Merhaba, 4 yaşında oğlumuzla biz ailece birkaç günlük kamp yapmak istiyoruz. Her sene apart otelde yapardık ama bu sene eşim ve oğlum çadır kamp istediler. Sizden ricam özellikle Muğla İlçelerinde bulunan denize yakın ücretsiz, içinde duş ve wc olan kamp alanları tavsiyesi istiyorum. Kuşadası sevgi plajı gibi hem denize yakın hem de wc gibi imkanları olan yerler. Açıkçası hem çadırda kalıp hem de yüksek yer ücreti ödemek istemiyorum. Sizin mutlak bildiğiniz yerler vardır. Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim
Muğla'nın Akyaka ilçesine yakın Akbük-Gökova koyu kamp alanlarıyla doludur. Akbük Diem Camping öneririm aile için uygun bir işletmedir.Denizi ve doğası harikadır.
Çökertme ilçesinde mandıra filozofu Mustafa Ali nin yerine yakın ailecek kalınabilecek güzel camping ler mevcut.
Eğer Bodrum tarafından geçeceksiniz ilk Çökertmeye uğrayabilir beğenmez iseniz Akbük koyuna geçebilirsiniz.
Muğla tarafından geçecekseniz rotanız tam tersine işleyecektir.
Not: Akbük-Gökova koyu Akyaka tarafındadır. Harita üzerinden yanlışlıkla Didim tarafındakini işaretlemeyiniz .
İyi eğlenler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme