Şimdi Ara

Kalp'le ilgili bir sorun bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sürekli kalp atışlarımı hissediyorum. gerekli kontrolleride yaptırdım temiz çıktım psikolojik dediler. takmamaya çalışıyorum ama geceleri uyutmuyo. içinde böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldumu ? yada kalp hastalıklarıyla ilgili doktor yakını olan varsa sorabilirmi ?

• Aynısı bana da oluyor. Sol tarafıma yatıp uyuyamıyorum. Çok rahatsız ediyor. Kalp atışlarımı çoğu zaman parmaklarımdan, avcumdan hatta kulağımdan bile hissedebiliyorum. Çok sinir bozucu bir olay. Küt küt küt deli ediyor adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 14 Ocak 2016; 13:29:11 >
  • aynen. özel hastanede baştan aşağı muayene oldum çok sağlıklısın dediler kanda verdim temiz çıktım psikolojik dediler , ama çok taktım kafama uyutmuyor meret
  • Çok heyecanlanıyorsundur belki.
  • Sizi endişe içine sokmak istemem beyler ama aynı durum bende var, 2 yıl önce doktora gittim ve triküspit kapakçığında %20 oranında tıkanıklık çıktı.Birsürü ilaç verdi, ama işin aslı hiç birini 2 yıldır ağzıma sürmedim ve birşeyde olmadı, tek sorunum rahatsızlıktan kaynaklanan el titremeleri ve ara sıra kriz geçirmem
  • Takıntılıyız. Yapacak birşey yok Bazen de vücudumun farklı yerleri pıt pıt atıyor. Seyirme deniyor sanırım.

Ayriyetten insanların büyük çoğunluğunda olmayan birşey var bende. Kulağımın arkasındaki boşluğa parmağımla hafif vurursam o taraftaki yüz kaslarım komple geriliyor. Bu hoşuma gider ama

@Şeker kız hamdi () el titremesi nasıl oluyor? Parmakların falan kendiliğinden kasılıyor mu?

@Li' Deed panik atakla alakası yok. Normal kalp atışları rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 23 Ağustos 2011; 16:26:08 >
  • Psikolojik birşey Google'da panik atak diye bi arattır yardımcı olur belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Kız Hamdi V2

Sizi endişe içine sokmak istemem beyler ama aynı durum bende var, 2 yıl önce doktora gittim ve triküspit kapakçığında %20 oranında tıkanıklık çıktı.Birsürü ilaç verdi, ama işin aslı hiç birini 2 yıldır ağzıma sürmedim ve birşeyde olmadı, tek sorunum rahatsızlıktan kaynaklanan el titremeleri ve ara sıra kriz geçirmem

İstanbul macka emarda muayene oldum. kalbim son derece sağlıklı dedi kapakçıkları olsun kalbin boyutu kalp kasılmaları kalp koordinatları herşey mükkemmel dedi. hint prensi türkiyeye geldiğinde kalbi sıkışmış ona bakan doktor baktı bana yani dandik bir doktorda değil daha önce cogu kez tvlere falanda çıkmış. yani baya güveniyorum. bana psikolojik dedi. kalbin sdece biraz hızlı atıyor dedi. ama psikolojik dedi ben yinede korkuyorm endişe hiç gitmiyor geceleri uyutmuyor tak tak tak tak çok sıkıcı bir durum. artık 2dk uzanmaya korkar oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White-Angels -- 23 Ağustos 2011; 16:27:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Takıntılıyız. Yapacak birşey yok Bazen de vücudumun farklı yerleri pıt pıt atıyor. Seyirme deniyor sanırım.

Ayriyetten insanların büyük çoğunluğunda olmayan birşey var bende. Kulağımın arkasındaki boşluğa parmağımla hafif vurursam o taraftaki yüz kaslarım komple geriliyor. Bu hoşuma gider ama

@Şeker kız hamdi () el titremesi nasıl oluyor? Parmakların falan kendiliğinden kasılıyor mu?

Normalde azda olsa bi titreme var, ama bir işe odaklandın mı azer bülbüle taş çıkartıyorum

Nickime bir daha gülersen ödeşiriz ahbap

• Bazen ben de duyuyorum kulaktan mesela.
  • kulaktan duymak falan değil açıkcası. kalbimin attığını hissediyorum yani kalbin oldugu yerden. daha önce bunu geçirmiş olan varmı acaba?
  • Teşhis anksiyete bozukluğu reçete atarax geçmiş olsun borcunuz 20 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

Teşhis anksiyete bozukluğu reçete atarax geçmiş olsun borcunuz 20 tl

daha önce başına geldimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White-Angels

Arkadaşlar ben sürekli kalp atışlarımı hissediyorum. gerekli kontrolleride yaptırdım temiz çıktım psikolojik dediler. takmamaya çalışıyorum ama geceleri uyutmuyo. içinde böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldumu ? yada kalp hastalıklarıyla ilgili doktor yakını olan varsa sorabilirmi ?

Psikolojik
  • quote:

quote:

Takıntılıyız. Yapacak birşey yok Bazen de vücudumun farklı yerleri pıt pıt atıyor. Seyirme deniyor sanırım.

Normalde azda olsa bi titreme var, ama bir işe odaklandın mı azer bülbüle taş çıkartıyorum

Bizimle alakası olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar koca dünyada kalbini hissedebilen sadece 2 kişi değildir herhalde? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum Bana bunun normal birşey olduğunu söyleyin

• Bendede oluyor fakat tansiyon ve kolesterol hastasıyım bundan kaynaklandığını sanıyorum.
    Tansiyon ilacına başlamadan önce daha fazlaydı şimdi azaldı. Önceden kalp çarpıntısından yatağın sallandığını hissederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White-Angels

quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

Teşhis anksiyete bozukluğu reçete atarax geçmiş olsun borcunuz 20 tl

daha önce başına geldimi ?

Evet bi ara aptal kafein yüzünden olmuştu bana panik yapma boş yere
  • white angel inbox'ına bak. mesajımı oku.
  • bende de aynı sorun vardı kalp doktoruna gittim baştan sona muayene oldum Allah'a şükür temiz çıktı.
    Sorun panik atakmış.
    Google de panik atağı araştırın zaten ilk belirtisi kalp çarpıntısı imiş.
  • quote:

quote:

quote:

Bizimle alakası olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar koca dünyada kalbini hissedebilen sadece 2 kişi değildir herhalde? Yalnız olmadığımı bilmek istiyorum Bana bunun normal birşey olduğunu söyleyin

5 yıl kadar önce bende bu rahatsızlığı yaşadım. Uykusuzluk gün içinde yaşam kalitesinin düşmesi, artık ölsem de kurtulsam diyordum. Bir insan kalbinin varlığından bu kadar rahatsız olabilir mi diye düşünmekten bıkmıştım.
    Doktora gittiğimde dudaklarından dökülen " bir şeyin yok" kelimesi aniden rahatsızlığımı kesmişti

Yani yukarıda da yazdığım gibi psikolojik..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.