Şimdi Ara

Kalp Sıkışması [Ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalbimde bir sıkışma var(kalpte olmayabilir o bölgelerde.) Derin nefes aldıkça kalbime bişey batıyor. Az ve hızlı nefez alınca acı hissetmiyorum. 1 haftadır oluyor. 2-3 haftadır şınav çekiyorum. Oyuzden olabilir. Bide ergenlikteyiz yaş 15.5-16 gibi. Yaşayan oldu mu bu tarz şeyler? Doktora git demeyin şu anda öyle bir imkanım yok.

• up
  • Helva fistikli olsun kardes valla az paraya kiyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjolenz V kullanıcısına yanıt
    İmkan derken para anlamında değil gitmeye eriniyorum kardeş. Okuduklarıma görede bu tür şeyler yaşayanlar doktora gitmiş ama sonuç bulamamış.
  • Korkacak bir şey yok,kaslarınla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Korkacak bir şey yok,kaslarınla alakalı

Şöyle imzalar yapmayın özlüyorum ya
  • Bende de oluyor arada bir. Ama daha ölmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canımda helva çekmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertamus

quote:

Lütfen özel mesajdan falan konuşun kabak tadından daha öte bir tat vermeye başladı sizin bu saçmasalak yabancı dizi muhabbetleriniz.

Konuya gelecek olursak : Ben şu an 17 yaşındayım 1-1.5 sene önce aynı sıkıntı bende de vardı merak etme yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaslar ile alakalı bir durum korkulacak bir şey yok.
  • Bendede ara ara oluyor.mesela yatakta sirt ustu ystip genlesirken bile bi batma oluyor.nedenini bende anlamadim.bende nefes darligida oluyor arasira.hepsinin nedeni stres. Stresden uzak olmaya bak. Gez toz

• aşırı derecede nefes alıyorum öyle bir şey olunca (tabi acıyor baya ona dayanmak lazım) sonra tık ediyor geçiyor dene istersen.
  • Kalpte delik olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

Orijinalden alıntı: Ertamus

quote:

Lütfen özel mesajdan falan konuşun kabak tadından daha öte bir tat vermeye başladı sizin bu saçmasalak yabancı dizi muhabbetleriniz.

Konuya gelecek olursak : Ben şu an 17 yaşındayım 1-1.5 sene önce aynı sıkıntı bende de vardı merak etme yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaslar ile alakalı bir durum korkulacak bir şey yok.

kas istiyorsan yüce devletimizin polislerine gitcen arkadaş.

• 2 hafta önce olmuştu bende , kardiyolojiye gittiğimde kas ağrısı demişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.