ben woofer alcam Kamosonic 600 Watt Woofer KS2572 bu ürün nasıldır bu wooferi jameson 500 wat anfiyle beslicem iyi bass verirmi hepsiburada dan alcam yaklaşık 1 hafta sonra ürün elimdee cevap bekliyorum sizden yardımmm !!!
Fiyatı görünce şaşırdım, neredeyse JBL parası..
böyle abuk subuk markalara para yatırmayın. 600 Watt palavra bir rakam. Siz buna gerçekten 600 Watt verirseniz woofer'ın bobinleri anında yanar hatta konisi havaya uçar. Elinizdeki jameson 500 wattlık anfide 500 watt olmadığından 2 dandik ürün dandik bir ses çıkaracaktır. 500 Watt gerçek güç için bile 4 ga kalınlıkta kablo çekmen lazım aküden anfi için.. 500 Watt denen güç kısaca öyle 100 liralıkj parçalardan çıkmaz.
arkdasım kesinlikle kamosonicten uzak dur. navigasyon aldım tam 7 sefer garantiye gitti yine aynı yine en sonunda götürüp adama fırlatıcam sakın uzak dur.
kamasonic jameson vs. tam sanayi işi amelelerin dünyasıdır
ürün almadan önce 2 gün araştırma yapsan yeter temel kavramları öğrenmek için, rms nedir, amplinin hangi ohm'da haç watt rms verdiği vs. gibi oldukça basit kavramları öğrenmelisin, sonra müzik forumlarına takılmalısın biraz, sonra da kendine güzel bir sistem yaparsın...
teşekkür ederim arkadaşlarr hepiniz sağolun ama bn kamosonici bu kadar adi beklemezdim yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme