Şimdi Ara

Kaliteli Modem & Router Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTNET Hipernet abonesiyim, 24 Mbps hızla kullanmaya çalışıyorum. Modem olarak TTNET'in verdiği ZyXEL VMG3312-B10B modeli kullanıyorum.

Modem salonda lg smart tv'ye kablolu bağlantı yapıyorum (youtube'dan video vs. izliyoruz), iki yan odada ise bilgisayarım var ve kablosuz bağlantı kullanmak durumundayım. Genelde çekim 2-3 çubuk şeklinde görünüyor.

Sinyal kalitesi ve kapasitesinin artması amacıyla kaliteli bir modem/router'a geçiş yapmayı düşünüyorum. Asus AC68U ismine de çok rastladım ama sizin görüşlerinizi önemsiyorum.

Gerekliliğine inandığım takdirde kendime bir bütçe sınırı henüz koymadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Sorunumuz çekim gücü ise menzil arttırıcı bakmanizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey kullanıcısına yanıt
    O da olabilir aslında ama bazen tvden youtube'a girdiğimde donmalar yaşayabiliyorum. Modemin kalitesini arttırmak da belki faydalı olabilir diyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZyXEL NBG418N-v2 Access Point alabilirsin. Modem ile kablosuz olarak haberleştirip evin sinyal sorunu yaşadığın bölümlerinde sorunsuz kullanım sağlayabilirsin.
  • Tv'nin bağlantı hızı 2-3 dişteyken bile 24mbps'in üzerindedir. Yani aslında yeni modemin çok birşey değiştireceğini sanmıyorum. Modeme firmware update yapın.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10B/

24mbps lik internetiniz akn sonrası 3mbps'e düşer. O zaman hangi modemi alırsanız alın birşey değişmez. Kaldıki 802.11ac modem alsanız bile tv yine 802.11n destekliyorsa yüksek hızda bağlanamaz. Tv'ninde 802.11ac kullanması gerekir.

Firmware update sonrası belirgin bir farklılık olmaz ise powerline adaptör alıp interneti televizyona kabloyla verin. ethernet portu varmı tv'nin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 23 Nisan 2016; 13:35:01 >

• Paylaşım için çok teşekkür ederim hocam,

Etherneti girişi var evet, o şekilde bağlıyorum..
  • modem olarak Airties Air5760 1600 mbps Ac teknolojisi kullanıyor 299 tl bugun songünü vatan bilgisayarda kampanyada
    Air4920 tekrarlıyıcı olarak kurabilirsiniz oda 1600 mbps ac cihaz
    2 ürünü 5 ghzden eşleştirince inanılmaz bir performans olacak kayıpsız aynı hızı her tarafda alabilirsin. 4920 fiyatıda 299tl vatan bilgisayarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.