Şimdi Ara

kameradan cd ye kayit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bende "sony ccd-trv428e pal" video kamera var ben bunu bilgisayara baglayip cd ye kayit yapmak istiyorum. fakat bu kamerada bilgisayara baglamam icin usb cikisi yok. bir ucu sari bir ucu siyah olan bir kablo var. bu konuda bilgisi olan varmidir. yardima cok ihtiyacim var. simdiden herkese tesekkurler ve selamlar.

• Kameranin USB veya baska bir data cikisi yoksa. Tek cozum Video capture karti sayesinde goruntuleri bilgisayara aktarmaktir. Eger bilgisayarinda bir TV karti varsa S-Video girislerine senin kameranin cikislarini bagla. Sonra kamerani play moduna al ve bilgisayarindaki herhangi bir kayit programi ile goruntuleri capture yap. Sonrasinda belki avi olarak kaydetmissen mpeg formatina donusturmen gerekebilir. Ardindan elde ettigin dosyayi Nero veya benzeri bir programla CD'ye kaydedersin...
  • tesekkurler. tv karti var. peki bu siyah ve sari kabloları nereye baglayacagim tv kartinda.
  • s-video cikisi benim kablolardan farkli.
  • tv kartında turuncu bir giriş varsa kameranın sarı kablosunu ona tak ama sesi kaydedemezsin başka giriş yoksa bende öyle çünkü sen bak işte girişlere dene
  • sarı kabloyu turuncu girişe takıyorum fakat tam girmiyor. oturmuyor yani.
  • arkadaslar bana yardim edin nolurrrrrrrrrrrrrrrr
  • Topic yanlış yerde buradan yardım alamazsın....

http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/tm.htm <<<------------
  • Dediğin olayı ben sürekli yapıyorum FLY 98 TV kartım var. TV kartı üzerindeki Sarı olan giriş görüntü girişidir kameradan çıkan sarı kabloyu buraya takacaksın sonra diğer beyaz- veya siyah kablo ise ses aktarımı yapmana yarar bunu ya bilgisayarın mikrofon girişine yada TV kartı üzerinde bulunan michrophone in kısmına takacaksın . Sonra benim tavsiyem kayıt yaparken movie maker kullan. Ben bir çok program kullandım ama en iyi performansı movie makerdan aldım tabi kayıt özelliklerinden 2.1 mb / sec seçmeyide unutma, bu kameralar analog olduğu için en kaliteli modda kayıt yapman lazım. Ayrıca bu işlere başlamadan önce piyasada ne kadar codec varsa yükle. Ben direk DIVX formatında kayıt yapıyorum. Sanırım sorunun çözülebilmiştir :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byurt -- 12 Haziran 2005, 2:09:05 >
  • kamerada DV çıkışı var mı ? vardır byük ihtimalle bende 265e modeli var(yada buna benzer bi model) onunla yapabiliorm. ama pc de firewire portu olması lazım. o şekilde dvd görüntüsünde pc ye aktarabilirsin. kameranın girişlerine bak, dv yada i-Link yazan bi yer var mı diye, varsa olay hallolmuş sayılır, tabi anakartta yada extradan bi firewire portun varsa.,
  • sağolun arkadaşlar .
    görüntüyü bilgisayara aktarmayı başardım fakat sessiz oluyor. çünkü mikrofon çıkışına taktığım siyah kablo boşta duruyor tam oturmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.