Şimdi Ara

Kamera Sorunu..Bilenler yardımcı olsun Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6230İ TELEFONUM VAR.ÇEKTİĞİM FOTOGRAFLARDA TAM NETLİĞİ BİR TÜRLÜ YAKALAYAMADIM.ÇOK FAZLA DENEME YAPTIM,KAPAKSIZ VE SABİT CEKİM DAHİ YAPTIGIMDA FOTOLAR YİNEDE NET CIKMIYOR.
    ACABA SEBEBİ NE OLABİLİR?
    NASIL GİDEREBİLİRİM BU SORUNU?

• arkadaşım kamera ayarlarına girerek görüntü ayarlarını yükseltin öncelikjle daha sonra görüntü boyutunu
    1280-1024 e ayarların tabi bu boyutta fotoğrafların bellekte daha fzazla yer kaplıyor...
    bu işlemler biraz görüntü kalitesini arttırır...
    pc de görüntü kalitesinde düşme olması normal içiniz rahat olsun
  • çözünülürlügü en üst seviyedenmi ayarladın yani kaça kaç birde şöyle dene bazen kendi ışıkları bazı ortamlarda ters tepiyo ışık beyaz ve resmini çekeceginiz yere tam uygulanmalı telefonunuzda netlik gerekse ortam ayarları varsa onlarıda bi kontrol edin....
  • hepsini denedim, farklı ortamlarda sürekli çekimler yapıyorum ama sanki makinadan kaynaklı bir dengesizlik var gibi.en yüksek cözünürlükte çekiyorum ama bilgisayara atınca net olmadıgı çok belli oluyor.

1280-1024 ayarında..
  • selamlar...
    sen bu soruyu burda değilde cep telefonu bölümüne sorsan daha çabuk cevap alırsın sanki
    işte sana link
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_188/tt.htm
  • Eğer Görüntü/Video özelliklerinde kalite en yüksek olarak ayarlanmışsa daha iyi görüntüyü yakalayamazsın maalesef. Zaten 1.3 MP kameradan daha iyisini beklemek saçma olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.