Şimdi Ara

Kaliteli bir hosting firması arıyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sitem için kaliteli, sorunsuz, güvenilir vs. bir hosting arıyorum. ( Uzun vadeli ve sürekli çalışabileceğim birine ihtiyacım var )

Sitemin şuanda barındığı yer yetersiz gelmeye başlamıştır. 15 gb alan 5 gb trafik yetmez oldu daha fazlasını sağlıyamıyorlar bu sebepten acil değişim gerekiyor.

Sitemin içeriği eğlence ve eğitim üzerine ( yasal olmayan paylaşımlar barındırmamaktadır )
    Ayrıca Mersin Üniversitesi öğrencilerinin dersler hakkında paylaşımlarının bulunduğu bir sitedir.

www.cadde7.org ( umarım reklam olarak anlaşılmaz )

Sitemin içeriğini inceleyip bana bilgi verebilirmisiniz.

Şimdiden Teşekkür Ediyorum.

• www.hostavrupa.net üzerinden sitemizden hizmetlerimize bakabilirsiniz.

İeltişim Bilgilerimiz ;

Telefon (İstanbul) : (+90) 216 632 83 99
    Cep Telefonu : 0536 638 31 55
    Cep Telefonu : 0538 269 98 90
    Telefon (Bakü) : (+994 50) 500 18 58

Fax: 0216 632 83 99

E-mail Adresleri ;

Genel Bilgi için : info[@]hostavrupa.net
    Azerbaycan Bayisi : azerbaycan[@]hostavrupa.net
    Destek için : destek[@]hostavrupa.net
    MSN Destek & Satış : msn[@]hostavrupa.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eltun

www.hostavrupa.net üzerinden sitemizden hizmetlerimize bakabilirsiniz.

İeltişim Bilgilerimiz ;

Telefon (İstanbul) : (+90) 216 632 83 99
    Cep Telefonu : 0536 638 31 55
    Cep Telefonu : 0538 269 98 90
    Telefon (Bakü) : (+994 50) 500 18 58

Fax: 0216 632 83 99

E-mail Adresleri ;

Genel Bilgi için : info[@]hostavrupa.net
    Azerbaycan Bayisi : azerbaycan[@]hostavrupa.net
    Destek için : destek[@]hostavrupa.net
    MSN Destek & Satış : msn[@]hostavrupa.net
    Eğer isterseniz demet hosting internet hizmetleri olarak hizmet verebiliriz.

www.demethosting.com u inceleyebilirsiniz aklınıza takılan soru vs. satis@demethosting.com adresine mail/msn yardımıyla satış departmanımızla görüşebilirsiniz.

İletişim bilgilerimiz

Web:www.demethosting.net
    Mail/Msn: Satis@demethosting.net

Diğer bilgilerimiz sitemizde mevcuttur

• quote:

Orijinalden alıntı: Demethosting

Eğer isterseniz demet hosting internet hizmetleri olarak hizmet verebiliriz.

www.demethosting.com u inceleyebilirsiniz aklınıza takılan soru vs. satis@demethosting.com adresine mail/msn yardımıyla satış departmanımızla görüşebilirsiniz.

İletişim bilgilerimiz

Web:www.demethosting.net
    Mail/Msn: Satis@demethosting.net

Diğer bilgilerimiz sitemizde mevcuttur

Alıntıları Göster
    Merhabalar ;

Hosting için yardımcı olabiliriz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

%99.9 Uptime Oranı
    ve Düşük Ping ile Hız ve Kesinti problemi yaşamayacaksınız.

Messenger adresimiz : satis@microbilisim.net

Faaliyet belgemiz mevcuttur.

www.microbilisim.net
    Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Merhabalar ;

Hosting için yardımcı olabiliriz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

%99.9 Uptime Oranı
    ve Düşük Ping ile Hız ve Kesinti problemi yaşamayacaksınız.

Messenger adresimiz : satis@microbilisim.net

Faaliyet belgemiz mevcuttur.

www.microbilisim.net
    Saygılarımızla.

Alıntıları Göster
    kesinliklewww.natro.com

Şaşma derim...

• İstediğin gibi iyi bir yer bulursan lütfen buraya yaz bende geçecem.Ama önce gün içinde müşteri hizmetlerini birkaç kere ara bence.Bakalım cevap alabilecekmisin.Adam 5000 firmaya hoting sağlayıp müşteri hizmetleri diye 2 kişiyi çalıştıryorsa o zaman kesinlikle alma ...

quote:

Orjinalden alıntı: LorD ShaDoW

Merhaba Arkadaşlar

Sitem için kaliteli, sorunsuz, güvenilir vs. bir hosting arıyorum. ( Uzun vadeli ve sürekli çalışabileceğim birine ihtiyacım var )

Sitemin şuanda barındığı yer yetersiz gelmeye başlamıştır. 15 gb alan 5 gb trafik yetmez oldu daha fazlasını sağlıyamıyorlar bu sebepten acil değişim gerekiyor.

Sitemin içeriği eğlence ve eğitim üzerine ( yasal olmayan paylaşımlar barındırmamaktadır )
    Ayrıca Mersin Üniversitesi öğrencilerinin dersler hakkında paylaşımlarının bulunduğu bir sitedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcemen

İstediğin gibi iyi bir yer bulursan lütfen buraya yaz bende geçecem.Ama önce gün içinde müşteri hizmetlerini birkaç kere ara bence.Bakalım cevap alabilecekmisin.Adam 5000 firmaya hoting sağlayıp müşteri hizmetleri diye 2 kişiyi çalıştıryorsa o zaman kesinlikle alma ...

quote:

Merhaba Arkadaşlar

Merhabalar
    info@egebilisim.net ekelrseniz detaylı görüşebiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Egebilisim.Net

Merhabalar
    info@egebilisim.net ekelrseniz detaylı görüşebiliriz..

Alıntıları Göster
    İyi Günler;

Eklerseniz Yardımcı Olmaya Çalışırız..

MSN : satis@axihosting.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiHosting

İyi Günler;

Eklerseniz Yardımcı Olmaya Çalışırız..

MSN : satis@axihosting.com

Alıntıları Göster
    öneriler için teşekkür ediyorum hala arayış içerisindeyim sizlerin önerilerinide dikkate alıyorum.

şuan ki server CPU'nun %15'ini bize veriyor ki bu da yetersiz geliyor arıyorum biraz yükseltin diyorum adamlar paketimi yükseltiyorlar :D

40gb bant genişliği 1,5 gb alan var fakat bunun ben sadece

2 gb bant genişliği ve 300 mb alanını doldurabiliyorum :) neyse komik şeyler işte

umarım aradığım yeri bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD ShaDoW

öneriler için teşekkür ediyorum hala arayış içerisindeyim sizlerin önerilerinide dikkate alıyorum.

şuan ki server CPU'nun %15'ini bize veriyor ki bu da yetersiz geliyor arıyorum biraz yükseltin diyorum adamlar paketimi yükseltiyorlar :D

2 gb bant genişliği ve 300 mb alanını doldurabiliyorum :) neyse komik şeyler işte

Alıntıları Göster
    Vps Server (Sanal Sunucu) alın ?

yardımcı olabiliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eltun

Vps Server (Sanal Sunucu) alın ?

yardımcı olabiliriz...

Alıntıları Göster
    www.natro.com
    kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attagun

www.natro.com
    kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Değerli Arkadaşım,

İnsanlar sadece vaat eder. Bütün firmalardan ve genel yargılardan ötüri simdiden özür dilerim. Günümüzde refarans listesi yonlendirmelerden ötüri ortaya çıkan komik rakamlardan uzak durun. Alıcağınız hizmetde ne alan nede bant genişliği önemlidir. Dikkat Ediceğiniz özellikler barındırkları alan adlarının işlevselliği ve kayıp ms zaman dilimidir. Şuan bizimde bünyemizde %100 uptime oranında bulundurduğumuz makinalarımız var ve microsoftan bile daha uzun süre açık kalan restart ı zırtpırt kullanmadığımız makinelerimiz bizde mevcut fakat en önemli husus bizim hizmetimiz bizim verimliliğimiz değildir. 24 saat lik veri akışıdır. Kim nasıl alan, bant genisliği veriyor bu onemli deildir. önemli olan tek nokta makinanın işlevsel olması ve internet omurgasında nerde yer aldığı dır. Diyelimki portalınız sadece türkiye ye hitap edicek ozaman türkiyeden bir firma ile anlaşacaksınız. Yada uluslar arası bir form site v.b. bir site yayınlıcaksınız ki ingiltere yada almanyada barınan bir firma ile anlaşacaksınız. domaintools.com sitesini kullanarak firmanızdan alıcağınız hizmeti en dogru şekilde test edebilir, barındıracakları makinenin özellikleri ve gerçek zamanlı uptime oranını görebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Arma Network

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrupArma -- 13 Ekim 2008; 3:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GrupArma

Değerli Arkadaşım,

İnsanlar sadece vaat eder. Bütün firmalardan ve genel yargılardan ötüri simdiden özür dilerim. Günümüzde refarans listesi yonlendirmelerden ötüri ortaya çıkan komik rakamlardan uzak durun. Alıcağınız hizmetde ne alan nede bant genişliği önemlidir. Dikkat Ediceğiniz özellikler barındırkları alan adlarının işlevselliği ve kayıp ms zaman dilimidir. Şuan bizimde bünyemizde %100 uptime oranında bulundurduğumuz makinalarımız var ve microsoftan bile daha uzun süre açık kalan restart ı zırtpırt kullanmadığımız makinelerimiz bizde mevcut fakat en önemli husus bizim hizmetimiz bizim verimliliğimiz değildir. 24 saat lik veri akışıdır. Kim nasıl alan, bant genisliği veriyor bu onemli deildir. önemli olan tek nokta makinanın işlevsel olması ve internet omurgasında nerde yer aldığı dır. Diyelimki portalınız sadece türkiye ye hitap edicek ozaman türkiyeden bir firma ile anlaşacaksınız. Yada uluslar arası bir form site v.b. bir site yayınlıcaksınız ki ingiltere yada almanyada barınan bir firma ile anlaşacaksınız. domaintools.com sitesini kullanarak firmanızdan alıcağınız hizmeti en dogru şekilde test edebilir, barındıracakları makinenin özellikleri ve gerçek zamanlı uptime oranını görebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Arma Network

Alıntıları Göster
    "GrupArma" bilgilendirme için saol

Tavsiyeni dinleyip bakıyorum hemen siteye.

• quote:

"GrupArma" bilgilendirme için saol

Tavsiyeni dinleyip bakıyorum hemen siteye.

Alıntıları Göster
    çekiç hosting
    çekiç gibi fiyatlar
    arayın görüşelim
    info@cekichosting.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna17

çekiç hosting
    çekiç gibi fiyatlar
    arayın görüşelim
    info@cekichosting.com

Alıntıları Göster
    kaliteweb.com.tr
    natro.com
  • Merhabalar ;

Bizimle iletişime geçerseniz detayları görüşebiliriz,
    -----------------------------------------------------

Fiyatlarımız sizi yanıltmayacak şekilde hazırlanmıştır
    Fiyatlarımıza %18 K.D.V Dahildir
    Tüm hostinglerimizde deneme hesabı açılır
    Jommla ve cms lere tam uyumludur

Macroajans Bilişim ve İnternet Hizmetleri

Adres : Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:13 No: 2020
    Okmeyadanı Şişli İSTANBUL
    Telefon : 0212 222 90 02 Fax: 0212 222 90 03
    7 x 24 Gsm:0532 250 30 69
    E-posta ve MSN : info@macroajans.com
    Site:www.macroajans.com

Vergi Dairesi : Şişli Vergi Dairesi
    Vergi Numarası : 60511162406

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Merhabalar;

Bu bw ye göre hitinizin bu cpu kullanım oranını çıkartacak kadar olmaması gerektiğini tahmin ederek soruyorum ki kullandığınız scriptlerde hatalı kod olabilir mi ? Bir optimizasyon yapmayı denediniz mi ?

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper.y

quote:

Merhabalar;

Bu bw ye göre hitinizin bu cpu kullanım oranını çıkartacak kadar olmaması gerektiğini tahmin ederek soruyorum ki kullandığınız scriptlerde hatalı kod olabilir mi ? Bir optimizasyon yapmayı denediniz mi ?

Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    %15 cpu kullanımın var ve normal hosting arıyorsan kimse vermez ya da veren kaliteden ödün verir. O kadar çok hitin varsa reklam kapasiteni arttır ve bir sunucu kirala yan gel yat keyfine bak :)

Ama arkadaşın dediği gibi. 5 gb trafiğe %15 cpu çok fazla ya da şu an size hizmet sağlayan hosting firmasını donanımsal özellikleri çooook düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkSecurity -- 26 Kasım 2008; 14:57:54 >

• ISP-tr Hosting, 5 Dolardan başlayan fiyatlarla...

Yepyeni Linux hosting hizmeti.
    PayPal ile ödeme kolaylığı.
    Anında aktivasyon.
    Intel Core2Duo işlemcili, İngiltere lokasyonlu 100 mbit bağlantı kapasiteli sunucular.
    Full türkçe kontol sistemi.
    Her yeri Türkçe dosya yönetimi, webmail, phpmyadmin ve awstats istatistikleri.

http://www.isp-tr.com

• quote:

Orijinalden alıntı: webkruvazör

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR SİZE ÖNERECEĞİM HOSTİNG FİRMASI ELMASHOSTİNG.COM 'DUR PANELLERİ HEM ÇOK KALİTELİ HEMDE ÇOK HIZLI FİYATLARI ÇOK UCUZ MUTLAKA ZİYARET EDİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.