp soğuması lazım. üstüne kapak yaparak rüzgar almasını önlüyorsunuz. şişme yapabilir
  • Benim almış olduğum sitehttp://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=kaliper budur isteyen arkadaşlar buradan da alabilir.

Şahsen ben kapağı tuttururken çift taraflı bant kullandım her hangi bir sıkıntı yaşarsam eğer kolayca söke bilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

imzamda uygulaması mevcut.bende uzun zamandır var. hiçbir zararı olmadı şimdiye kadar

Hocam bu Fenderın linkini paylaşa bilir misin birde ebay sipariş olayını nasıl hallettin ?
  • link burda

ben burdan paypal ile aldım.biraz uğraşırsın ilk defasında ama zor değil
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.