Şimdi Ara

Kamil Koç'a Binmeyin Bindirmeyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerin Kamil Koç kullanıcısı ve firmayı her yerde öven tüm biletlerini bu firmadan alan biri olarak söylüyorum bu firmadan bilet almayın kimseye de aldırmayın arkadaşlar. Dışardan bakınca iyi gibi gözüken ancak sorumluluktan kaçmak için diğer firmalar gibi bir nevi franchise usulü gibi otobüsleriyle beraber aldığı şoförleri de çalıştıran ve onların dingonun ahırı gibi hareket ettikleri bir firmadır kamil koç.

Şoförler tüm yol boyunca radyo açar arabesk dinlerler, uyarırsın kapatmazlar bi de atarlanırlar vs vs. Bunlar hep olan şeyler, bardağı taşıran kısım ise şu:

Dün İstanbul-Avanos için bilet aldım. Normalde 9-9,5 saatlik yolun sadece Nevşehir'e kadar olan kısmını 11,5 saatte geldi kendi otobüsü olduğunu sandığım şoför. Sallana sallana yayıla yayıla dolmuş gibi takılarak. Her neyse, Nevşehir'e geldikten sonra bizim seferimiz buraya kadar daha ileriye gitmiyoruz diyerek yolcuları indirdiler. Halbuki yolcular Göreme, Avanos Kayseri vb. yerler için bilet almışlardı, keza biz de. İç anadolunun ayazında onlarca kişiyi Nevşehir otogarında bıraktılar öyle. Ardından yazıhaneden biri servis gelecek sizi servisle götüreceğiz dedi. Beklemeye devam tabi. Bir süre bekledikten sonra servis getirdiler insanların yarısı sığmadı. Sığmayan kişileri o sırada gelen Metro Turizm (!!!!!!) Kayseri aracına bindirdiler bununla gideceksiniz diye. Arkadaş ben canımı sokakta bulmadım. Hayatta Metro'ya binmeyen geçmişlerini bilen bir insan olarak itiraz falan ettik ama o zaman kendiniz gidin biz başka bir şey yapamayız dediler. Zarureten Metro'nun aracına bindik. Tabi Metro durur mu yine yaptı yapacağını ve gardan çıktıktan 5-10 dakika sonra Kamil Koç'tan aktarılan yolculara ya bilet parası verin ya da araçtan inin diyerek tehditler savurdu ve biz de para vermeyince şehirlerarası yolun ortasında iç anadolu ayazında valizlerimizle beraber indirildik.

Artık sonrasında yaşadıklarımızı eş dostları arayıp yalvar yakar kendimizi aldırmaları, (hadi biz aldırdık da turistler kimi arayacak??) anlatmıyorum.

Kamil Koç sağolsun böyle bir firma arkadaşlar. Bunu buraya yazmamın sebebi de ben mağdurum görsünler benden özür dilesinler falan değil. Sadece gerekli cezayı almaları ve müşteri gözünde oluşan sahte imajının aslında boş olduğunu insanlara göstermek içindir.

Yoksa ceza için Bimer'e Ulaştırma Bakanlığına vs yazdım. Burası da Kamil Koç'u kullananlar için. Ekşisözlük üyesi bir arkadaş varsa ve bu rezaleti oraya da taşıyabilirse ayrıca sevinir minnettar kalırım kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmhungrydude -- 29 Ekim 2015; 12:17:28 >

• Şahıs araçlarının çoğu nedense sorunlu oluyor. 13 saat yol gidiyorum memlekete, şahıs araçlarında %60-70 oranında sorun yaşıyorum. Şirketin adını da mahvediyorlar. Şirketin bunlara bir çeki düzen vermesi gerekir.
  • toplanıp dava açın dünya tazminat alırsınız.
  • GrandTiger kullanıcısına yanıt
    Denetim yok zannedersem. Aşağı yukarı tüm firmalarda şahıs araçları bu şekilde. En azından benim yaşadığım.

Firmalar sorumluluktan kaçmak maliyetleri azaltmak için şahıs araçlarına yöneliyorlar. Biz de sorun yaşıyoruz. Zaten genel olarak herkes şahıs araçlarında şoförlerin dingonun ahırında gibi davranması, müzik açıp insanları rahatsız etmesi uyutmaması, yolda araç sürücüleriyle makasa girip tartışıp tekme tokat birbirine girmesine vs alışık. Bu konuda öğrenilmiş çaresizlik var.

Yalnız iş gereği sürekli şehir şehir gezen bi insan ve senede en az 30-40 kere otobüs bi o kadar da uçak kullanan biri olarak ilk defa başıma geldi böyle bir olay. Resmen şoför ben oraya kadar gitmiyorum diyerek yolun ileri kısımları için bilet alan yolcuları indirdi ve ödümüz kopan metro turizm'e bindirdi :) gerisi malum zaten.

Randaman hocam, gerçekten işin tazminat vs boyutunda değilim. Hep eleştiririm insanlar haklarını aramıyorlar ülkemizde o yüzden firmalar bu kadar yüzsüz diye ama bu sefer ben de gerçekten bu adamlarla uğraşmak ülkemiz adalet sisteminde sürünmek istemiyorum. (2 kardeşim de avukat bu arada :) )
    Tek isteğim sesimi duyurabilmek, bi farkındalık yaratabilmek, belki koca firma görür de şahıs otobüslerini de denetlemeye karar verir.

Şimdi geçmişimi kontrol ettim de son 10 ayda sadece ben kamil koç araçlarına 15 kez binmişim. Eşim, anne babam - kayınvalide peder için alınan biletler vs hariç.
    İyi bir müşteri kaybettiler, böyle devam ederlerse umarım binlercesini kaybederler.

• Bizim turlarda sıkıntı yok kamil koç için ama bu şahıs arabası sıkıntılı yakın zamanda otobüs modeli yerine şahıs/şirket arabası diye seçmeye başlayacaz turları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Bizim turlarda sıkıntı yok kamil koç için ama bu şahıs arabası sıkıntılı yakın zamanda otobüs modeli yerine şahıs/şirket arabası diye seçmeye başlayacaz turları...
    kamil koç harbiden zıvanadan çıktı geçen istanbul marmaris yolculuğu yaptım arkada oturuyorum araba ışıklarda beklerken ve kalkarken aşırı sinir bozucu bir ses veriyor yani normalde böyle bir ses gelmemesi gerek muavine diyorum ukala tavırla abi bu arabaların hepsi böyle ses verir diyor sanki hiç otobüse binmedim sonra izmir otogarına girdik araç arıza verdi havaları inmiş körüklerin havaları düştü araç yere oturdu sonra usta gelsin düzeltelim derken 2,5-3 saat mal mal 54 yolcu otogarda bekledi.Bende aynı düşüncedeyim kamil koç kurumsallıktan çok koptu.

• Koc paraya doymus artik...hic ilgilenmiyolar...zaten otobusleri hep full...bende hic kullanmiyorum k.kocu ....genelde nilufer veya pamukkaleyi tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

Koc paraya doymus artik...hic ilgilenmiyolar...zaten otobusleri hep full...bende hic kullanmiyorum k.kocu ....genelde nilufer veya pamukkaleyi tercih ederim
    Araç plakası ve sefer bilgilerini vererek şikayet etmelisiniz. Kamil Koç bu konuda sıkıdır, amcam da bahsettiiğiniz şekilde taşeron olarak Kamil Koç'ta otobüsünü işletiyordu, 2.nci şikayette sözleşmesini feshettiler, Metroya geçti rahat etti :)
  • 10 lira fazla verin uçakla gidin zamandan tasarruf edersiniz daha rahat edersiniz. 10 saat yol çekilirmi uçakla otobus neredeyse aynı fiyat
  • İki yil once kk yi celebi satin aldi. Araclari satin almayip metro sistemine dondurduler demekki.
  • Merhaba
    1 yıldır sürekli kamilkoç'tan binerim ve çevremdekilerde biner gayet memnunum,özellikle o tekli rahat koltuklar gibisi yok.

Ama bu yaptıkları çok kötü olmuş.keşke otogarda tüm yolcular orada telefonlara sarılıp şikayet etseydiniz heryeri arasaydınız o zaman nasıl yola geliyorlar görürdünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Araç plakası ve sefer bilgilerini vererek şikayet etmelisiniz. Kamil Koç bu konuda sıkıdır, amcam da bahsettiiğiniz şekilde taşeron olarak Kamil Koç'ta otobüsünü işletiyordu, 2.nci şikayette sözleşmesini feshettiler, Metroya geçti rahat etti :)

Metro'ya geçti rahat etti kısmı efsane derecesinde trajikomik

Dediklerinizi yaptım zaten, aynı gün kamil koç arandı yaşananlardan sonra tekrar arandı internet üzerinden şikayet formu dolduruldu vs vs

Bunlar zaten rutin olarak herkesin yaptığı şeyler. Bugün de Kamil Koç'tan dönüş yapıldı "kişilere gerekli cezayı verdik" diye. Benim beklediğim veya istediğim bu değil. Mesele böyle şeyler yapan kişilere gerekli cezayı vermek değil böyle kişileri çalıştırmamakta yatıyor. Ben de 1 seneden beri gerek kendim gerek eşim ve iki tarafın da aileleri için sürekli Kamil Koç'tan bilet alan insanım. İlk girdiğim site kendilerininkiydi. Sorunlar yaşıyorduk ama son 2-3 ayda tepe noktaya ulaştı.

Keza şikayet sitelerinden arattığımda da gördüğüm kadarıyla son zamanlarda şikayetler çok artmış. Heryere gidiyoruz Muş'a bile gidiyoruz diyerek Metro Turizm'e dönmüşler. İnsanlar elbet yine biner kısa vadede belki kazanırlar ama uzun vadede kaybedecekleri kesin.

Ne tesadüf ki bunları yaşadıktan sonra internetten karayolu taşımacılığı sorunları şikayet edebileceğim bir birim aradım. Maalesef bu adamları denetleyen bir birim yok. En mantıklı ve olması gereken yer Ulaştırma Bakanlığı- Karayolları Genel Müdürlüğü ancak onlarda da böyle bir şikayet birimi yok. Doğal olarak Metro'nun Kamil Koç'un istediği gibi at koşturması normal. Devletimiz sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmhungrydude

quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Metro'ya geçti rahat etti kısmı efsane derecesinde trajikomik

Dediklerinizi yaptım zaten, aynı gün kamil koç arandı yaşananlardan sonra tekrar arandı internet üzerinden şikayet formu dolduruldu vs vs

Bunlar zaten rutin olarak herkesin yaptığı şeyler. Bugün de Kamil Koç'tan dönüş yapıldı "kişilere gerekli cezayı verdik" diye. Benim beklediğim veya istediğim bu değil. Mesele böyle şeyler yapan kişilere gerekli cezayı vermek değil böyle kişileri çalıştırmamakta yatıyor. Ben de 1 seneden beri gerek kendim gerek eşim ve iki tarafın da aileleri için sürekli Kamil Koç'tan bilet alan insanım. İlk girdiğim site kendilerininkiydi. Sorunlar yaşıyorduk ama son 2-3 ayda tepe noktaya ulaştı.

Keza şikayet sitelerinden arattığımda da gördüğüm kadarıyla son zamanlarda şikayetler çok artmış. Heryere gidiyoruz Muş'a bile gidiyoruz diyerek Metro Turizm'e dönmüşler. İnsanlar elbet yine biner kısa vadede belki kazanırlar ama uzun vadede kaybedecekleri kesin.

Ne tesadüf ki bunları yaşadıktan sonra internetten karayolu taşımacılığı sorunları şikayet edebileceğim bir birim aradım. Maalesef bu adamları denetleyen bir birim yok. En mantıklı ve olması gereken yer Ulaştırma Bakanlığı- Karayolları Genel Müdürlüğü ancak onlarda da böyle bir şikayet birimi yok. Doğal olarak Metro'nun Kamil Koç'un istediği gibi at koşturması normal. Devletimiz sağolsun.

Alıntıları Göster
    olur öyle şeyler her firmada takmayın bu kadar çok istisnai şeyler bunlar..

• İmhungrydude kullanıcısına yanıt
    Her firma da böyleleri var hocam.binmeyin bindirmeyin demekle olmaz.Çok iyi hizmet aldığım da oldu salak salak işler yaptıkları yolculuklarım da oldu.hangisi temizki.En baştan namuslu şekilde adam alıp çalıştırmaları lazım.Ben şikayet edince işten atsa gönlümde razı olmaz vicdan yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Merhaba
    1 yıldır sürekli kamilkoç'tan binerim ve çevremdekilerde biner gayet memnunum,özellikle o tekli rahat koltuklar gibisi yok.

Ama bu yaptıkları çok kötü olmuş.keşke otogarda tüm yolcular orada telefonlara sarılıp şikayet etseydiniz heryeri arasaydınız o zaman nasıl yola geliyorlar görürdünüz.

+1 . Aynen arkadaşa katılıyorum , bende yaklaşık 1 senedir biniyorum hiç bir kötülüğünü görmedim tekli koltukları rahattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushBerry

quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Merhaba

+1 . Aynen arkadaşa katılıyorum , bende yaklaşık 1 senedir biniyorum hiç bir kötülüğünü görmedim tekli koltukları rahattır.

Alıntıları Göster
    Burası bir hukuk devleti olmaktan çıktı artık. Keşke daha sonrasında dilekçe doldurup şikayet etmek yerine, toplanıp oradaki şoförü, yetkilileri bir güzel pataklayıp kamil koç'a bir mesaj bıraksaydınız.

Hakkımızı kaba kuvvetle aramak lazım

• şirket arabalarına bin
  • Konuyu tam okumadım ama en iyisi bence Truva ve Pamukkale.
    Metro berbat zaten nefret ederim Metro dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DanceOfEternity-

Konuyu tam okumadım ama en iyisi bence Truva ve Pamukkale.
    Metro berbat zaten nefret ederim Metro dan
    nilüfer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

nilüfer

Alıntıları Göster
    nilüfer ve pamukkale gerisi yalan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.