Şimdi Ara

Kamosonic KS-6087 Oto Teyp,Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,araca bir oto teyp almak istiyorum,seçtiğim bu ürün fiyat+performans ürünü gibi.Hiçbir sitede bu ürün hakkında yorum yapılmamış ama bu markayı çin malı diye duymuştum.İlk yorumları sizlerden duymak istiyorum,artıları ve eksileri nelerdir?İhtiyacı karşılar mı?Şimdiden teşekkür ediyorum.
    Ürün Özellikleri:CD/USB/SD Okuma vs. Daha Fazlası Görüntüde Yazmakta

Kamosonic KS-6087 Oto Teyp,Sizce Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoalf -- 5 Eylül 2014; 9:03:31 >

• Arkadaşlar cevap yok mu?
  • Bu ürünle ses kalitesi beklemeyin fazla. Bütçeyi biraz daha yukseltip Pioneer 150ub tarzı serilere bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ilk olarak Pioneer MVH-150UB modeline heves etmiştim,baktım sd kart okumuyor,sadece usb ile olmaz diye diğer alternatiflere baktım,en iyisi kamasonic gibi duruyor.Müziğin sesini çok açıp da öyle dinleyenlerden değilim,sadece sevdiğim parçaları çalabileyim aracın içinde yeter.Kamasonic alayım mı sizce?Bozulmasın yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoalf -- 6 Eylül 2014; 14:40:46 >
  • Garantisi falan varsa al , kapılardaki orjinal hoparlörlerimi kullanacaksınız ? Değiştirecekseniz rms i yüksek hoparlörler kullanmayın.
  • Ufak boyutlu usb ler yetiyor aslında 8 16gb bi usb ye klasör klasör istediğiniz şarkıları atın sd karta ihtiyaç duymazsınız.
    Pioneer la bu ürünlerin ne ses kalitesi ne yüksekliği benziyor. Birde klasör seçeneği yok sanırım bu üründe o baya eksi bi özellik.
    Bütçe uygun değilse jameson lara bakın hem ürün hem ses kalitesi diğer çin ürünlerinden iyi, yinede bi pioneer sony alt seviye teybi bile yakalayamıyor.

• Tamam pioneer almaya karar verdim 150 tl civarlarında,bir de küçük usb alırım yeter.Aracın hoparlörünü de değiştirmeyi de düşünüyorum.Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoalf -- 8 Eylül 2014; 22:13:59 >
  • Kapı hoparlörleri için düşündüğün marka ne ? birde kapı kolonlarının yuvasının çapı kaç cm ?
  • www.hepsiburada.com/liste/sony-xs-gt6938f-6-x-9-inc-420-watt-3-yollu-koaksiyel-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otsonyxsgt6938f&categoryId=26090
    Bu yeterli sanırım,amfisiz kullanıldığını söylemiş yorumdakiler,alacağım teyp zaten 4x50 W
  • Aracın kapisinda kaç cm hoparlör için yuva var onu arastirin öyle alin kapi hoparlörünü. Ya da araç modelinizi hazin ayni araca hoparlör taktirmis biri kaç cm olduğunu söyler. Genelde oval hoparlörler arka cam altına pandizota takiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.