Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.398
Cevap
320
Favori
540.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam e ticaret sitelerindeki en uygun sistemı alın.basit olarak onlar kireç de işinizi çözer.ortalama 1500 tl fiyatları var.ama kaliteli bir su üretme açısından zayıf kalırlar.

• Merhaba 2 seneyi aşkın kullanmakta olduğum
    membrandan çıkışı 10 tds alıyorum sizce buna rağmen değişmeli mi hocalarım yoksa devam etmeli mi
    Musluk suyu 250 tds
    Membran çıkışı 10 tds
    Arıtılmış su 17 tds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 27 Kasım 2024; 13:56:1 >
  • abboww kullanıcısına yanıt
    değişime gerek yok şu anda,şebeke su tds oranı nedir?
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Düzenledim mesajı hocam
  • abboww kullanıcısına yanıt
    değerler iyi hocam kullanmaya devam edin bence
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Komedi gibi. Koçtaş'tan aldığım 7 aşamalı filtrede membran yok. Usta kendisi sattı. Hepsini ustadan alsaydım yarı fiyatıydı montajla. Boş yere koçtaştan 7 aşama conax aldık. Sizce de saçma değil mi?

• debianmr D kullanıcısına yanıt

Cihaz gibi algıladım düzeltiyorum. Ro filtre setinde nasıl membran yok? Alırken membran var mı yok mu diye dikkat etmediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 17:30:42 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

İçinden çıkmamış. Usta dedi. 7 aşama taktı. Kendisi de membranı verdi. Uzman olmadığım için dikkat etmedim. Sandım ki hepsi standart.

Cok sacma bir olaymış hocam. Fakat daha saçma bir durumla da ben karşılaştım. Artık vontron kullanmıyorum ama aşağıdaki linkten vontron sorgulatma yaparken, şu numarayı 50459585383571833696 her sorgulattığımda count değişmiyor. Farklı bilgisayarda bir de siz ya da başka birisi sorgulatsın, Number of queries değişecek ve 2 yazacak mı? Eskiden count artardı simdi artmıyor. Fake vontron meseleleri açısından önemli bir mevzu.. Count gerçekten yükselmiyorsa, aynı numarayı 100 tane membrana çakıp satarlar..

Tıklayınca, forum sonuna ref eklediği icin calısmıyor, browser'a direkt kopyala yapıstır yazarak girin

http://track.vontron.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 17:54:8 >

Sorgulama sonucu şu hocam. Doğru yaptıysam. Çince bir site, bilemedim.

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

Sizde de Count 1 çıkmış hocam. Oysa ki bu numarayı tam 4 kez sorgulattım. Oradaki count'un artması gerekiyordu.

Vontron membran mevzusunu bıraktıgım iyi olmuş. Heriflerin fake sorgulama sayfası bile düzgün çalışmıyor. Şimdi bu numaradan alıp 100 tane çakarlar millet sorgulamadan geçen fake kullanır.. Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri 

• Çetin hocam İstanbul-Eyüp için bir öneriniz var mı? tds kaç bilmiyorum. Hazır kitlerinizden mi almalıyım yoksa kendim mi oluşturmalıyım bilemedim. Bir de Yıllık filtre hangi filtre setini almalıyım. Son kullanıcıyım çok bilgim yok. Bu yüzden direk muhattap olmanız çok güzel.

• |YipMan| kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,evsel kullanım için tüm modellerimiz uygun,burda fiyat farklılıkları kullanılan filtre ve parçaların markasından menşeinden kaynaklanıyor.
    05303086866 musait olduğunuzda ararsanız ben marka marka farkları anlatayım size,kendinize en uygun sistemi toparlar yada hazır setlerden seçebilirsiniz.

Hocam merhaba bu attığınız linkteki ürünler için soruyorum yıllar geçse de her zaman filtrelerini vs bulabilir miyiz? Ya da biraz bütçe arttırıp şunu al dediğiniz daha iyi bir su arıtma cihazı var mı ? Adana da yaşıyorum, alırsak nasıl montaj yapılacak servisi vs olan bir ürün arıyorum. Çeşme suyu içilmiyor iki çay demlemeye kettle ve çaydanlık kireç doluyor

• darkoteam D kullanıcısına yanıt

Hocam o urune her zaman filtre bulursunuz cunku standart inline filtreler kullaniyor yani piyasadaki tum inline filtreler ucuz ya da pahali o urune uygundur o urunu aldiktan sonra filtrelerden memnun kalmazsaniz pahali filtreler de o cihaza takilabilir ben o urunu dusuk butceye onerdim ama sunu soyleyeyim daha pahaliya alacaginiz yerli cihazlarla onun bir farki yok

konu sahibinden tayvan cihaz dedigi urunleri de istiyorsaniz satin alabillirsiniz ama fiyat olarak uygun gelmezse linkini paylastigim cihazi temel yapi olarak alin yani pompali evorayi diyorum ustundeki filtreleri kullanin sonra ihtiyaca gore daha kaliteli olduguna inandiginiz filtrelerle de gelistirirsiniz zaten tanklari da en fazla 4 senede bir degistirin kesinlikle ici balcik gibi biyofilm kaplaniyor yani mekanik olarak bozulmuyor ama oldukca kirleniyor.. temel yapi olarak o cihaz dusuk butceye uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 22:12:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkoteam

Hocam merhaba bu attığınız linkteki ürünler için soruyorum yıllar geçse de her zaman filtrelerini vs bulabilir miyiz? Ya da biraz bütçe arttırıp şunu al dediğiniz daha iyi bir su arıtma cihazı var mı ? Adana da yaşıyorum, alırsak nasıl montaj yapılacak servisi vs olan bir ürün arıyorum. Çeşme suyu içilmiyor iki çay demlemeye kettle ve çaydanlık kireç doluyor

Yani servis kurulum yapiyor mu linkten mesaj atip sorun hocam saticisina ya da cihazin fiyati uygun zaten orada herhangi bir aritmaci belirli ucret karsilgi da kurabilir yerli urunlere cok paralar vermeyin hepsi yaklasik ayni kalitede parcalardan olusuyor 7k yerli aritmayla o urunun ciddi sayilabilecek kalite farki yok bazi yerli filtrelerde kalite degisebiliyor ama cihazlar temel olarak ayni kalitededir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Kasım 2024; 22:28:23 >

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.