Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.626
Cevap
329
Favori
554.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anahtarıyla gelmiştir cihaz.takıldığınız yerde ben yardımcı olurum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt

Çok sağolun

• NKaradas N kullanıcısına yanıt
    X master açık kasa bunlar kapalı kasa filtresi bunları değil hocam

https://puretronwater.com/urun/made-in-usa-housing-sistem-6li-filtre-seti/

bu linkteki olacak hocam diğeri diamond modeli için geçerli link gözümden kaçmış

Hocam bendeki alkali filtre bioceraydı diye hatırlıyorum. Bu linkte sadece omnipure K2551CC var. Çok farkı varmıdır ?

• Merhaba, ben arıtma cihazıma pentair membran taktım , taktığımda tds değeri 10 gösteriyordu 5 ay geçtikten sonra değer 70 e çıktı. Membranı değiştirmek gerekir mi , bu kadar erken değerin artması neyden kaynaklanır ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokselelmas G kullanıcısına yanıt
    Tr de orjinal pentair membran yok . Erken bitmesi bundan olabilir ; ön karbonlarla Sediment de düşük kalite ise bu da membranı erken bitirir , diğer bi seçenek de atık kısıcının tıkanması . Bu membran ile hangi filtreleri kullandınız ?

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Ön filtre olarak purtrex ve swun chiyan filtreleri kullandım. Atık kısıcıyı değiştirmeyi deniyeceğim ,birde ön filtreyi değiştirmeyi geç yaptım.1. Filtre epey çamurlanmıştı. Orjinal filtre sipariş edebileceğim bir site önerebilir misiniz. Alışveriş yaptığım siteler latifoğu, ethicwater ve buzsu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokselelmas G kullanıcısına yanıt
    Sediment çabuk doluyorsa sık değişim şart , dnt çekvalf var ise onu da mutlaka değiştirin. Swun iyidir . Buzsu da açık kasa filtresi hiç almadım . Kore üretimi aps firmasının açık kasa filtreleri güzel . Açık kasa da fiyat performans swun var yine eticwater da puretronda Swun var . Eticwater da Swun cto da var , kapaklı sediment gac cto şeklinde kullanabilirsin . Puretron a da sorabilirsin ctosu var mı diye . Hangisinde uygun ise oradan alabilirsin .

Pompasiz ise shut of , atık kısıcı , çekvalf ı değiştirin , bunlar swun olsun , atık kısıcı 420 lik alın . membran taptec iyidir . Alırken fazladan 2-3 tane de Sediment alın 3 ayda bir mutlaka değiştirin ki karbonlar batmasın .

biocera artık yok hocam maaşesef.omnipure 2551 de alkali filtredir.aynı görevdeler usa menşeilidr omnipure

İlginiz için teşekkürler hocam sipariş verdim.

• Merhabalar. ilk defa arıtma alacağım, çok fazla bilgim yok. İstanbul-Bahçelievler'de kullanılacak, max 7-8 bin bütçeye çok fazla yer kaplamayan bir cihaz arıyorum. Direk musluğun altına takılmabilir mutfağın köşesine düşünüyorum. Yardımcı olacaklara teşekkürler.

• Kapalı kasa su arıtma var.

Bugün tun filtreleri degistirdim ama çeşmeden suyun az gelme sorunu çözülmedi.

Arastirdigim kadarı ile su tankının hava basıncı düşüyormuş ve bu nedenle suyun debisi azalıyor.

Hava basmak içinde pompa ile hava basmak gerekiyor. El pompası ile yapan oldu mu ?

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

şu şekilde bir kontrol edin. basıncı 7 psi basmak lazım . bunun içinde önce tankın içindeki suyu boşaltın sonra 10-11 psi a kadar hava basın. daha sonra bunu 7 psi a düşürün. Sonra aynı işlemi tekrar edin.

Galip ARDUÇyoutube
    Bugün kullanılmış ve arıza yapmış yani su arıtma cihazı tankının içindeki diyafram patlamış ve arıtma suyunu tankın hava kısmına aktarmış bir su arıtma tankını inceledik, videodan görüldüğü gibi diyaframı patlamış su arıtma tankı çok tehlikeli bir şekilde suyunuzu kirletmektedir. Bu yüzden arıza yapan su tanklarına çok dikkat etmeniz gereklidir. arıtma musluğunuzdan renkli su gelirse ve 1 bardak su alınca birden suyun akışı yavaşlarsa sizin su tankınızda videodaki gibi olmuş demektir. sağlık açısından bu tür durumlarda su arıtma tankınızı yenisiyle değiştirin. https://galiparduc.com.tr
    https://www.youtube.com/watch?v=lPBOwQpKgBs
    Anladım, öncesinde pompa girişinden su geliyor mu bakmak gerekiyor.

Gostergesiz pompa ile yapmak ne kadar mantıklı ?

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt

mantıksız tabi ki , tank kaç senelik ? çok eski ise yenisini alın uğraşmayın .

Daha ikinci yılı oldu, o yüzden tank I değiştirmek mantıklı olmayabilir.

Şimdi göstergeli bir pompa bakıyorum. Hem arabada tutar acil durumda vs de kullanırım

• ihlas aura cebilon silver filtre seti tavsiyesi alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctnuyr

biocera artık yok hocam maaşesef.omnipure 2551 de alkali filtredir.aynı görevdeler usa menşeilidr omnipure

Hocam benim de yeni aldığım filtre setinde de biocera yerine 2551 geldi ama aynı tadı bulamadım. Daha düz, içimi lezzetsiz geldi. Ek bir filtre ekleyerek suyu daha lezzetli hale getirmek mümkün mğ?

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt

Hocam cihazdan memnunmusunuz, arıtma cihazı alma arifesindeyim. Tds falan kaç çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.