Şimdi Ara

Kamerası en iyi telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi gunler, Cok kez soruldu bu soru fakat teknolojide her gecen gun gelişiyor.
    Kendi telefonum LG G2 esimde de Samsung Note 2 var. Esim telefonunun kamerasindan sikayetci (yenidogan bir bebegimiz var ve surekli fotograf cekmek istiyor esim.) Benim g2 den daha iyi fotograf ve video kalitesi alabilecegimiz, performans olarak kasmayan, 3 gb ram olabilir f/p urunu sizce hangi telefonu almaliyim? Yardimci olabilecek arkadaslara cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lumia 1020 derim ve giderim 41mp kamera 2gb ram w10 güncellemeside alacak mağazası biraz geride çok uygulama aramazsanız 1020 kamera için üretilmiş bir telefondur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunabilirse lumia 1020 harika bir kameraya sahip cihazdır performansıda gayet iyidir . Samsung galaxy k zoom var ancak çok kalın bir telefon ve estetik durmuyor .

Note 4 büyüklüğü problem değilse çok güzel bir kameraya ve özelliklere sahip alınası bir cihaz bütçeniz el veriyorsa düşünmeden alın derim .

Onun haricinde m8 cihazı portre ve makro çekimlerde harika iş çıkarsada manzara çekimlerinde başarılı olmadığını söylersem yalan söylemiş olmam . Çift kamera teknolojisi ile çok güzel derinlik ayarlıyabiliyorsunuz .

Eğer büyük bir telefon istemiyorum diyorsanız Sony xperia z3c sınıfında çok güzel bir cihaz performans anlamında beklenenden fazlasını verecektir . Kamera konusuna gelince her ne kadar diğer markalara bile sony lens satsa bile yazılımla kamerasını tam istediği düzeye getiremiyor . Kötü çekmiyor ancak resimler diğer telefonlara kıyasla biraz daha soğuk çıkıyor bilmem anlatabildim mi Tabii abartılı şekilde değil özellikle merak ettiğin karşılaştırmalar varsa phonearenadan fotoğraf karşılaştırmalarına ayrıntılı olarak bakabilirsin .

• Huwai g7

• Tesekkurler arkadaslar butun yorumlar icin. z2 ye baktim bugun kamerasi benim g2 den bile kotu gibi geldi sanki biraz mat. Fakat fiyati uyguna alinabiliyor muhtemelen z2 alacagim ama z3 de gonlumde yatmiyor degil

• Telefonda kamera yapan şöle açıklanmış.
    1- İphone 6 ve 6 plus
    2-s5 samsung
    3- z3
    4- z2
    5-nokia 808
    6-z1
    7- lumia 1020
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakaaaa

Telefonda kamera yapan şöle açıklanmış.
    1- İphone 6 ve 6 plus
    2-s5 samsung
    3- z3
    4- z2
    5-nokia 808
    6-z1
    7- lumia 1020

Bu cihazlar arasinda en iyi "kamera" donanimina sahip ve dslr kamera kadar iyi sonuclar veren lumia 1020 nasil olurda 7. Sirada olur? Bu sonuclara inanmayiniz.

Lumia 1020 ilk sirada olmali.

Cekim konusunda inanamayan arkadaslar olursa dh forumda "Cep Telefonu Fotografciligi" adli konuya bakin acik ara lumia 1020.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Dxomark i baz alarak yazmis arkadas, malum dxomarkin ne oldugu belli ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: einlied

Dxomark i baz alarak yazmis arkadas, malum dxomarkin ne oldugu belli ;)

O site hakkinda bilgim yoktu. Ama nette biraz arastirma yaptiktan sonra anladim

• Lumia 1020 doğru tercih olur.Piyasada yanına yaklaşan olmadı uzun bir sürede olmaz heralde.1020 telefondan çok fotoğraf makinesi gibi bir cihaz özellikle manuel ayarları kullanmayı öğrenirseniz müthiş fotoğraflar çıkartabilirisiniz.Dslr ile karşılaştırılan bir cihazdan bahsediyoruz umarım anlatabilmişimdir :)
  • stansah S kullanıcısına yanıt
    Kardeş eşinde zaten Note 2 varmış. O yüzden en iyi tercih 808 PureView'dur. 808 hâlâ en iyi kameraya sahip telefondur.

Arkadaşlar hâlâ bazılarınız iPhone 6, Z3, G7, M8, Note 4 falan yazıyor şaka mısınız yahu? Saydığınız telefonların hiçbiri 808'in yanından geçemeyecek seviyede kameraya sahipler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    İlk sırada olması gereken 808'dir. L1020'den daha iyi çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L1020 diyorum.
  • lumia 1020 kullandım şuan samsung k zoom kullanıyorum. iç mekanda k zoom çok daha iyi 60fps video kayıdıda var telefonun kalınlığı çok önemli deyilse bu telefonu alın çoğu kompack cihazdan daha iyi özellikle video kaydı gündüz bol ışıkta canon 650d d5100 bu cihazlardan daha iyi video kayıdı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

İlk sırada olması gereken 808'dir. L1020'den daha iyi çekiyor.

Bu liste için bahsetmiştim. İlk sıra 1020 nin diye.
    Yoksa hala 808 in yanına şu anda yaklasabilmis cihaz yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.