kamera + güneş paneli + modem kullanarak uzakta bahçemi izlemek istiyorum. bahçemde elektrik yok uzakta dağbaşı bir bölgede. yardım gerekli. sadece modem var; 20 megabit hıza çıkabilen sim kartlı modem. onun dışında dönebilen hareketli gece görüşlü bir kamera gerekli - nasıl bir kamera olmalı ? elektrik üreten paket sistem güneş paneli alıcam-
bunların üçünü bir demirci ustasına bahçe ortasına bir kule yaptırarak sabitleyeceğim. dış etkenlerde koruma sağalayacağım, cam fanus gibi bir şeyde yaptıracağım.
ucuza mal edebileceğim böyle bir sistem kurabilirmiyim ? şöyle bir durum söz konusumu ; modem sürekli yayınmı yapar. sim kartlı ınternet kullanacağımdan çok maliyetlimi olur. dilediğim zaman uzaktan erişebilsem ve internetden ozaman yese. yani bu kısımlarını bilemiyorum.
bilen arkadaşların fikirlerini beklerim.
biraz ugraşla olmayacak bir sistem değil yapılabilr detay veriseniz yardımcı olalaım
teşekkür ederim. detaylar aşağıda. bunlar tamamen plan dahili techızatlar. henüz alım yapılmadı. 480 tl ::: kamera; Motorola Scout 1500 mevcut ::: modem; Turkcell'in Vınn modeli SM altyapısı üzerinden internet erişimini WiFi modemi 380 tl :::güç kaynağı;10w lık Güneş Aydınlatma Seti. çalıştırdıkları : Normal bir soğutucuyu 4 saat soğutabilir 2 led lambayı 10 saat boyunca aydınlatabilir tahminen modemi de 24 saat çalıştırabilir.
detaylar bunlar. kombine edip bağlama ve ayarlar kalıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme