Şimdi Ara

Kaliteli Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Elimde M-Audio ProFire 610 ses kartı var. Bu ses kartı baya iyi bir ses kartı, fiyatı ortalama 1.500 TL civarında. Bu ses kartıyla birlikte bilgisayarımda sorunsuzca kullanabileceğim, harici amfi gerektirmeyen, kendinden amfili veya normal şekilde çalışabilecek bir hoparlör tavsiyesine ihtiyacım var.
    Bütçem 1.000 - 1.250 TL arası. Ağırlıklı olarak hatta %95 oranında müzik dinleyeceğim, geri kalan zamanlarda film izliyorum. Özellikle müzik konusunda başarılı, sıcak, renkli ses veren bir hoparlör almak istiyorum. Bu 5+1, 7+1 vs. onlara pek girmek istemiyorum çünkü 2'li olanlar kadar iyi olmadıklarını düşünüyorum. Tavsiyeniz 2'li ya da 2+1 şeklinde olursa daha iyi olur. Referans monitörleri bass'ları zayıf olduğu için istemiyorum, normal hoparlör istiyorum. Bilirkişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Bu soruyu başka nerede sorabileceğimi bilen varsa link olarak verirse onlara da minnettar olurum.
    Teşekkür ediyorum.

• Calyptx C kullanıcısına yanıt
    Audioengine A5 veya A5+ aradığınız ürün olabilir
  • krdşm eğer 1.000 1.250 varsa 2'li 3200hz hopörlör rahat ucuz en baba 800
  • quote:

Orijinalden alıntı: musafunaldh

krdşm eğer 1.000 1.250 varsa 2'li 3200hz hopörlör rahat ucuz en baba 800

Ne demek istiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 9 Ekim 2016; 23:03:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı arayışı 1 haftadır bende yapıyorum ama kaliteli sistemlerin ülkemizde stok sorunu var.
  • Vallahi bir sistem bulamadım. Bir hoparlör bulamadım adam gibi. Ne yapacağız bilmiyorum. Daha fazla tavsiye nereden alabiliriz ses forumu vs. var mıdır bi araştırmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Hoparlör önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.