Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.988
Cevap
330
Favori
577.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada işten anlayan arkadaş seçti bu sistemi bu şekilde aldım tank tankpaç. Mebranı vontron ilk 3 filtre cck. alkali ve post karbon filtreler omnipure.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim lavabo altında çok fazla yer olmadığından bir türlü karar veremiyorum hangi cihazı alacağıma. çevremde waterboxu öneren çok var ama fiyatı sanki biraz pahalı geldi

• gael kullanıcısına yanıt

Su kaçağı için söyle bir aparat vat 200 tl civar. Pamuk suya değince şişip vanayı kapalı konuma getiriyor. gayet iş görüyor.

Filtreler hortumlar vs kutu içerisinde ise bu aparat kutu dibinde olacak: Kutu yoksa suyun göllenebileceği bir yer olması lazım:

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleriwww.hepsiburada.com
    Watermelon Su Arıtma Cihazı Su Kaçak (Sızıntı) Dedektörü Fiyatı
    https://app.hb.biz/BhywqzTZkbGK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun su kaçağı değil
    apartmanın ana vanasında su basınç regülatörü var

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

ancak bizim dairede nedense çeşmeleri açtığımda su dengesiz geliyor, nedendir anlamadım
    çeşmeyi açıyorum su akarken az bazen çok geliyor
    acaba kombiyle mi alakalı dedim kalorifer peteklerinden hava aldım ama aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Yer sıkıntısı varsa açık sistem cihazlar daha iyi olabilir sizin için,tankı veya filtre sistemini farklı dolaplara koyabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctnuyr kullanıcısına yanıt

nasıl yani hocam? bu dediğin şey nasıl oluyor? örnek görsel vs. var mıdır?

• Bosch markasının tanksız direk şebekeden arıtma yapan cihazı çıkmış bu tip cihazlar depolu olanlara göre daha mı iyidir yada kötümüdür bilenler cevaplarsa sevinirim yeni bir arıtma cihazı arayışındayım.

• 0110engin kullanıcısına yanıt

Açık sistem cihazlar bu şekilde 2 parça oluyor,yer sıkıntısı varsa bunun 1 parçasını farklı bir dolaba koyabilirsiniz.yatay veya dikey durabilir

• Victory1234 V kullanıcısına yanıt
    Bu tip cihazlarda tek fark membran filtresinin yüksek kapasiteli oluşu,her markadan yapabilirsiniz bunu.evsel membranlar günlük 75 galon üretim yapar,membran kapasitesini artırarak (mesela 300 galon) su akış hızını artırabilirsiniz ve tanksız kullanabilirsiniz,su daha hızlı çıktığı için post karbonda tam tad dengesi sağlanamıyor burda iyi bir marka ve yine ömrü yüksek bir post karbon kullanmak gerekiyor,tad yönü haricinde pompalı bir cihaz ise enerji gittiğinde üretim yapmaz

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Victory1234 V kullanıcısına yanıt

Deposuz olanlarda, musluğu açar açmaz hemen arıtma yapmaya başlamaz, membran bu şekilde çalışır, yani TDS başlangıçta yüksek olur, biraz su akıtmak gerekir ama tanklı olanlarda, diyelim 8 litre tanka yavaş yavaş su doldugu için ilk çıkan yüksek TDS'li sular, sonra çıkan düşük TDS'li sularla karışır ve sabit TDS alınır. Tanklı daha iyi, tankı kirlendikçe değiştirmek şartıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Nisan 2025; 16:41:24 >
  • Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri

kireçli su ellerime zarar veriyor.bu sebeple daire girişiş su arıtma cihazı almak istiyorum. içime suyu olarak değil. duşta, yada el yıkarken cildime verilen zararı engellemek amacım.

bunların en iyisi hangisidir.

tesisatçıya taktırdıktan sonra filtresini kaç ayda bir değiştirmek gerekecek

kendim değiştirebilecek miyim?

işe yarıyor mu gerçekten kireci azaltmada

teşekkürler

• bir de burada anladığım kadarıyla bu işi iyi bilen kişiler var.

12 katlı apartmanın 1. katındayım. zemin üstü.

ve evimde ne yazıkki yer sifonu kullanılmamış. ve tuvaletler alafranga.

yani Allah korusun su sızıntısı gibi bir sorun olsa evi su basar ve suyun gideceği bir yer yok.

su vanası kartlı sistem de değil zaten. su tükenmeden akmaya devam edeceği için facia olur.

en iyi çözüm öneriniz nedir?

şöyle bir kaçak su sızıntı dedektörü mü taktırayım?

normal su vanasını kartlı sisteme mi çevirteyim?

www.hepsiburada.com
    Watermelon Su Arıtma Cihazı Su Kaçak (Sızıntı) Dedektörü Fiyatı
    https://app.hb.biz/QPV2nQceY49V
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Benim evimi de 2 defa bastı. İlk bastığında yıllar önceydi, açık kasalı sistemim vardı, arıtmacı filtre değiştirdikten sonra flow patlamıştı, yani arıtmacı filtre değiştirirken, nasıl yaptıysa, flow'un hortum girişini bozmuş öyle de bırakıp gitmiş, telefon edip, çağırdım dövecektim neredeyse, kafasını yerdeki suya bastıracaktım ama özür diledi, suyu temizlemedim ki, yaptığı şeyi görsün diye, bu 15 sene falan önce, öbüründe de flow hortumu giderden çıkmış kim çıkarttı bilmiyorum eşim aşağıdan bir şeyler alırken eli kolu takıldı galiba. Evdeyseniz mutlaka fark edersiniz, fazla yükselmeden müdahale edersiniz, evde değilseniz o zaman sorun olur.

Resmini attığınız o parçaya ben şahsen güvenmezdim çalışacağının garantisi var mı? Onu bir sorgulamak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2025; 14:17:1 >
  • @ctnuyr Çetin Bey, evde kullandığım 5 filtreli su arıtma sistemim için filtre arayışındayım, bütçem 2500'e kadar. sizden tavsiye aldıktan sonra almak istiyorum. güncel ortamda en f/p bulduğunuz filtre hangisidir tavsiye verme şansınız var mı?

• htncy H kullanıcısına yanıt

merhaba in line sistem filtre ihtiyacınız mı var? açık sistem filte ihtiyacınız mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ctnuyr

merhaba in line sistem filtre ihtiyacınız mı var? açık sistem filte ihtiyacınız mı var?

İnline filtreye ihtiyacım var Çetin Bey, 5li filtre, 5 filtreyi de değiştirmek istiyorum.

• ihlas cebilon arıtma cihazı için iyi bir filtre takımı bakıyorum. hangi filtre takımını almalıyım?

• Omnipure K5605 SS Sediment Filtre

Omnipure K5628 SS GAC Filtre

Omnipure K5628 SS GAC Filtre

Filmtec Membran

Omnipure K5633 SS Tatlandırıcı Filtre

Omnipure K5651 JJ Alkalin Filtre

Sistemi böyle kurduk da kurulumda takıldık. T aparatı 5633'e mi takmalıyım 5651'e mi yani depoya hangisi musluğa hangisi gidecek yardım edebilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.