Şimdi Ara

Kameni Cenk'e yardim etmeye calisirken Canerin şut çekmesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratdem88

Karakter temelini fenerden almış normaldir

Bizden önce Galatasarayda oynuyordu.
  • eski futbolcuna bezdirene kadar düşmanınmış gibi ıslıklayıp ana avrat söversen yabancı madde yağmuruna tutarsan haklı olarak intikam almak çirkefleşmek ister neyse sahanız kapatılacaktır büyük ihtimal cezasız kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 10:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

eski futbolcuna bezdirene kadar düşmanınmış gibi ıslıklayıp ana avrat söversen yabancı madde yağmuruna tutarsan haklı olarak intikam almak çirkefleşmek ister neyse sahanız kapatılacaktır büyük ihtimal cezasız kalmaz

Canerin ekmek yediği kulüp aleyhine,
    “Bjk a gelince aile neymiş gördüm” demesini de yazsana.

Bjk taraftarı, Caner Fb de oynarken, karısının sevgilisinin ismini bağırırken neredeydin?
    işte o günlerde Fb her türlü desteği. erdi Canere, kolladı, ailesi oldu.

sonrasında, Caner bu demeci verince,
    şimdi neredesin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kameni iyi niyetiyle mi cenk'in yanına gidiyor yoksa rakip takım topu dışarı atsın pozisyonları yarıda kesilsin ve maç soğusun diye mi? burası önemli.

kaldı ki kendi oyuncusu ister dışarı atar ister atmaz bu rakip takımı niye ilgilendirir? kameninin ilk ve öncelikli görevi yerde yatan rakip futbolcunun yanına gitmek midir? yoksa rakibin olası atağını dikkatle izlemek midir?

kameni bu kadar iyi niyetli bir futbolcuysa cenk tosun'un topuğuna basıldığı verilmeyen penaltısına neden hakeme gidip hocam pozisyon penaltı adamın ayağına bastılar bunu atladınız diyemedi? daha makbule geçerdi.

geçiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 13:45:53 >
  • Caner her zaman buydu, bizde oynarken fazla gözümüze batmıyordu ancak karakter olarak sıfır bir vatandaş.

Dünkü hareketleriyle de baştan sona ortalığı germeye çalıştı, sadece annesine üzüldüm, gerisini tamamiyle hak etmiştir.
  • Futbol adına utanılacak bir pozisyon oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

quote:

Orijinalden alıntı: muratdem88

Karakter temelini fenerden almış normaldir

Bizden önce Galatasarayda oynuyordu.

bizdeyken karakterinden dolayı antrenmanda dayak yemişliği var, unuttuysanız hatırlatalım

bu herifin bu seviyelere gelmesinin nedeni(karakter anlamında) sizsiniz koruya koruya yücelttiniz baş tacı yaptınız toz kondurmuyordunuz zamanında, size o kadar söyledik bu adamın karakteri böyle ama yok arkadaş ipek kozasına sarmalayacaktınız neredeyse..

şu an size geri dönse yine bağrınıza basarsınız, sizi de tanıyoruz

beşiktaşa da uyarımızı yapalım, bu adamdan olmaz arkadaşlar yarın öbür gün sizden de ayrılır aynı şeyleri size de yapar aklınızda olsun.

• Sonrada diyorlar niye küfür ettiler bende birşeyini bırakmadım adama ait ne varsa birgüzel saydım

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

kameni iyi niyetiyle mi cenk'in yanına gidiyor yoksa rakip takım topu dışarı atsın pozisyonları yarıda kesilsin ve maç soğusun diye mi? burası önemli.

kaldı ki kendi oyuncusu ister dışarı atar ister atmaz bu rakip takımı niye ilgilendirir? kameninin ilk ve öncelikli görevi yerde yatan rakip futbolcunun yanına gitmek midir? yoksa rakibin olası atağını dikkatle izlemek midir?

kameni bu kadar iyi niyetli bir futbolcuysa cenk tosun'un topuğuna basıldığı verilmeyen penaltısına neden hakeme gidip hocam pozisyon penaltı adamın ayağına bastılar bunu atladınız diyemedi? daha makbule geçerdi.

geçiniz

tiner mi yoksa esrar falan kafası mı ? torbacını numarasını özelden bekliyorum
  • Bjkliler'in kafasını hala çözemedim oysa yıllardır içiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video var mı ben kaçırdım sanırım.
  • Caner Fb'deyken savunuyordunuz.Ama Caner sizdeyken de böyleydi.Ben o zaman da sevmiyordum.Hala da sevmiyorum.Ama sizler işinize gelince seviyorsunuz , işinize gelmeyince sevmiyorsunuz.Evet yaptığı yanlıştı.Ama bu hareketi fb'deyken yapsaydi deli gibi de savunacaktınız.Azcık mert olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 25 Eylül 2017; 1:50:8 >
  • Karisi hakliymis demek ki kadinin da gunahini almisiz.

Az bile yapmis.

• kameni o pozisyonda hem adamlık hemde kalecilik dersi verdi (anlayana tabi)
  • maç boyunca adama küfür et, ne anası kalsın ne bacısı, kazak mahmut dahi maç sonu çirkin çirkin konuşsun. Sen Canerden fairplay bekle. İyimiş kafalar.
  • Kadekici10 K kullanıcısına yanıt
    sen iki yıl önce rakip oyuncunun karısına şöyle böyle diye tezahürat yap, oyuncu sende oynayınca arkasında dur. iyiymiş kafalar.
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir zaman bir oyuncunun anasına babasına küfüt etmedim. Spor yaa bu.

Hadi ben yapmadım, bazıları söylemiş olsun. Bütün bir stad mı söyledi 90 dk boyunca? Bir pozisyon olur. Oyuncu kendini yere atar. Taraftar sinirlenir küfür eder(yanlış ama oluyor böyle şeyler).
    Geçen ki maçta ne oldu! 90 dk boyunca ne zaman top ayağına gelse anasına babasına küfür et. Maç sonrası Kazak Mahmut diye haysiyetsiz klüp yönetimi adamın özel hayatıyla ilgili konuşma yap. Sence bu mudur?
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hiç değilse diğeri yayıncı kuruluşa bende Fenerbahçenin yeri ayrı demişti
  • Kadekici10 K kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen bırakın bu şirin ayaklarını. Ben de sevmem küfürü ama küfür etmeyen takım taraftarı, tribünü mü var Türkiye'de?

Her yerde öyle bi yazıyorsunuz ki 110 yıllık futbol tarihimizde ilk kez tribünler küfür etti herkes şokta.

Ayrıca neden her oyuncu değil de özellikle bu oyuncu böyle 90 dk aralıkız küfür yedi? Hepimiz biliyoruz adamın karakterini de tribünleri kışkırtmak için elinden gelenin en en sonuna kadar yapmaya çalıştığını da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Efendiler ya ondandir

yaptığınız tezahuratlarla, yönetici bozuntusunun adamın ailesi ettiği laflarla mükemmel efendilik örneği sergilediniz. birde gelip efendilikten söz ediyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.