Şimdi Ara

kamera çözünürlüğü benim için önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yaklaşık 1 aydan beri piyasayı takip etmekteyip yeni bir ceh telefonu almak istiyorum ama alacağım telefonun video çözünürlüğü çok iyi olması gerekiyor video kameralarını aratmayacak görüntüyü vermesi gerekiyor yani ayrıyetten dijital kamera almayalık evdeki samsung 117 ekran televizyonumda çektiğim görüntüleri rahatça dağılma olmadan izleyebileyim.
    Bütçem 800 tl ye kadar çıkabilir 800 geçmezse iyi olur dediğim gibi benim için telefonda en önemli şey fotograf kalitesi ve video çözünürlüğü tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde piyasada bulunan telefonlarda diyelim 720p hd görüntü çeken bir telefonun megapikseli 5 birde 8 mp telefonunda çözünürlüğü 720p aralarında ciddi farklar varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum

• Xperia Neo al

8mp kamerasiyla seni tatmin edecektir
  • yazılım anlamında çok şey beklemiyor asıl amacım kamera diyorsan kesinlikle Nokia N8.

12 MP, Xenon flash, HD video ve videoda stereo ses kaydı
  • xperia neo vatan bilgisayarda yok aslında piyasada neredeyse bulmak imkansız üretimi durdurulmuş neonun yerine neo v çıkmış neo v ninde görüntü kalitesi pek tatmin edici gelmedi bana 5 mp video çözünürlüğüde iyi değil ne kadar 720 p hd görüntü desede soru işareti kullanıcı yorumlarını okudum çoğu kamerasından memnun değil
    Nokia N8 ise iyi gibi görünsede fiyatı fazla 990 tl vatanda 12 mp kamerası var evet ama 1080 değil çözünürlüğü işte arkadaşlar bende bunu anlamıyorum nokia 12 mp xperia neo v 5 mp ikisininde çözünürlüğü 720p nasıl oluyor?
  • acer liquid e ve nokia c5-03 bunlar daha ucuz ben nokia c5-03kullanıyom çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bakarsanız kesinlikle N8 alın.0 alacaksanız Sony Ericson Xperia Neo iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!Alvin!!

acer liquid e ve nokia c5-03 bunlar daha ucuz ben nokia c5-03kullanıyom çok memnunum

millete c5-03 önerip durma ,anladık mecburiyetten aldın bari millete aldırma şu antika telefonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @çağlar valla ben çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!Alvin!!

@çağlar valla ben çok memnunum

3310 gibi telefonlardan o telefona gecersen memnun kalırsın ancak daha önce iyi bir telefon kullaanıpta c5 aldıysan fena pişman olursun
  • şu anki telefonum zaten nokia c5 :)) evet ideal kullanışlı bir telefon yani fazlasını istemeyenler için ideal
  • @çağlar benim para c5'e zor yetti aga napam
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminfankulubu

xperia neo vatan bilgisayarda yok aslında piyasada neredeyse bulmak imkansız üretimi durdurulmuş neonun yerine neo v çıkmış neo v ninde görüntü kalitesi pek tatmin edici gelmedi bana 5 mp video çözünürlüğüde iyi değil ne kadar 720 p hd görüntü desede soru işareti kullanıcı yorumlarını okudum çoğu kamerasından memnun değil
    Nokia N8 ise iyi gibi görünsede fiyatı fazla 990 tl vatanda 12 mp kamerası var evet ama 1080 değil çözünürlüğü işte arkadaşlar bende bunu anlamıyorum nokia 12 mp xperia neo v 5 mp ikisininde çözünürlüğü 720p nasıl oluyor?

Öncelikle fotoğraf çekimi ile video çekimi ayrı şeylerdir. Kamera çözünürlüğü ile alakası yoktur.

Sorunun cevabı kesinlikle N8'dir başka bir şey önermiyorum. 1080p olmaması seni yanıltmasın. N8 1080p çeken tüm cihazlardan daha iyi video çekiyor. Dünyanın en iyi fotoğraf ve video çeken telefonu hâlâ N8'dir.

• sony xperia neo almaya karar verdim ama telefonu hiçbiryerde bulamıyorm vatanda yok bu telefondan teknosada var ama pahalı 999 tl verilmez bu para onun yerine nokia n8 alırım 920 tlye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.