Şimdi Ara

Kaliteli bir çakı aramaktayım... Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Bir gence gidebilecek çok klasik olmayan günlük ve kampta kullanabileceğim bir çakı aramaktayım.
    Aklımda opinel 8 numara var bıçak güzelmidir paslanmaz modeli daha iyi gibi ve numarası uygunmudur daha büyük veya küçük numara mı almalıyım ?

Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opinel carbon no 9 kullanan biri olarak gayet kullanisli oldugunu soyleyebilirim. Hem fiyati sebebiyle basina birsey gelirse cokta uzulmezsiniz. Gunluk kullanim icinde iyidir hem polisler cakinin yapisi itibariyle size birsey demezler hemde cebinizde yanlislikla acilma ihtimali yok. No 9 biraz buyuk kaliyor cepte tasimak icin, opinel carbon no 8 tam sizlik gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: afy61

Opinel carbon no 9 kullanan biri olarak gayet kullanisli oldugunu soyleyebilirim. Hem fiyati sebebiyle basina birsey gelirse cokta uzulmezsiniz. Gunluk kullanim icinde iyidir hem polisler cakinin yapisi itibariyle size birsey demezler hemde cebinizde yanlislikla acilma ihtimali yok. No 9 biraz buyuk kaliyor cepte tasimak icin, opinel carbon no 8 tam sizlik gibi duruyor.

Teşekkür ederim ancak inox modelini almayı daha uygun buluyorum. Sizce hangisi ? İnox çok mu cabuk keskinligini kaybeder ?

• Opinel carbon keskinligini uzun sure muhafaza edemiyor fakat bileylemesi oldukca kolay. Inox onermiyorum cunku carbona gore darbelere daha dayanaksiz. Benim tercihim carbondan yana olurdu fakat iciniz rahat etsin gidin bir av bayine ikisinide inceleyin derim.

• Kamp kullanımına opinellerin kilit mekanizması uygun değildir , bir sure sonra fırlayıp gidicektir , liner lock yada back lock bir ürün tercih edin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.