Şimdi Ara

KAMP ATEŞİ KORKU HİKAYELERİ TOPLAN GECECİ TAYFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hani böyle ormanda kamp falan yaptığınızda gece ateşin başında oturup hikayeler anlatılırya genelde korku falan oluyorda farketmez diyorum her pazar gecesi böyle bi konu açsam hikaye anı vs anlatırmıyız bugünden başlayalım hatta herkes yazsın başından geçenleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuraktheBond007 -- 20 Kasım 2017; 0:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk hikaye benden olsun o zaman bikaç sene önce samsuna gitmiştik köyün denizi var böyle kum her taraf bilenler bilir göz alabildiğine karadeniz herşey vardır rusyaya kadar uzanıyor kaç denizaltı içi altın dolu batmış allah bilir neyse yüzüyoruz falan hava kararmaya başladı mayoma kum girmişse diye suya bida girip dalim dedim yüzgeç gördüm suda ama tabi karadeniz dibi gözükmüyor neyin nesidir anlamadım gözlükte kullandığım için iyi göremiyorum tabi ben tırstım direk karaya çıktım ve kıyıda parçalanmış çürümüş bir yunus cesedi vardı kıyıya vurmuş ben denizden çıktım ama senelerden beri o olayı düşünürüm acaba başka bir yunusmuydu yoksa çürümüş yunusun kokusunu alan bir yırtıcımı hiç bir zaman bilemicem 5-6 sene önce yaşanan bu olaydan sonra geçtiğimiz yaza kasar denize girmedim sanırım bu yaz nası olduysa girdim fikirlerinizi alabilirmiyim yada hikayelerinizi :)

• Evde annemle tek başımaydım. Her zamanki gibi havuç yerken bilgisayardan Donanım Haber adlı siteye girmiştim. "Alice ölücüler diyarında" adlı bir csb'yi okurken, aslında bunun yaşanmış bir olaya benzediğini düşündüm. Bir başka konuya girdim. Eskiden "Malafoko" kullanıcı adlı bir üye varmış forumda, bu üye her zaman "Kızlar bakmıyor, tipsizim, loserim, boyum kısa, sakalım çıkmıyor, barajı geçemedim" gibi konular açan bir üyeymiş. Forumdaki herkes tanımış artık malofoko'yu ancak bunca yıldır hiç böyle birinden bahsedildiğini görmemiştim. Konunun kalanını okuduğumdaysa tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. Malofoko isimli üye "İntihar Edeceğim" diye bir konu açmış zamanında. Birçok üyeyse onu ciddiye almayarak "Yaw he he" gibi yorumlar yazmış. En sonunda ise Malafoko sinirlenerek bileklerini kesmiş ve kanıyla da duvara "Malafoko koko moko zookko bokko DeeeeeeHHeeeeeeeyyyyy" yazarak konuya bunun SS'sini atmıştı ve kısa bir süre sonra ölmüştü. Kötü hissetmeye başlamıştım, yorumlara indim. Yorumlarda ise tüm üyeler aynı şeyi yazmıştı; "Malafoko moko koko".

"Beyler, bunun anlami nedir?" diye yazdım yoruma.

"Keşke yazmaz olaydım."

On dakika içinde yirmiye yakın üye yazdığımı alıntılamıştı ve tamamında aynı şey yazıyordu; "Mala mala foko koko"

"Noluyor lan!" diyerek hemen Gizli Sekmelerin tamamını kapattım. Tam "Oyunlar" klasörüne girecektim ki, annemin alt kattaki mutfaktan bana seslendiğini duydum. Söylenerek ayağa kalktım ve odamın kapısını açarak dışarı çıktım. "Geliyorum anneciğim" diye bağırdım. Tam merdivenlerden iniyordum ki, holdeki dolabın kapağı açıldı ve bir el kolumu sıkıca tuttu, "Hasgibtir" dedim ve sıçradım, dolabin içindeki annemdi ve bana şöyle dedi "Sakın aşağı inme! O sesi ben de duydum..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tavşanist -- 19 Kasım 2017; 22:20:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuraktheBond007

İlk hikaye benden olsun o zaman bikaç sene önce samsuna gitmiştik köyün denizi var böyle kum her taraf bilenler bilir göz alabildiğine karadeniz herşey vardır rusyaya kadar uzanıyor kaç denizaltı içi altın dolu batmış allah bilir neyse yüzüyoruz falan hava kararmaya başladı mayoma kum girmişse diye suya bida girip dalim dedim yüzgeç gördüm suda ama tabi karadeniz dibi gözükmüyor neyin nesidir anlamadım gözlükte kullandığım için iyi göremiyorum tabi ben tırstım direk karaya çıktım ve kıyıda parçalanmış çürümüş bir yunus cesedi vardı kıyıya vurmuş ben denizden çıktım ama senelerden beri o olayı düşünürüm acaba başka bir yunusmuydu yoksa çürümüş yunusun kokusunu alan bir yırtıcımı hiç bir zaman bilemicem 5-6 sene önce yaşanan bu olaydan sonra geçtiğimiz yaza kasar denize girmedim sanırım bu yaz nası olduysa girdim fikirlerinizi alabilirmiyim yada hikayelerinizi :)

Okurken acı çektim adeta hocam, Türkçe'nin katli heralde bu korkunç hikayenin başlığı :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

Evde annemle tek başımaydım. Her zamanki gibi havuç yerken bilgisayardan Donanım Haber adlı siteye girmiştim. "Alice ölücüler diyarında" adlı bir csb'yi okurken, aslında bunun yaşanmış bir olaya benzediğini düşündüm. Bir başka konuya girdim. Eskiden "Malafoko" kullanıcı adlı bir üye varmış forumda, bu üye her zaman "Kızlar bakmıyor, tipsizim, loserim, boyum kıs, sakalım çıkmıyor, barajı geçemedim" gibi konular açan bir üyeymiş. Forumdaki herkes tanımış artık malofoko'yu ancak bunca yıldır hiç böyle birinden bahsedildiğini görmemiştim. Konunun kalanını okuduğumdaysa tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. Malofoko isimli üye "İntihar Edeceğim" diye bir konu açmış zamanında. Birçok üyeyse onu ciddiye almayarak "Yaw he he" gibi yorumlar yazmış. En sonunda ise Malafoko sinirlenerek bileklerini kesmiş ve kanıyla da duvara "Malafoko koko moko zookko bokko DeeeeeeHHeeeeeeeyyyyy" yazarak konuya bunun SS'sini atmıştı ve kısa bir süre sonra ölmüştü. Kötü hissetmeye başlamıştım, yorumlara indim. Yorumlarda ise tüm üyeler aynı şeyi yazmıştı; "Malafoko moko koko".

"Keşke yazmaz olaydım."

On dakika içinde yirmiye yakın üye yazdığımı alıntılamıştı ve tamamında aynı şey yazıyordu; "Mala mala foko koko"

"Noluyor lan!" diyerek hemen Gizli Sekmelerin tamamını kapattım. Tam "Oyunlar" klasörüne girecektim ki, annemin alt kattaki mutfaktan bana seslendiğini duydum. Söylenerek ayağa kalktım ve odamın kapısını açarak dışarı çıktım. "Geliyorum anneciğim" diye bağırdım. Tam merdivenlerden iniyordum ki, holdeki dolabın kapağı açıldı ve bir el kolumu sıkıca tuttu, "Hasgibtir" dedim ve sıçradım, dolabin içindeki annemdi ve bana şöyle dedi "Sakın aşağı inme! O sesi ben de duydum..."

Bu çok iyiydi ama tam istediğim tarz :)

• Beyler gece boyu aktifiz hikayeleri bekliyorum ara ara hortlatırım konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: BuraktheBond007

quote:

Evde annemle tek başımaydım. Her zamanki gibi havuç yerken bilgisayardan Donanım Haber adlı siteye girmiştim. "Alice ölücüler diyarında" adlı bir csb'yi okurken, aslında bunun yaşanmış bir olaya benzediğini düşündüm. Bir başka konuya girdim. Eskiden "Malafoko" kullanıcı adlı bir üye varmış forumda, bu üye her zaman "Kızlar bakmıyor, tipsizim, loserim, boyum kıs, sakalım çıkmıyor, barajı geçemedim" gibi konular açan bir üyeymiş. Forumdaki herkes tanımış artık malofoko'yu ancak bunca yıldır hiç böyle birinden bahsedildiğini görmemiştim. Konunun kalanını okuduğumdaysa tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. Malofoko isimli üye "İntihar Edeceğim" diye bir konu açmış zamanında. Birçok üyeyse onu ciddiye almayarak "Yaw he he" gibi yorumlar yazmış. En sonunda ise Malafoko sinirlenerek bileklerini kesmiş ve kanıyla da duvara "Malafoko koko moko zookko bokko DeeeeeeHHeeeeeeeyyyyy" yazarak konuya bunun SS'sini atmıştı ve kısa bir süre sonra ölmüştü. Kötü hissetmeye başlamıştım, yorumlara indim. Yorumlarda ise tüm üyeler aynı şeyi yazmıştı; "Malafoko moko koko".

"Keşke yazmaz olaydım."

Bu çok iyiydi ama tam istediğim tarz :)

Beğenmenize sevindim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizden önce ben hortlatacağım , bir şeyler yazın DH! , forum bitiyor yaw.
    Ayrıca o kadar yazdık , bir yorum bırakın Uyan DH gece yeni başlıyor!

• bir şeyler
  • Bi ara baya modaydi bu korku hikaye olayi falan

• quote:

Sizden önce ben hortlatacağım , bir şeyler yazın DH! , forum bitiyor yaw.
    Ayrıca o kadar yazdık , bir yorum bırakın Uyan DH gece yeni başlıyor!

Harbiden ya forum ölüyor heşteg donanımuyan :P

• korku hikayesi mi istiyorsunuz. Az sonra yazacağım şeyler sizi wcye giderken bile korkutacak.

Akşam döner söyledik. Yanında acı biber de vardı. Her gün aynı menüden yerdim yanında getirdikleri biberler pek acı değildi. Ama bu akşam ki feciydi. Ve şuan aşağıda bir yanma hissetmeye başladım. Az sonra wcye girip bununla yüzleşecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shellder25

Bi ara baya modaydi bu korku hikaye olayi falan

Ben forumda daha yeniyim kendim bu kamp hikayesi olayını hep filmlerde görüp özendiğimden açmak istedim ama forum ölmüş ya...

• Marsmallowlar nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Karısız Bela

korku hikayesi mi istiyorsunuz. Az sonra yazacağım şeyler sizi wcye giderken bile korkutacak.

Akşam döner söyledik. Yanında acı biber de vardı. Her gün aynı menüden yerdim yanında getirdikleri biberler pek acı değildi. Ama bu akşam ki feciydi. Ve şuan aşağıda bir yanma hissetmeye başladım. Az sonra wcye girip bununla yüzleşecem.

Sana hemen çözümünü söylüyorum 2 litre ayran içip biraz bekliyorsun daha sonra wc de iyi şanslar dilerim umarım nötrler vücudun denenmedi daha sksjsjsjs

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Marsmallowlar nerde

Sana almanı söylemiştim lanet olsun adamım

• Sağlam psikolojisi olmayanlar LÜTFEN izlemesin.

• Konuyu hortlatıyorum birazdan sizinle bir oyun oynayacağız

• Eskiden perili köşk konusunu memlekette köyde okurdum supernatural izlerdim keyifle

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Eskiden perili köşk konusunu memlekette köyde okurdum supernatural izlerdim keyifle

Eski günleri çok anımsıyoruzya sanki herşey eskiden daha güzeldi o günlere dönmeyi çok istiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.