Şimdi Ara

kamerasız siyah ekran telefonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz hep kameralı tellefonlaru konuşuoz birazda siyah ekran telefonları kınuşalım yeni çıkan siyah ekran telefon varmı?

• valla tam adını bilmiyorum ama o tür ekranlara ''siyah ekran'' denmediğine bahse girebilirim
    sanırım oled ekran deniyordu ??!
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

valla tam adını bilmiyorum ama o tür ekranlara ''siyah ekran'' denmediğine bahse girebilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

valla tam adını bilmiyorum ama o tür ekranlara ''siyah ekran'' denmediğine bahse girebilirim

Monkrom deniyor benim bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

quote:

Alıntıları Göster
    iide konuşcak bi şeyleri yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısı

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bersoy

quote:

Dogrusu monokrom olacak arkadaslar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: bersoy

quote:

Dogrusu monokrom olacak arkadaslar..

Alıntıları Göster
    ben konuşcak bişe biliyorum siz 3310 da yılanda kaç puan yaptınız?...

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

ben konuşcak bişe biliyorum siz 3310 da yılanda kaç puan yaptınız?...

Alıntıları Göster
    2250
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trex197

biz hep kameralı tellefonlaru konuşuoz birazda siyah ekran telefonları kınuşalım yeni çıkan siyah ekran telefon varmı?

Zamaninin en iyi siyah-beyaz ekrana sahip teli bence kesinlikle siemens C55 tir.. sms, ems, wap 1.2.1 tarayici, gprs class 8, sesle arama, ses kayit, sesli komutlar, handsfree, 16 kanal poli melodi, mono, wav, str destegi, resimli tel rehberi, kaydettigin sesleri zil sesleri yapabilme, java oyun ve uygulama destegi, dinamik isik ve titresim efektleri, alarm,T9, uc farkli ekran ve tus takimi isigi, 80 grama agirlik, ufak boyut, s1k tasarim gibi zamaninin otesinde ozelliklere sahipti.. simdi eskimis de olsa 3 yil once bu ozellikler bir arada hic bir telde yoktu.. ve hala kullanan epey kisi var.. Mesela onlardan biri de benim..
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Soruna gelirsek; nokia nin 1101, 1110, 1100, siemens A70, motorola C115, C116, C117, samsung N700 benim bildigim yeni monokrom ekrana sahip tellerdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: masterr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: masterr

baksana siyah ekranın ne demek olduğunu öğrendik.. Açıkcası benim için yararlı oldu
    siyah ekran = monokrom

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

2250

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

2250

Nokia nin 2250 diye yeni cikan monokrom (siyah-beyaz, renksiz) ekranli bir modeli yok arkadasim.. 2650 diyeceksen o da renkli ve kapakli bir modeldir..
  • quote:

quote:

2250

Nokia nin 2250 diye yeni cikan monokrom (siyah-beyaz, renksiz) ekranli bir modeli yok arkadasim.. 2650 diyeceksen o da renkli ve kapakli bir modeldir..

Alıntıları Göster
    3310 ilk çıktığında, 2 ay alamadan gezmiştim, para biriktirmiş almıştım, vay bee.. Yılan oyununda 1800 puanı zor yapmıştım. Sonra Uzun mesaj yazma özelliği acayip etkilemişti beni :) Ne telefonud beee...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

3310 ilk çıktığında, 2 ay alamadan gezmiştim, para biriktirmiş almıştım, vay bee.. Yılan oyununda 1800 puanı zor yapmıştım. Sonra Uzun mesaj yazma özelliği acayip etkilemişti beni :) Ne telefonud beee...

Alıntıları Göster
    guzel gunlerdi siyah-beyaz telli zamanlar bide simdiye bak tel.de televizyon bile izlion
    way beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: noxco

dur-devam dur-devam yapıp biraz kasarsan 2000 hayal değil

ben 1 sene kullandım sonra motorsiklet kazası yapınca babam moral olsun diye 5210 aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: tembel hayvan

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

dur-devam dur-devam yapıp biraz kasarsan 2000 hayal değil

ben 1 sene kullandım sonra motorsiklet kazası yapınca babam moral olsun diye 5210 aldı

Alıntıları Göster
    1100 GÜZEL İŞTE BİLDİĞİN TELEFON

NE EKSİK NE FAZLA

• quote:

Orijinalden alıntı: GRANİT

1100 GÜZEL İŞTE BİLDİĞİN TELEFON

NE EKSİK NE FAZLA

Alıntıları Göster
    3310 6. telefonumdu 2 kere o telefonu almıştım ne günlerdi tespih yerine kullanıyodum arsıra ii oluyodu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbullut

3310 6. telefonumdu 2 kere o telefonu almıştım ne günlerdi tespih yerine kullanıyodum arsıra ii oluyodu yaw

Alıntıları Göster
    3310 kral telefondu space impact oynardım ben o telefonda vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justkny

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

oyunları unutulmaz zaten bi baaşkaydı o yaw sıfırı olsa gider şimdi gene alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbullut

quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

oyunları unutulmaz zaten bi baaşkaydı o yaw sıfırı olsa gider şimdi gene alırım

Alıntıları Göster
    bence de c55 yani benimki bi de 8310 vardı ama o sosyete telefonuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: brklcm

bence de c55 yani benimki bi de 8310 vardı ama o sosyete telefonuydu

Alıntıları Göster
    Yılan oyunu dendimi pek bilinmez ama motorola telefonlardaki s*çan yılan oyunu çok güzeldir
  • quote:

quote:

2250

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

2250

yılan oyununun skoru

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.