Şimdi Ara

kaliteli video montaj programı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısa film yarısması icin film cektik ama tabiki bunun montaj edit işleri var bu sorunu gidericek kaliteli montaj isinde bir program lazım varmı bildiginiz bir program paylasırsanız cok sevinirim tesk.

• Adobe Premiere Pro
  • boldshark arkadaş güzel bir program tavsiye etmiş aynısını söylemek istemiyorum ben alternatif olarak Sony Vegas'a da bakabileceğinizi belirtiyim.. Size hangisi daha elverişli ise onu tercih edersiniz..
  • tesekkür ederim adobe indirdim hepinize tesekkürler ... saolun ..
  • slm arkadaşlar, video montajı yapmak için adobe premier pro indirdim gerçekten çok profesyonel bir program ama benim yeni aldığım sony marka handycame kameramda kayıt ettiğim programları adobe'de açamıyorum "format is not supported or video is damaged" benzeri bir uyarı veriyor biraz araştırdım sony kendine ait bir formatta kayıt ediyormuş videoları bu nedenle açamıyor olabilirim belki ama bunu nasıl halledeceğim bilmiyorum video converter denedim bu seferde videolar hasar görüyor ne yapabilirim bilgi verebilecek olan var ise lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edaedar

slm arkadaşlar, video montajı yapmak için adobe premier pro indirdim gerçekten çok profesyonel bir program ama benim yeni aldığım sony marka handycame kameramda kayıt ettiğim programları adobe'de açamıyorum "format is not supported or video is damaged" benzeri bir uyarı veriyor biraz araştırdım sony kendine ait bir formatta kayıt ediyormuş videoları bu nedenle açamıyor olabilirim belki ama bunu nasıl halledeceğim bilmiyorum video converter denedim bu seferde videolar hasar görüyor ne yapabilirim bilgi verebilecek olan var ise lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkür :)

kamera ile çektiğin kayıt vob uzantılı. onu avi ye çevirmen gerekiyor.
    benim kullandığım güzel bir program vardı ama adını unuttum şimdi.
    fakat ücretsiz olarak bunu buldum:http://download.chip.eu/tr/WinX-Free-VOB-to-AVI-Converter_7554399.html

video montaj için de ulead video studio 11 kullanıyorum, memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.