Şimdi Ara

kalos ses problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıldır kalos 1.4 se nb aracım var

aldığımdan beri çok memnunum araçtan yılbaşında 60.0000 bakımı için servise götürdüm aracı
    bakımı yapıldıktan sonra arabamın motor sesi araç içine daha fazla gelmeye başladı
    bikaç kez servise tekrar gittim motor sesinden dolayı normal dediler böyle sorunu olan oldumu acaba
    çünkü aldığımda motor sesi yok gibi bişeydi şimdi rahatsız oluyorum bu arada yetkili servi de yaptırmıştım aracı

• motor yağından olabilir 10-40 kulanılıyor sanırım kitapçıktan kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K0N9 -- 7 Mayıs 2010; 11:10:07 >
  • Bendede aynı araç var. 2005 model benimkide 58000 de şimdilik sorun yok. Didime gidip gelecem. O zaman 60000 bakımına giderim. bAkımı nerde kaç liraya yaptırdın?
  • eksoz borularını kontrol ettir 60000 kontrolünde değişince sorun ortadan kalkmıştı
  • motor sesi benide rahatsız etmeye başladı bu aralar aracımda 83000 kmye geldi, hocam tam olarak ne değişti egzost kısmında, sesin artmasına sebep neymiş acaba delik falan mı yoksa susturucu mu değişti yada katalik konvertördemi bişey yaptılar, bilgilendirirseniz sevinirim
  • yokmu cevap?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.