Şimdi Ara

Kaliteli Drone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yurtdışından kaliteli bir drone almak istiyorum. DJI seviyesine çıkmadan 100$(+ - olabilir) civarlarında önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Walkera qr x350 160 dolar civarina kargo bedaba almistik. Hemen hemen bu civarda fiyatlari. Cok iyi degil ama baslangic icin gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, nereden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Cevap için teşekkürler, nereden almıştınız?

sanirim arkadas hobbyking de ucretsiz kargo ile satildigi zamani kastediyor. Yalniz oradan urun alan akaradasinki gumruge takilip geri dondu diye hatirliyorum, ve artik o fiyattan satilmiyor zaten.
  • Hobbykingden almistik hocam. Ucretsiz kargoydu.

Benim urun gumrukte takilmisi. Gumruk memuru ithalat islemleri yapmam gerektigini soyledi. Bende bunu kabul etmedim, bimer'e sikayet etmistim memuru. 1 ay sonra cevap gelmisti. Kargom istanbul gumruk mudurlugu tarafindan kurulan heyet tarsfindan incelenmis ve vergisini verip alabilecegim tarafima iletilmisti. Memur hakkinda ise inceleme baslatilmisti. Memur mevzuata aykiri davranip kafasina gire is yapmisti.
    Ups'i arayip tum yazili evraklari gonderdim bu seferde ups 200 lira depo parasi istedi. . Bunu gumruk memurundan isteyin, benim hatamdan dolayi degil memur yuzunden alamadigimi ve asla vermicegimi gerekirse bimer'e basvuracagimi soyleyince çark ettiler.

Sorunsuz aldik ama biraz ugrastirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuilde -- 28 Nisan 2016; 20:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Hobbykingden almistik hocam. Ucretsiz kargoydu.

Benim urun gumrukte takilmisi. Gumruk memuru ithalat islemleri yapmam gerektigini soyledi. Bende bunu kabul etmedim, bimer'e sikayet etmistim memuru. 1 ay sonra cevap gelmisti. Kargom istanbul gumruk mudurlugu tarafindan kurulan heyet tarsfindan incelenmis ve vergisini verip alabilecegim tarafima iletilmisti. Memur hakkinda ise inceleme baslatilmisti. Memur mevzuata aykiri davranip kafasina gire is yapmisti.
    Ups'i arayip tum yazili evraklari gonderdim bu seferde ups 200 lira depo parasi istedi. . Bunu gumruk memurundan isteyin, benim hatamdan dolayi degil memur yuzunden alamadigimi ve asla vermicegimi gerekirse bimer'e basvuracagimi soyleyince çark ettiler.

hayirli olsun, konunun devamini okumamistim. benim siparis halen daha odeme ekraninda duruyor 180 dolar ucretsiz kargo seklinde. ancak urun bir sure backorderda idi, simdi ise komple kaldirmislar urunu. yollarlar mi acaba :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Hobbykingden almistik hocam. Ucretsiz kargoydu.

hayirli olsun, konunun devamini okumamistim. benim siparis halen daha odeme ekraninda duruyor 180 dolar ucretsiz kargo seklinde. ancak urun bir sure backorderda idi, simdi ise komple kaldirmislar urunu. yollarlar mi acaba :D

Hay masallah hocam. Biz droneu aldik eskittik siz hala odeme yapmamissiniz :) siteye sorun hocam gonderebilirse odeyin Alip satin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nano/micro drone yapmak zor mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler, konuyla alakalı cevap da bekliyorum hala
  • Ara ara gerbeast kampanya yapiyor takip etmek gerekir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.