Şimdi Ara

Kaliteli, Cyristal Sesli Ses Sistemi Önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Creative Fatality Champion Pro ses kartı kullanmaktayım. 6 ay önce çok övüldüğü gerekçesiyle Logitech Z5500 sistemi aldım ve geldim eve kurdum. Müzik tutkunu olduğum için kurar kurmaz hemen Çok sevdiğim Dream Theater 6'oclock şarkısını açtım ve sonuç kötü idi. Ham sesi olduğuna bağladım ve ekolayzer ayarlarını yaptıktan sonra biraz daha iyi ses aldım. Ama hiç bir zaman aklımdaki o sesi alamadım. Ve sistemi sattım. Şu anda Berrak, böyle tizler teneke ve çiğ gelmeyen, bildiğiniz derin detaylı gerçek ses verebilecek bir SES SİSTEMİ ARIYORUM! 2+1 istiyorum. Zamanınnda Cambridge Creative 4+1'i vardı bir arkadaşımın o kadar harikaydı ki. Şu an böyle sistemlerin üretilmediğini de biliyorum. Bana bi yardım edin arkadaşlar :)

• edifier s 730 da olur bunun dışında creatıve gigaworks t3 Acoustic Energy Aego M Klipsch Promedia 2.1 altec lansing mx5021 Jamo i300 Audioengine a5 2.0 ama seçenekler bunlar olabilir
  • iyi müzik diyorsan stereo bir amfi ve hoparlör almanı tavsiye ederim. zaman içinde al-satlar hep zarar yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktik

iyi müzik diyorsan stereo bir amfi ve hoparlör almanı tavsiye ederim. zaman içinde al-satlar hep zarar yazıyor.

Konu müzikse arkadaşın dediği gibi stereo amfi, hoparlöre yönelmen en mantıklısı.
  • dostum sana kım muzık dınlemek ıcın z5500 al dedı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

dostum sana kım muzık dınlemek ıcın z5500 al dedı?

Katılıyorum. Blu-Ray Filmlerde öttürüyor bildiğin. Kendi dekoderiyle 5.1 DTS. Sinemadan daha çok zevk alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi hakkında tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.