Şimdi Ara

Kalp Ameliyatı Olan Curuk Alırmı...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Yasındayken kalp ameliyatı olmustum suan 18 yasındayım bırseyım yok ama mesela Profosyenel futbol oynamak felan yasak ve bunun gıbı seyler sizce Curuk alırmıyım???

• bilen yokmu
  • askeri hastaneye(gata) gidip muayene olman lazım. ancak onlar karar verebilir. muhtemelen alırsın.
  • 2 kere ameliyat oldum gata'dan askere el verişlidir komando olamaz raporum var acemi birliğim yeni foçada geçti 1 ay komandoda komando olamaz raporum oldugu halde oraya cıktı 1 ay sonra bilecikde 45 gün yaptım şimdide usta birliğindeyim batmanda 90/1
  • komando olursan komando olamaz raporu alırsan.diğer türlü acemi iken spor yapamaz raporu verir askeri hastane.çürük vermezler sanmam.geri hizmette olursun spor faaliyetlerine katılmazsın...
  • oncelıkle gecmıs olsun bende kalp amelıyatı olmustum kalp kapakcıklarım degısmıstı..askerlık ıcın basvurdugumda izmir askeri hastanesıne yonlendırdıler orada muayene ve gereklı testler yapıldıkdıktan sonra elverişssiz raporu verdıler zaten bu konuda sana soz hakkı dusmuyor muayeneden sonra karar verıyor doktorlar...ben gerı hızmette gorev yapmak ıstedıgımı beyan etttıgımde ıse olamayacagını bunun benım ıcın sıkıntı yaratacagını soyledıler bunun uzerıne raporumu aldım..tekkrar gecmıs olsun ıyı gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hologram8 -- 10 Haziran 2010; 17:53:56 >
  • Bende 335 dönem gidicem kısmetse. Ama 4 ay kadar önce anjo oldum ve anjo sonucunda kalbime ''Wolf Parkinson White Sendromu'' çıktı. Temmzuda silüsü almadan son kez saglık meclisine gircekmişim ordan sevk alıcam heralde askeri hastaneye , çürük verirlermi bilemem.
  • Arkadaşlar Kasımpaşa Asker Hastanesinden GATA'ya sevk verdiler orda yapılan testler sonucunda '' spor yapamaz raporu '' verdiler. Ne işe yarar , iyimi oldu kötümü çözemedim. Spor yapamıcam galiba ama spor yapamıyorum diye diğer bütün işleri üzerimize yıkarlarmı acaba ???
  • Arkadaşlar bende açık kalp amaeliyatı oldum askerlik durumunu çözmek istiyorum acaba askerlikten muaf olma ihtimalim varmı ?

Ameliyatı 15 yaşındayken oldum şimdi 25 yaşındayım

Ameliyat sebebim ASD (High venosum extension'lu , sekundum tip Atrial Septal Defekt , geniş, 3x2cm) halk arasında kalp deliği olarak biliniyor.

Muaf olma ihtimalim nedir aynı tecrübeyi yaşamış olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhanozkan

Arkadaşlar Kasımpaşa Asker Hastanesinden GATA'ya sevk verdiler orda yapılan testler sonucunda '' spor yapamaz raporu '' verdiler. Ne işe yarar , iyimi oldu kötümü çözemedim. Spor yapamıcam galiba ama spor yapamıyorum diye diğer bütün işleri üzerimize yıkarlarmı acaba ???

Banada düz tabanlıktan 3 ay vermişlerdi sanki 3 ay sonra geçecek ben spora eğitime falan çıkmıştım. Ama daha ağır rahatsızlığı olanlar vardı onlar çıkmıyordu sonra refüze ettiler zaten. Spor yapmazsın mıntıka v.s yaparsın başka iş bulurlar ama spordan iyidir yaz kış hiç çekilmiyor açıkçası.
  • bana da komando olamaz agır sportif eğitim yapamaz dendi.bu agır sportif ne oluyor?
  • Ağır sporlar işte 2500 ler koşamazsın vs kısaca spor yapmayacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.