Şimdi Ara

Kamera Çekimi de İyi Olan Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kamera çekimi de iyi olan bir fotoğraf makinesi bakıyorum (yeni doğacak bebeğimizin fotoğraflarını ve kamera görüntülerini çekmek için-malum arşiv yapacağım) 1200 tl civarı bütçem var yardım ederseniz sevinirim.

• aynı nedenle nikon d5100 aldım, paralel ithalat garantili 1200 liraya, 18 55 vr lensle çok memnunum fazlasıyla tavsiye ederim eğer ayarları kurcalayıp öğrenmek istiyorsan bu süreçte

yoksa samsungun nx100 serisi de fazlasıyla işini görür
  • dslr-like işini görür aslında fujifilm s2950 filan 720p hd video çekimi yapıyordu eğer çok profesyonelce düşünmüyorsan bence yeter sana bu makine :)
  • canon eos 650 d ve ihtiyacınıza göre bir lens
  • d7000 sirkecide falan bulabilirsen al
  • herkez DSLR makine önermiş adam bir yere gittiğinde koca lensleri 600gr makineyi niye yanında taşısın. Bende böyle bir makine alacaktım parayı başka bir yere harcadım ama sana önerim ya bu makine yada bu serinin diğer modelleri memnun kalacağına adım gibi eminim http://www.sony.com.tr/product/dsc-h-series/dsc-hx50v

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar açıkçası çok olmasına gerek yok eşim ve bebeğimizin fotoğraflarını ve kamera görüntülerini çekmek istiyorum ve arşiv yapmak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canon 600D , 650D , 700D , Sony NEX 5R , NEX 6 , Panasonic Aynasızları GH serisi sanırım bütçene uygun boyutu uygun seç beğen al hiç biri üzmez seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: akicilevent

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar açıkçası çok olmasına gerek yok eşim ve bebeğimizin fotoğraflarını ve kamera görüntülerini çekmek istiyorum ve arşiv yapmak istiyorum.

Hocam o zaman çok para vermene gerek yok. SX220 işini görür. Gayet güzel ciahzdır, videosu da tatmin eder normal bir kullanıcı için.
  • Arkadaşlar aslında ben başlangıçta uygun fiyata kamera almak istemiştim sonra bazı arkadaşlar kameraya ayrı para vereceğine iyi bir fotoğraf makinası al hem video çekersin hem de fotoğraf dediler ve bu şekilde araştırmaya başladım.Aslın bende CANON IXUS 900 Tİ fotoğraf makinası var siz ne tavsiye edersiniz pahalı bir fotoğraf makinası mı yoksa uygun fiyatlı bir kamera mı daha önce dediğim gibi kısmetse ocak ayında bir bebeğimiz olacak onun ve eşimin resimlerini ve video görüntülerini çekip arşiv yapmak istiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.
  • bence canon alacaksınız ixus değilde PowerShot almanızda fayda var ixus da makinanın estetiği önemli PowerShot da görüntünün kalitesi sana canon olarak önerim sx260hs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akicilevent

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar açıkçası çok olmasına gerek yok eşim ve bebeğimizin fotoğraflarını ve kamera görüntülerini çekmek istiyorum ve arşiv yapmak istiyorum.

canon 650d + 18-135 STM veya 18-55 STM...

hem foto hem video...

Kamera Çekimi de İyi Olan Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

• Fiyat araligi soylerseniz millet kuru-siki atis yapmaz, dslrlar havada ucusmus
  • Öyle mikro boyutta sensörlü fotoğraf makinaları ile bebek fotoğrafı falan çekmeyi hayal bile etmeyin. Mümkünü yok 100 fotoğraftan 90'ı bulanık çıkar. Çünki bebeği dur evladım bi poz ver deyip dinletip durduramazsınız. Bir de ev içinde az ışıklı ortamlarda fotoğraflamak istersiniz ki bu da yüksk ISO gerektirir. O zaman da bu mercimek sensörlü makinalar size çamur gibi fotoğraflar verir. Verdiğiniz 500-600-700 lira ile vah vah der kalırsınız. Flaş patlatamazsınız göz gelişimi henüz tamamlanmamış bebeğin ani ve parlak ışıktan zarar görme ihtimali çok yüksektir çünki. O sebeple size sensörü büyük ve bu sebeple yüksek ISO'larda çok kumlanma yapmayan bir makina gerekir.
    -
    Ev içi flaşsız odadaki avize-lamba aydınlatması altında çektiğim fotoğraflar genellikle 800-1600 ISOlarda ancak çocuğun el-kol hareketlerini hayalet gibi bulanık çekmememi sağlıyordu. Bu canon Sx260, ixus bilmem kaç, Sx160 vb. gibi 1/2.3" sensörlü diğer markaların modelleri de 800 iso'da size cep telefonunuzdan zerre daha iyi fotoğraf vermezler. O sebeple boşuna bu makinalara para vermeyin. Yok bütçeniz yukarı modellere yetmiyor ise o zaman başınıza geleceği bilin. Çok pahalı bir şey alıp iyisini almaya çalışmayın. Misal Canon Sx230 falan yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Ağustos 2013; 2:26:16 >

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Yorumunun içtenliği ve açıklayıcılığı için çok teşekkür ederim.Tabiki bütçem uygun bile olsa önemli olan pahalısını almak değil optimum fayda sağlayanı almak.Verdiğin modeli inceleyeceğim ancak anladığım kadarıyla fotoğraf çekimleri iyi ya kamera çekimi nasıl? bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Fiyat araligi soylerseniz millet kuru-siki atis yapmaz, dslrlar havada ucusmus

Fiyat aralığı 1200 tl ye kadar ancak böylede söylenince herkes 1200 tl lik makinadan aşağı bir makina tavsiye etmiyor :) daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi benim amacım belli buna göre en uygun fiyatlı ve verim alabileceğim makina arıyorum
  • Size Sony Nex serisinden(Bulabilirseniz f3, 5r biraz pahali olabilir) ve ya Olympus Pen serisinden butcenize uygun biri iyi gider, otomatik modlari iyidir rahat rahat cekersiniz. Cok ilgili degilseniz dslr can sikabilir ama otomatik netleme olayina bir numaradir kendileri. Cocugunuz (Allah hayirli uzun omur versin) Usain Bolt olarak dogmadikca netleme hizi probleminiz olmaz zaten diye dusunuyorum
  • skylineGTR_34 kullanıcısına yanıt
    :))) umarım Bolt olmazz önerilerin için çok teşekkür ederim.
  • yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • Canon D600 nasıl yada aynı fiyatlarda hangi makina kamera özelliğide benim için önemli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.