Bildirim
Kaliteli Lightning Kablo Önerileri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Belkin kullanıyorum ve memnunum. Vatan Bilgisayar’dan almıştım. MFi lisansı mevcut. Tavsiye ederim. -
Aliexpressden MFI sertifikalı ürünleri alıyorum. Ugreen, Rock, Baseus markalarını tavsiye ederim. Beklemek istemiyorsanız yerli sitelerde bu markaları aratın -
MFI lisanslı Spigen marka kablo kullanıyorum.Şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.
https://www.hepsiburada.com/spigen-essential-apple-lightning-sarj-ve-data-kablo-1-metre-mfi-lisansli-made-for-apple-c10ls-sgp11575-p-TELDATASGP11575
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 20 Nisan 2019; 5:11:37 > -
çok pahalı bir şey almayın; yeni cihazlarda bu yıl kablo girişi usb-c'ye dönecektir. -
5 yıldır kullanıyorum. Kesinlikle vazgeçemezsiniz. Baseus bu işin piridir.
https://www.hepsiburada.com/baseus-isikli-2-a-apple-lightning-sarj-kablosu-pm-HB000006I1Q8 -
UGreen, Belkin , Baseus, TTec, -
Anker kablo aldım açıkcası memnunum tavsiye ederim -
Baseus, kendim 5 metre olanını kullanıyorum çok memnunum. Baseus'u marka olarak araştırırsanız daha iyi bilgi edinebilirsiniz.
baseus marka ürünler için benden fiyat alabilirsiniz. piyasanın altında fiyatlara verdiğim çok oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 21 Nisan 2019; 10:57:39 > -
5 metre mi :) -
aynen hocam :) urun.n11.comBaseus Yiven Artistic Striped Usb Lightning 5m Hızlı Şarj Kablosu - n11.comhttps://urun.n11.com/kablo/baseus-yiven-artistic-striped-usb-lightning-5m-hizli-sarj-kablosu-P286063910
linkteki ürünü ben 80TL'ye tedarik edebiliyorum. İstanbul içi avrupa yakası elden teslim , anadolu yakası ve diğer şehirler kargo dahil fiyattır.
baseus ürün bakarsanız internetteki fiyatlardan daha uygun fiyata ayarlamaya çalışırım.
edit : hatta tek kabloda hem lightning hem micro usb olanı da var. ucu değiştirme vs yok. bildiğiniz tek uçta şu ürün ;urun.n11.comBaseus 2 İn 1 Kısa 23cm Powerbank Kablo (baseus Orjinal Ürünüdür) - n11.comhttps://urun.n11.com/kablo/baseus-2-in-1-kisa-23cm-powerbank-kablo-baseus-orjinal-urunudur-P290825776
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikincieldeguven.com -- 21 Nisan 2019; 18:34:35 >
-
Hocam güzel ürünler de neden 5 metrelik kablo üretilir ki ya :D 5 metrelik 3’lü priz alınır daha iyi :D -
3 lü prizi çantanda taşımayı denesene :)
Ben rahat adamım hocam telefon yanımda olacak. Çok sık seyahat ettiğimden bazı otellerde priz bulunmuyor yakınlarımda 40cm kabloyla telefon elde havada prizin dibinde muhtaç oluyorum. Pcde çalışırken telefonla konuşmam gerekiyor , konuşamıyorum. Telefonda bakmam gereken bişey için kalk , tekrar şarjdan çıkar , bak tekrar şarja tak vs vs. Rahatım bozuluyo yani.
Ofiste yakındaki prizler dolu en yakın prizle aramda 3 metre var dedim el mi yaman ben mi :D herkes bana bakıyo ofiste dalga falan geçiyolardı ama hepsi istediler. Bizim araçlar koltuklu minivan arkaya yetişmiyor kablolar takıyorum yandaki araca falan uzatıyorum 🙈 -
Anladım hocam, çok mantıklı. 😁 Peki powerbank almayı düşündünüz mü hiç 😁😁 -
Xiaomi 10.000 mah 😌 onu da şarj etmesi var ama 😁 -
Peki hocam o 5 metrelik kablonun şarj hızı nasıl? 5 metrelik bir dirençten bahsediyoruz, 1 metreliğe göre çok daha yavaş şarj edeceğini düşünüyorum ben -
2.1 mah hocam , kısalarla aynı. Kullandığınız adaptör işi değiştirir ama hızı benim için yeterli geliyor. Akım koruyuculu priz kullanıyorum ben 4’lü priz+2 usb sanırım her iki usb de 2.1 mah gönderiyor -
Otterbox MFI lisanslı almıştım indirimdeyken hepsiburada'dan. Stok kalmadı sanırım ama arada sanki geliyor gidiyor gibi görüyorum. -
O kablonun MFi lisansı var mı?
Lisansı olmayan ürünleri iPhone'a takınca şarj etmiyor çünkü.@AndroidS7180
Benzer içerikler
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- airpods pil değişimi
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- kredi kartı numarası kredi kartı tipiyle eşleşmiyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X