Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.380
Cevap
319
Favori
539.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu ürün nasıldır. Ben öyle eve usta sokmayı falan seven biri değilim. Filtresini falan kendim değiştiririm diye bunu düşünüyorum. 2 kişiyiz bize yeterli olur. 10k civarına gelicek bana maliyeti.
  • ysakay kullanıcısına yanıt

Cihazın ic dizaynı nasılmıs ki, filtre degistirmek kolaymış? En kolay degistirilen filtreler cevir tak filtrelerdir ama cevir taklarda filtre cesitlerini bulmak sorunlu, hem de piyasadan pahalıya veriyorlar cevir takları.. ondan sonra degisim kolaylıgında, quickli inline filtreler gelir, bir tornavida hareketiyle hortumdan cıkar, en son housing gelir cünkü basıncı yemis housingleri gevsetmek baslı basına problemdir.. bazıları alet edevatla falan ısıtmadan yükleniyor falan ama ben ugrasmam..

kasa icinde dik duran bir inline sistem, hortumları karıstırmamak ve alt alta üst üste binmis filtrelerle ugrasmamak icin ilk secenek kesinlikle.. fakat yatık olsa da cok problem olmaz cünkü ilkinde biraz ugrastırır sonra nasıl degistirilecegini hemen öğrenirsiniz.. sizi buradan konudan da yönlendirirler zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Kasım 2024; 12:38:25 >
  • Bir de tanksız sistemlerde TDS sürünmesi oluyor önce bir miktar bosa akıtmak falan gerekiyor.. Tanklı bir arıtma daha iyi olur..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için. Çevir tak filtre ürün. Filtre maliyeti 3 yıl için 4.700 civarı

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.