Şimdi Ara

Kalp'le ilgili bir sorun bakarmısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum kafana takma başka şeylere oyalan aklından çıkar. Ben 5 yaşından beri çeşitli kalp sıkıntıları ile uğraşıyorum 1 gun olsun kafama takmadım. Kafana takarsan eğer hergun hasta olursun. Kendini hergün ben çok iyiyim sağlıklıyım diyerek motive et.

Yaşlılar bu konuda çok sorunlu. Maşallah taş gibi olmalarına rağmen kırık omuz ve kollarına rağmen apartman kapılarına bir omuz atarak açan yaşlı teyzeler felan hergun hastayım oram ağrıyor buram ağrıyor derler. Halbuki hiçbişeyleri yok sürekli hastayım dedikleri için halsiz gorunuyolar. Doktora götürüyosun gene sana dedikleri gibi hiçbişeyin yok diyolar , özelikle yaşlılar genelde ilgi çekmek için sürekli hergun hastayım derler ve moralmen kendileri çöker. O yuzden sana tavsiyem her sabah kalktığında " Bugun süperim , çok sağlıklıyım,dirençliyim de " Hala geçmiyosa piskolojik yardım alman şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: st@rs

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Kız Hamdi V2

quote:

Takıntılıyız. Yapacak birşey yok Bazen de vücudumun farklı yerleri pıt pıt atıyor. Seyirme deniyor sanırım.

Ayriyetten insanların büyük çoğunluğunda olmayan birşey var bende. Kulağımın arkasındaki boşluğa parmağımla hafif vurursam o taraftaki yüz kaslarım komple geriliyor. Bu hoşuma gider ama

@Şeker kız hamdi () el titremesi nasıl oluyor? Parmakların falan kendiliğinden kasılıyor mu?

@Li' Deed panik atakla alakası yok. Normal kalp atışları rahatsız ediyor.

Normalde azda olsa bi titreme var, ama bir işe odaklandın mı azer bülbüle taş çıkartıyorum

Nickime bir daha gülersen ödeşiriz ahbap

Bizimle alakası olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar koca dünyada kalbini hissedebilen sadece 2 kişi değildir herhalde? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum Bana bunun normal birşey olduğunu söyleyin

5 yıl kadar önce bende bu rahatsızlığı yaşadım. Uykusuzluk gün içinde yaşam kalitesinin düşmesi, artık ölsem de kurtulsam diyordum. Bir insan kalbinin varlığından bu kadar rahatsız olabilir mi diye düşünmekten bıkmıştım.
    Doktora gittiğimde dudaklarından dökülen " bir şeyin yok" kelimesi aniden rahatsızlığımı kesmişti

Yani yukarıda da yazdığım gibi psikolojik..

Sanırım dediğiniz gibi kalbi hissetme psikolojik. Bazı şeylere karşı takıntılı olmamdan kaynaklanıyor olabilir. Ara sıra rahatsız ediyor ama kesinlikle uykusuz bırakacak kadar değil.

• Aynı sorun bende var arkdaşlar çözüm buldunuzmu
  • Kulagimdan elimden girtlagimdan ayagimdan kalp atis sesi geliyor benimde ozellikle ic kulagimdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala varmı beyler bu problem

• Tansiyon vardir belki olcturun

• Biraz gec olcak ama cozumu aslinda basitt

• quote:

Sen ciddi misin Aynısı bana da oluyor. Sol tarafıma yatıp uyuyamıyorum. Çok rahatsız ediyor. Kalp atışlarımı çoğu zaman parmaklarımdan, avcumdan hatta kulağımdan bile hissedebiliyorum. Çok sinir bozucu bir olay. Küt küt küt deli ediyor adamı

Beğenmiyorsan durduralım

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

Biraz gec olcak ama cozumu aslinda basitt

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tansiyonla ilgilidir belki , bende farklı birşey için gitmiştim kalbimde küt küt atıyordu o sırada gel tansiyonunu bir ölçelim dedi yüksek tansiyon çıktı bir baktırın yine.
  • panik atak bence.
  • hocam banada öyle dediler ama pek inanasım gelmiyor psikojik olmasına insan kafası bu kadar güçlümü?
    @Evil.Blade
    hocam 13-8 civarı çıkıyor genelde @Puantum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediga1864

hocam banada öyle dediler ama pek inanasım gelmiyor psikojik olmasına insan kafası bu kadar güçlümü?
    @Evil.Blade
    hocam 13-8 civarı çıkıyor genelde @Puantum

korkutmak istemem ama bendede böyle başlamıştı 1 senede zor atlattım inşallah değildir :) ama piskiyatra git derim
  • panik ataktan bendede vardı sonra geçti
    zamanla geçicektir işsizsen iş bulmanı tavsiye ederim kafanı oraya taktırmıycak bi iş yapmalısın
  • sen çok fazla kafaya takıyorsun bence şöyle düşün vücudun zaten içeride herşeyi hallediyor seninle alakalı birşey değil
  • Aritmi vardir. Git doktora dideral falan verir belki ama kafana gore ilac alma

• Fizyolojik olarak bir sıkıntın yok emin ol.Tecrübeyle sabit.Psikolojiden kaynaklanıyor.Takıntı ve panik bozukluk karışımı.
  • Ya dalga degil ciddi soyluyorum bir hatun bulun kendinize sex acisindan degil varligi olsun yeticektir sizlere bence sizinki yalnizliktan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Sizi endişe içine sokmak istemem beyler ama aynı durum bende var, 2 yıl önce doktora gittim ve triküspit kapakçığında %20 oranında tıkanıklık çıktı.Birsürü ilaç verdi, ama işin aslı hiç birini 2 yıldır ağzıma sürmedim ve birşeyde olmadı, tek sorunum rahatsızlıktan kaynaklanan el titremeleri ve ara sıra kriz geçirmem

Bence bu zaten yeterince büyük bir problem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.