Şimdi Ara

KAMERAM ARIZALANDI -GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Panasonic mx500 kamera almıştım 3 yıl önce. güzel bir kamera fakat son 4-5 aydır renklerde problem çıkarıyordu. ben ccd sensörü bozuldu diye düşündüm ve doğruymuş. ccd sensörleri arıza yapmış. sirkecide bir çok yere sordum tamir maksadıyla. aldığım cevaplar beni baya üzdü. ccd fiyatı 650 +kdv . düşünsenize çok iyi bir kamera alıyorsunuz . bir arıza yapıyor ve makinanın fiyatı kadar tamir masrafı.
    Sorum gelince bu işi daha kolay ve mantıklı nasıl yaparız. makinayı çöpe mi atayım yoksa?
    daha tornavida değmedi. Aklıma yurt dışından hparça getirtmek gibi düşünceler geliyor ama ne derece mantıklı ve nasıl olur bilmiyorum. Burda bu fiyatlara tamir ettirmek mantıklı gelmedi açıkcası.
    Evet sizlerin görüşlerini bekliyorum.

(Birde panasonic sitelerinde ccd sensörlerin fabrika hatası olarak değiştirildiği gibi yazılar görmüştüm. Ne kadar doğru . Tekofaks a sormanın bir anlamı varm ıbilmiyorum. bir türk firması kendinin satmadığı bir makinaya baklmayı bile hoş karşılamıyor. )

• yenisini alın.
  • madem yedek parca olarak ccd ye 650 ytl cekiyolar. sende parcala kamerayı yedek parca niyetine sat onlara... resmen dolandırıcılık yaa, kamera fiyatına CDD...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 3 Nisan 2007; 2:07:20 >
  • cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
    internette biraz araştırdım. ingilizcem fazla yok. o nedenle anlamadım.aşağıya bulduğum bir yazıyı ve linki veriyorum. acaba panasonic ücretsiz mi değiştiriyor.

Notice for NV-MX500 & NV-GS200 - 3CCD models of Digital Video Camera

Panasonic has been notified of a possible component failure with a limited number of NV-MX500A (2003 Model) and NV-GS200 (2004 Model) camcorders. The symptoms relate to abnormal camera picture (attached are examples of abnormal pictures).

This anomaly is limited to the serial number range listed below.

If your camcorder demonstrates a specific symptom, falls within the serial number range below, and the fault is caused by the CCD, Panasonic will replace the CCD at no cost to the consumer. If the fault is caused by component(s) other than the CCD, then the associated costs with inspecting and repairing the camera are excluded and will not be covered by Panasonic.

To locate your nearest Authorised Service Centre, please visit our web sitehttp://www.panasonic.com.au/support/service_centres/index.cfm or contact Panasonic Customer Care Centre on 132600.

Model Numbers
    SerialNumberRanges

NV-MX500A (2003)
    E3Hxxxxxx, F3Hxxxxxx, G3Hxxxxxx, H3Hxxxxxx,

I3Hxxxxxx, J3Hxxxxxx, K3Hxxxxxx, L3Hxxxxxx

and A4Hxxxxxx

NV-GS200 (2004)
    B4Hxxxxxx, C4Hxxxxxx and D4Hxxxxxx

This notice relates to Digital Video Cameras of the model and serial numbers outlined that are experiencing symptoms as described below:

When the digital video camera is in camera mode, the LCD panel or EVF produces abnormal image as a distorted image, no colour or no image.

• quote:

Orjinalden alıntı: xman

Model Numbers
    SerialNumberRanges

NV-MX500A (2003)
    E3Hxxxxxx, F3Hxxxxxx, G3Hxxxxxx, H3Hxxxxxx,

I3Hxxxxxx, J3Hxxxxxx, K3Hxxxxxx, L3Hxxxxxx

and A4Hxxxxxx

NV-GS200 (2004)
    B4Hxxxxxx, C4Hxxxxxx and D4Hxxxxxx

Eğer senin makinanın seri numarası yukarıdaki kodlarla başlıyorsa ve o mesajda gösterilen görüntülerdeki anormallikler varsa, firma bunu ücretsiz değiştiriyor, ancak hata farklı bir birimden (CCD dışındaki) kaynaklanıyorsa, ücret almama olayının garantisi yok.
  • Örnek verdiği görüntüler aşağıda ...

For example:

KAMERAM ARIZALANDI -GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.