Şimdi Ara

Kameranızı bulamıyoruz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nirvana laptopım var. Kameramda 2 haftadır bir sorun var. Siyah bir ekran belirip kameranızı bulamıyoruz yazıyor. Hata olarak da ''no cameras are attached'' veriyor. Sürücüleri kontrol ettim, FN tuşunun işe yaradığı yazılmış onu kontrol ettim. İki haftadır herşeyi yapıyorum fakat düzelmedi. Görüntüleme aygıtı dediği yerde sarı ünlem çıkıyor.

Kameranızı bulamıyoruz sorunu

Defalarca kaldırdım yeniden yükledim fakat düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nécromant -- 1 Mayıs 2019; 21:16:31 >

• cihazı sag tıklayıp devre dısı bırak de....Sonra donanım degişikliklerini tara de
  • yada donanım kimligi nı ve işletim sisteminin ne oldugunu yazarsan ona uygun driver bulmaya calısırız. Windows 10 kullanıyorsan bazı kameraları desteklemıyor...
  • Üçüncü parti driver ve uygulama yuklemeyi denedinmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk dediklerinizi yapmıştım fakat olmadı. Intel(R) HD Graphics 4600 drivers / Razer Blade ve NVIDIA GeForce 940M görünüyor donanım kimliğinden. Daha önce düzgün bir şekilde çalışıyordu halbuki...
  • Hocam denedim fakat başaramadım. 260ci WIA driver (usb) denilen arkadaşı indirmiştim yükleyemedim.
  • Nécromant kullanıcısına yanıt
    malwarebytes ile spam virus taraması yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nécromant kullanıcısına yanıt
    Srikant Sahuyoutube
    Solved: we can't find your camera windows 10 Error code 0xa00f4244 (Updated 2019)
    https://www.youtube.com/watch?v=3zFAhrmwc0U

bir şu videodakileri yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

https://www.youtube.com/watch?v=3zFAhrmwc0U

bir şu videodakileri yapın
    Hepsini yaptım tek tek. Yine yok. Şimdi de söylediğiniz virüs taramasını yapacağım. Aslında tam virüs taraması da yaptım sorun ortaya çıktıktan sonra avast premium ile. Hiçbir şey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nécromant

Hocam denedim fakat başaramadım. 260ci WIA driver (usb) denilen arkadaşı indirmiştim yükleyemedim.
    Ozaman sorun kamerada olabilir varsa kıyıda köşede USB kamera bağlayın bide öyle deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Ozaman sorun kamerada olabilir varsa kıyıda köşede USB kamera bağlayın bide öyle deneyin.

Alıntıları Göster
    Aynen onu deneyeceğim. Teşekkürler.
  • Bendede aynı sorun var discorddan test ettiğimde kamera sorunsuz çalışıyor fakat windows 10un kendi kamera uygulamasında hatalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.