Bildirim
kamerasız siyah ekran telefonlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
valla tam adını bilmiyorum ama o tür ekranlara ''siyah ekran'' denmediğine bahse girebilirim
sanırım oled ekran deniyordu ??! -
quote:
Orijinalden alıntı: face1tr
valla tam adını bilmiyorum ama o tür ekranlara ''siyah ekran'' denmediğine bahse girebilirim
sanırım oled ekran deniyordu ??!quote:
Orjinalden alıntı: face01tr
sanırım oled ekran deniyordu ??!
Monkrom deniyor benim bildiğim kadarıyla -
iide konuşcak bi şeyleri yok kiquote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısıquote:
Monkrom deniyor benim bildiğim kadarıyla
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısıquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bersoy
quote:
Dogrusu monokrom olacak arkadaslar..
-
ben konuşcak bişe biliyorum siz 3310 da yılanda kaç puan yaptınız?...quote:
Orijinalden alıntı: Angelmaxquote:
Orjinalden alıntı: bersoy
quote:
Dogrusu monokrom olacak arkadaslar..
Alıntıları Göster
-
2250quote:
Orijinalden alıntı: salagil
ben konuşcak bişe biliyorum siz 3310 da yılanda kaç puan yaptınız?...
Alıntıları Göster -
quote:
Orjinalden alıntı: trex197
biz hep kameralı tellefonlaru konuşuoz birazda siyah ekran telefonları kınuşalım yeni çıkan siyah ekran telefon varmı?
Zamaninin en iyi siyah-beyaz ekrana sahip teli bence kesinlikle siemens C55 tir.. sms, ems, wap 1.2.1 tarayici, gprs class 8, sesle arama, ses kayit, sesli komutlar, handsfree, 16 kanal poli melodi, mono, wav, str destegi, resimli tel rehberi, kaydettigin sesleri zil sesleri yapabilme, java oyun ve uygulama destegi, dinamik isik ve titresim efektleri, alarm,T9, uc farkli ekran ve tus takimi isigi, 80 grama agirlik, ufak boyut, s1k tasarim gibi zamaninin otesinde ozelliklere sahipti.. simdi eskimis de olsa 3 yil once bu ozellikler bir arada hic bir telde yoktu.. ve hala kullanan epey kisi var.. Mesela onlardan biri de benim..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soruna gelirsek; nokia nin 1101, 1110, 1100, siemens A70, motorola C115, C116, C117, samsung N700 benim bildigim yeni monokrom ekrana sahip tellerdir..
-
quote:
Orijinalden alıntı: masterr
iide konuşcak bi şeyleri yok ki
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: masterr
iide konuşcak bi şeyleri yok ki
baksana siyah ekranın ne demek olduğunu öğrendik.. Açıkcası benim için yararlı oldu
siyah ekran = monokrom
-
quote:
Orijinalden alıntı: kürsad
2250
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kürsad
2250
Nokia nin 2250 diye yeni cikan monokrom (siyah-beyaz, renksiz) ekranli bir modeli yok arkadasim.. 2650 diyeceksen o da renkli ve kapakli bir modeldir.. -
3310 ilk çıktığında, 2 ay alamadan gezmiştim, para biriktirmiş almıştım, vay bee.. Yılan oyununda 1800 puanı zor yapmıştım. Sonra Uzun mesaj yazma özelliği acayip etkilemişti beni :) Ne telefonud beee...quote:
2250
Nokia nin 2250 diye yeni cikan monokrom (siyah-beyaz, renksiz) ekranli bir modeli yok arkadasim.. 2650 diyeceksen o da renkli ve kapakli bir modeldir..
Alıntıları Göster
-
guzel gunlerdi siyah-beyaz telli zamanlar bide simdiye bak tel.de televizyon bile izlionquote:
Orijinalden alıntı: Noxco
3310 ilk çıktığında, 2 ay alamadan gezmiştim, para biriktirmiş almıştım, vay bee.. Yılan oyununda 1800 puanı zor yapmıştım. Sonra Uzun mesaj yazma özelliği acayip etkilemişti beni :) Ne telefonud beee...
Alıntıları Göster
way beee -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
3310 ilk çıktığında, 2 ay alamadan gezmiştim, para biriktirmiş almıştım, vay bee.. Yılan oyununda 1800 puanı zor yapmıştım. Sonra Uzun mesaj yazma özelliği acayip etkilemişti beni :) Ne telefonud beee...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: noxco
dur-devam dur-devam yapıp biraz kasarsan 2000 hayal değil
ben 1 sene kullandım sonra motorsiklet kazası yapınca babam moral olsun diye 5210 aldı
-
1100 GÜZEL İŞTE BİLDİĞİN TELEFONquote:
Orijinalden alıntı: tembel hayvanquote:
Orjinalden alıntı: noxco
dur-devam dur-devam yapıp biraz kasarsan 2000 hayal değil
ben 1 sene kullandım sonra motorsiklet kazası yapınca babam moral olsun diye 5210 aldı
Alıntıları Göster
NE EKSİK NE FAZLA
-
3310 6. telefonumdu 2 kere o telefonu almıştım ne günlerdi tespih yerine kullanıyodum arsıra ii oluyodu yawquote:
Orijinalden alıntı: GRANİT
1100 GÜZEL İŞTE BİLDİĞİN TELEFON
NE EKSİK NE FAZLA
Alıntıları Göster -
3310 kral telefondu space impact oynardım ben o telefonda vay be.quote:
Orijinalden alıntı: istanbullut
3310 6. telefonumdu 2 kere o telefonu almıştım ne günlerdi tespih yerine kullanıyodum arsıra ii oluyodu yaw
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: justkny
3310 kral telefondu space impact oynardım ben o telefonda vay be.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kartal4891
oyunları unutulmaz zaten bi baaşkaydı o yaw sıfırı olsa gider şimdi gene alırım
-
bence de c55 yani benimki bi de 8310 vardı ama o sosyete telefonuyduquote:
Orijinalden alıntı: istanbullutquote:
Orjinalden alıntı: kartal4891
oyunları unutulmaz zaten bi baaşkaydı o yaw sıfırı olsa gider şimdi gene alırım
Alıntıları Göster
-
Yılan oyunu dendimi pek bilinmez ama motorola telefonlardaki s*çan yılan oyunu çok güzeldirquote:
Orijinalden alıntı: brklcm
bence de c55 yani benimki bi de 8310 vardı ama o sosyete telefonuydu
Alıntıları Göster -
quote:
2250
Nokia nin 2250 diye yeni cikan monokrom (siyah-beyaz, renksiz) ekranli bir modeli yok arkadasim.. 2650 diyeceksen o da renkli ve kapakli bir modeldir..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Angelmax
quote:
2250
yılan oyununun skoru
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- turkcell mail adresi
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- a21s hard reset
- samsung ekran görüntüsü alma
- virüs nasıl temizlenir
- en iyi telefon kılıfı markaları
- silicon carbon batarya nedir
- turkcell t10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X